MAMMA

Det är ju lite speciellt det här att vara MAMMA, jag älskart o älskar ELIS över allt annat på jorden. Men visa dagar räcker man inte till eller rättare sagt det känns så iallafall. Vet att Elis gillar att vara med mig och att mitt hem känns som hemma för honom. Han är. 80% av tiden här, det är alltid ja som hämtar/lämnar på förskolan, går på utvecklingssammtal & föräldrarmöte. Men känns som livet hos hans far och med hans lillasyster har börjat ljusna lite iaf. Just nu är en sån tidpunkt när han är hemma hos sin pappa. Vill självklart att han ska vara där men kontrollen. När/vart sover han fick han med favoriterna, tänker längtar han efter mig. Går allt bra är de mer exempleriska hinner mer när de är två. Vad gör de. osv saknar honom extremt. Framförallt igår o lite i torsdags var det lite turbulent, vi skulle åka från Jonas vilket ja de sista dagarna kännt lite svårt. Själv utan barn o älskling. vem är ja då?? EMMA? nja den personen känner ja inte. tur att britt är på torsgatan. Det har märkts på elis också att en förändring va på g lite gnällig, motsvarar mer än vanligt o velig mm känns väl tufft för honom också o byta miljö leva i en resväska. men bra har vi haft. Om det går som vi sagt får ja hem mitt älskade troll nästa söndag. LÄNGTAR!!


Uppdatering

Känns svårt o få tid att skriva vare sej det är vardag eller ledigt tror fler av de ja känner som skriver känner likadant faktiskt. Sen är det ju kul om det inte är bara meningslöst pladder..

Har börjat med stegräknare. Nice att det finns i telefonen. :) börja redan innam semestern.

I helgen var mamma o pappa o hälsa på oss. Kul o visa men undra hur långt de tyckte det va. På lördagen badade vi, o på söndagen vart det järvzoo. De va även o presentera sig för Js föräldrar. Och en hel del grillat blev det.

På måndagen åkte vi till wij trädgårdar i Ockelbo. Jättefint. Och det fanns oxå en stor lekpark.

Tisdagen titta vi även på Kronprinsessans födelsedag. Sanna Nielsen är så bra.

Igår kollade vi på traktorer..

Idag blev det årliga besöket på Buspalaset.


Lite bilder som förklar mer än texten..









Liten bildkavalkad!!!

Sommar

Älslade sommar och värme prata med några vänner häromdagen o det verkar vara varmt i hela landet. Dock blir man så himlans snuvig av gräset.

I måndags var Jonas ledig vi fiska köpte strandssaker åt god mat mm. Och fikade på majas kafe samt kolla in växbo o linoutleten:)


På tis var vi i stenö o Elis bada vi käka glass o shoppa på rean. Vi baka också pizzabullar


Igår baka vi en kaka Jonas sluta tidigt o vi åkte till Davids sommarstuga i vallsta.

Idag har vi fortsatt att bakat. käkat glass i samhället. Elis bada i poolen o fikat. Ikväll blir det grillat o en cider.









SOMMAR

Äntligen är sommar och sol tillbaka o precis lagom till våran semester. Extra skönt med tanke på hur det varit på jobbet den sista tiden. Ska bli ganska skönt att lämna den skutan i augusti. Visst det va spontant men det känns som det va dags o det mesta måste lösa sig ändå. Ska söka lite extra jobb osv. O tror ja har lite försprång eftersom ja redan läst en del :) Iaf det praktiska delarna. Men som sagt ekonomi är man ju alltid rädd för. Men så ska det vara.

I fredags kom Jonas o i Lördags Maria o då var det Lasse Winnerbäck på stångebro. Underbar konsert. Kanonväder och fint sällskap. Tror det va mer folk på fredagen men okej ändå. Ca 2000.









Nu befinner vi oss sen igår kväll i Hälsingland jättevarmt o fint väder här:) får se vad det bjuds på. Inget stort planerat.

RSS 2.0