Shopping

Blev lite efterlängtad shopping idag, fick bli lite nytt smink för min del samt ett par nya byxor och en kofta till Elis=)
Var även en sväng till optikern samt försökte hitta lite julklappar, men i år är det ganska svårt faktiskt. Nu lite mer tv innan ja ska sova, skönt att lägga sig tidigt någon gång ibland.


Första advent

Blev att julpyssla lite igår när Elis lagt sig. Idag blev det adventsmarknad i Gamla Linköping mysigt att gå runt där ovanligt dock med 12 graders värme och regn. Elis satt så duktigt i vagnen och fick hälsa på tomten.. Det gillade han köpte en smällkaramell till honom annars köpte jag bara en duk till köket. Blev lite mysigt adventsfika också=)

Har mest pyntat i vardagsrummet inne hos Elis och i köket sitter bara julgardiner.


Dagen

Tillbaka på jobbet idag igen och bara att fortsätta med löv.. Har verkligen tröttnat på det.

Efter jobbet blev det mat och lite tårta för mig och Elis=) La mig framför tvn en stund när vänner var och Elis var så gullig som klättrade upp och la sig brevid mig en stund mysigt värre.

När han somnade la jag mig i soffan igen och lyssnade på lite julmusik, tänkte slå in lite julklappar men orkade verkligen inte.
Beställde även lite från hm.se ikväll en tröja till pappa i julklapp, lite smink och lite smått och gott till Elis som han behövde det är verkligen smidigt när man kan göra det hemifrån, och sen hämta på ica. Eftersom det inte är jättemycket längre till ica än till bilen heller blir det perfekt.

Har ganska många julklappar klara nu de so ja inte har köpt till än är A-k, Edward och Älsklingen.

Har ju glömt att skriva att vi handlade lite i shoppen efter matchen eller mest G som handlade men jag köpte iallafall ett fint bäddset till Elis, det var prissänkt så det kostade inte mycket mer än ett bäddset från ikea, då måste man passa på=)


Födelsedag

Har haft en jättebra födelsedag, eftersom förskolan hade studiedag idag så bestämde ja att vi skulle vara lediga både igår och idag jätteskönt. Åkte till city gross för att handla på förmiddagen efter det kom mamma, a-k och edward. pappa sofi och ville kom när de slutat jobba=) Blev fika och jagg fick massa fina presenter=) Imorgon blir det jobb igen.



1 Mina presenter
2 Fikat jag bjöd på
3 Tårtan


Helgen

Helgen har gått extremet fort men jag är väldigt glad över att jag är ledig 2 dagar till.
Fredagen hämta jag Elis blev lite taco här hemma. Sen in till stan för att köpa saker så ja kunde börja måla Elis rum. Blev lite målat på kvällen.

Igår blev det först måla lite sen lunch och shopping med Gabbi, efter det blev det hockey med  Elis och G. Köpte även ett påslakarn med LHC på till Elis. Efter det blev det klippning av pappa, innan det skulle  fortsättas målas.

Idag har jag också målat samt städat, och hämtat hem Elis, nu ska ja baka innan jag tänkte sova tidigt har ont i huvudet..

Blir att fixa mycket imorgon också.

En gammal hockeybild


Semester

Nu är det några dagar med semester, ska måla om och renovera lite..


Äntligen

Äntligen har jag kommit fram till att ja ska rensa hjärnan. Jag måste bry mig om mig själv nu annars kan jag varken sova, jobba ordentliget eller någonting. Jag får inte bry mig och ta åt mig av saker och ting längre, för det orkar jag inte. Vanligtvis när jag mår dåligt eller är nere brukar jag shoppa men det har jag inte gjort denna gång, vilket jag är otroligt stolt över. Det ändå jag har köpte denna gång är en påse med godis för 25 kr=)

Måste se framåt och vara en glad mamma för min son!!!


Pepparkaksbak

Bjuder på lite bilder från helgens pepparkaksbak, har inte så mkt att säga just nu..



Dags för uppdatering

Ensam vecka igen blev ikea med mamma igår och idag fika med sandra. Nu blir det snart sängen är så trött..


Helg!!

Då var det äntligen helg igen. Hade besök av Gabbi i torsdags blev mat och fika och lite snack.

 Igår var jag på vårdcentralen och fixade armbågen och knät, skönt om det kan bli bättre omm iaf för ett tag. Men gick hem efter vårdcentralen så jag hämtade Elis från dagis redan kl 12.30=) skönt han som alltid brukar ha så långa dagar. Blev tvättstugan efter det.

Idag har vi haft sovmorgon och ätit lite mys lördagsfrukost, skönt att sitta me en kaffekopp utan att stressa=) Vet inte vad vi ska göra mer än hämta tvätten kanske julmarknad i rappestad men vi får se.

Skönt att mysa runt i pyjamasen halva dagen


Jobb jobb jobb

Mycket jobb just nu löv till tusen blev att handla efter jobbet. Bjuder på ett par bilder från jobbet..


veckan

Helgen och början av veckan har varit lugn.. Mycket på jobbet bara. Men otroliht skönt att ha Elis tillbaka


Party

Blev en trevlig kväll igår först enhetsmöte med partylite, blev även lite vin och snacks efter det begav vi oss till fyra årstider för att äta god mat blev black and white med cider. Slank även ner en rabarberlikör drink. Inte varje helg man dricker så lika bra att passa på när man har trevligt sällskap!!


Tisdag

Blev en tur till stan med Sandra efter jobbet som vanligt varannan tisdag=) Hittade ett par skor och ett par stövlar. Blev även en fika.. Annars händer inte mycket.


RSS 2.0