mkt

Det har hänt rätt mkt sen den 15 sep. Blandamnat firat syrrans kille. tockshoppat i Ullared med Maria. firat syster haft bilproblem.. besiktat bil träffat kompisar. jobbat pluggat o allt annat

blogga

det har inte gått o blogga på ett tag får ta mig för en uppdatering ikväll.. på återseende

bilder













<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 kan man säga annat än kärlek över dessa två underbara killar som gör mitt liv!!!!

Länge sen

Oj det var länge sen jag skrev här men som vanligt har det väl helt enkelt inte funnits tid för det. Först var älsklingen här vi firade min mors födelsedag jättekul o göra det som en familj. på kvällen skulle Elis till sin pappa och Jonas o ja kunde fira vår 2 års dag lite tidigare med mat o efterrätt. en trevlig kväll. det är inte så ofta vi umgås utan barn. sen var det bara o jobba 4 dagar innan det var dags att åka norrut o fira 30 åringen först tillsammans med hans föräldrar o sen själva med lastbilstårta o kaffe:) lördagen var det mycket fix innan det stora kalaset började med många trevliga människor. och Elis fick en liten flicka o leka med oxå en jättegullig tjeja på 1 år o 3 månader. Efter vi kom hem denna vecka har både Elis o ja varit sjuka men nu blir vi nog friska snart.

RSS 2.0