Tisdag

Började dagen med att fixa hemma medans Elis fortfarande sov..

 Efter det skulle Elis lämnas hos farmor och ja bege mig till simhallen för styrketräning i gymmet.

 Innan träningen passa jag på att åka förbi öb för att handla inför dopet, det blev en addidasparfym också=).

Underbart skönt att träna vi typ 13.30 det var bara jag och en till där.

Sen ut til svärmor, fika, hämta Elis och sedan åka till ikano. Där mötte jag och Elis Gabbi jättekul att ses händer inte så tyvärr. Tog en fika, köpte en ny klänning, och morsdag present. Var även på apoteket köpte solskydd till Gustaf och febertermometer och panodil till lilla älsklingen..

Nu ska ja gå och väcka familjen som tagit sovmorgon..

Vi hörs

Kram Kram

Vad har hänt sen sist

Det var länge sen ja skrev sist har inte haft tid. Vad har hänt sen sist då?

FREDAG
Gick upp tidigt fixa mig o Elis åkte till Linköping, hämta tårta. Plocka upp Ann-Katrin åkte till babyproffsen, och hc. Efter det lunch och shopping med min kompis Ann-sofie och hennes dotter Alexis, blev sallad från Fräcka fröken. Efter det hem till A-k fira Gabbe som fyllde 35 år.. Stannade till typ 20.30 innan ja körde hem.


LÖRDAG
Upp jättetidigt packa bilen full, stressa till mjölby för att hämta Amanda. Sen bar det iväg till Göteborg först hem till Gustafs syster och Per. Sedan in till stan en promenad på ca 25 min. Kolla när Gustaf startade Göteborgsvarvet. Sen blev det en promenad till Botaniska trädgården, mys med pannkakor. Innan vi gick till målgången.. Efter det hem till Karolina och Per fixa iordning och käka. Sedan stressa hem igen. Mysigt att vara med när Gustaf springer allt gick bra med Elis men jobbigt när man ska långt och stressa... Väl hemma blev det pizza..


SÖNDAG
Bjöd mor och far på lunch och pappa klippte gräset. Efter det biltvätt och inhandling av mat.


MÅNDAG
Underbar hemma dag med sovmorgon och ingenting som måste göras =)

Det som händer idag får ni veta ikväll måste stressa iväg nu.. Svärmor väntar


Torsdag

Vad har hänt idag då. Sofi med familj var på besök fullt ös på pojkarna.. Vi har också hunnit tvätta, och klippa häck iaf på höjden. Nu steks det pannkakor och efter det stryka.. Bäst att göra allt innan man ska vara borta hela helgen

Puss

Onsdag

Vilken lång dag det har varit puuuh. Först upp och träna och promenera=) Har haft Elis hos farmor idag. Efter besöket hos farmor blev det en tur till ikano inhandla en ny mobil det andra fungerade dåligt. Blev även ett besök på babyproffsen också, köpte fler bitringar formade som en hand. Nu ska ja tvätta en maskin och sedan blir det nog sängen runt 23 eller 24..

 

Kramar


Onsdag

Vilken lång dag det har varit puuuh. Först upp och träna och promenera=) Har haft Elis hos farmor idag. Efter besöket hos farmor blev det en tur till ikano inhandla en ny mobil det andra fungerade dåligt. Blev även ett besök på babyproffsen också, köpte fler bitringar formade som en hand. Nu ska ja tvätta en maskin och sedan blir det nog sängen runt 23 eller 24..

 

Kramar


Tisdag

Godmorgon har precis ätit frukost blev ett par smörgåsar och en kiwi.

Skulle klippa häcken utanför huset idag men nu regnar det så det får vänta. Blir väl att se tv och sitta vid datorn istället.=)

Elis somnade precis undrar om det beror på att ja spelar skivan BARNENS ÄLSKLINGAR?

Ska göra pannkakor lite senare mums har både äpplemos och sylt hemma. Gissar på att Gustaf blir glad när han får pannkakor till lunch imorgon när han jobbar med företaget.

Ska lägga upp lite bilder här också, men sladden till datorn är borta igen. Riktigt synd =(

Ha en bra tisdag så hörs vi

Kram

Härliga måndag!!

Idag tog ja och Elis en sovmorgon underbart eftersom det blev sent igår... Gick upp Elis och ja åt mat. Vi var ute i trädgården en stund förut samt har tagit en promenad oxh varit på affären.. Kvällen bjuds på att stryka och ta ner torra kläder väldigt tråkigt måste ja säga.. Elis fick en babysiter i namnsdagspresent av sin mormor och morfar som han leker i nu=) Måste säga att det är underbart att ha hemmadagar ibland... Trots att ja längtar tillbaka till mitt jobb.. Men ja skulle inte vilja missa Elis nya påhit varje dag...

Kram

Startat en blogg

Då har ja entligen startat en blogg.. Har funderat ett tag och nu bestämde ja mig!!! =)

I fredags var min son 3 månader vad fort tiden går.. Han fick presenter av Ann-katrin och Gabbe en body med kanelbullar och bitringar passande eftersom han börjar få tänder... Snart iaf han dreglar mycket.. Helgen har iaf varit lugn mamma och pappa var här. Käka kykling och pappa klippte gräset...

Kommer väl skriva mer men nu vaknade Elis så han ska få mat och efter det blir det promenad..

Kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0