söndag

Blev en sväng ute förut elis cyklade lite o var i sandlådan. Blev lite middag o efterträtt o efter det försökte ja klippa elis. Lite senare blir det bada. Nu har vi kastat oss i soffan o kollar traktorfilm. det är väl i stort sätt det som hänt idag.






sova

vissa nätter kan jag verkligen inte sova somnade vi 21.20 o sov till 23 efter det stört omöjligt att sova vaknar nästan alltid efter 1,5h men vanligast är att det går att sova igen. men som tur har ja e halvtrött katt som sällskap:) om några timmar vaknar elis då blir det lite röj inne. hoppas på lekparkshäng oxå om det inte spöregnar blir nog e lugn söndag. tvätta lite till veckan sen ska vi försöka orka denna veckan oxå. nehe nytt försök att sova då.


bilder






Helgen snart slut

bara söndagen kvar innan jobb igen o Elis ska till G. fan vad jobbigt. visst känns det som man behöver göra något ensamt ibland men vill egentligen bara vara med elis. man har för lite tid med sina barn när man jobbar. synd man inte kan räkna matte så man kunde plugga till recepttarie.. den en bra helg vi haft':)

Kalas

Är på ann-katrins födelsedagskalas mycket lek för grabbarna och trevligt. och väldigt gott fika blir det också:) Syster har gjort jättegoda biskvier. mums


Mysfredag

Blev en konstig fredag idag först sovmorgon,läkarebesök, jobb, hämta Gabbi o Elis. Sen blev det hem o ha fredagsmys o snacka skit... Trevligt med sällskap o gott fika..




Besök

Fick trevligt besök av Elis farmor idag. Blev lite mat o fika. Känns viktigt för mig att hon har bra kontakt med elis o hon är trevlig att umgås med också:) Nu blir det nog lugnt o snart väntar sängen ska bara diska o duscha först.


En bild från tuff tuff tåget i valla

underbara älskade vänner och syster

Så glad för att man kan blogga i mobilen nu mer:) känns som man behöver skiva ibland. tack alla som ställer upp på mig lyssnar på mig o ger mig tips. eftersom ja inte kan leva mitt liv själv utan att grubbla. idag kom min lilla älskling tillbaka. Han var besluten om att vi skulle äta pizza vilket det fick bli och så cykla vi lite. mys i soffa o säng samt lite städning inne o på balkongen. skönt med sällskap.

uppdatering

just nu mår jag inte så bra det händer för mycket omkring mig hela tiden, saker som påverkar mig. vet inte vad ja ska göra åt saken men något måste ja nog ta mig till tror ja. ja vill inget hellre än att vara med Jonas men det krävs ett jobb vilket inte är så lätt som man tror. vet att ja skulle må mycket bättre om vi bara hade större möjlighet till att vara tillsammans. man har den mest underbara personen i sitt liv men inte tillgång som man vill. fattar att det är viktigt med jobb men för mig är kärlek så otroligt viktigt. vill kunna ge o ta kärlek på ett annat sätt än vi gör idag, men förhoppningsvis kommer den dagen även för oss vart efter att vi får en vardag. och tillsammans ge Elis det han behöver i livet. saknar Elis så himla mycket och har dåligt samvete för det som händer i hans liv också med långa dagar på dagis osv. sen strular bilen lite också det påverkar mig också. och lite annat strul plus att kroppen inte gör som jag vill. ont stel darrar mm o får vänta på svar om både astma allergi och reumatismen. behövde skriva av mig lite. men igår var en höjdpunkt när ja var hos syster o Edward:)

älskade Elis



Älskade underbara Elis

Hade Elis en och en halv vecka denna gången eftersom vi skulle upp till Jonas och fira hans födelsedag.. Jättekul att Elis följde med. Han är så duktig sitter snällt och leker och blev överlycklig när han fick träffa Jonas.. Dock känns det så jävla tomt och tyst och ensamt utan honom. Det är lite därför ja känner så här tror ja.. Och detta jävla mörker hatar mörkret.. Tur man har Elis denna vecka.. Vet inte vart jag ska ta vägen nästa vecka spärra in mig nånstans tror ja...

Tankar

Förra barnlediga veckan var Elis bara borta från mån-tors jag var visserligen sjuk så jag sov hela tiden. Läkarbesök och så var ja nere och gjorde några begravningsarrangemang. Det fick mig att känna lite bättre, det är så kul med det kreaktiva Så nu lutar det ännu mer åt en sådan utbildning när jag faktiskt redan läst halva programmet. Kanske skulle göra nå i livet som man faktiskt kan.
 
Ledsen att det blir ett tråkigt inlägg men jag känner mig så jävla depprimerad och ledsen just nu,, Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till... Allt går skit, ingenting blir som man  vill o allt bara skiter sig hela tiden.. Inte ens choklad hjälper..Allt känns piss just nu....
 
Kamske kommer ett bra inlägg vart efter..

RSS 2.0