Förlängning

Blev kvar i vidingsjö 2 dagar till sen blir det nya objekt...

Sista dagen

Imorgon är det sista dagen att jobba i vidingsjö, det har varit ett roligt halvår o jag kommer att sakna mina arbetskompisar massor. Vi får hoppas att Berga blir bra också. Men först fika imorgon..


Lugn vecka

Gissar på att det blir en lugn vecka denna vecka eftersom vi var borta i helgen. Och igår var ja o letade tapeter hitta dock inget tyvärr, jakten fortsätter. Nu först blir det att måla lite.. Annars händer inte så mkt orkar inte heller..

Stockholm

Blev en tur till Stockholm igår för att fira brors födelsedag. Hämtade även upp älsklingen för att tillbringa helgen tillsammans:-) Han följde även med ner vilket elis tyckte var kul att få visa sitt rum. Lite kul för mig också o visa förändringarna i lägenheten vilket det verkade som han gillade.






1. Brors smörgåstårta 2. Elis o mormor 3. Lekplatsen i kallhäll 4. Mina älsklingar.

myskväll

riktig myskväll för mig o lilleman ikväll. nu ska ja sova är så trött beror nog på att ja inte mår helt bra än hoppas på bättring snart.. natti




Höst och floristjobb

Älskar hösten det är så fina färger på löv. Mysigt värre... Hoppas hösten varar länge vill inte ha snö och kallt.. Idag gjorde jag en kistdekoraktion vilket roligt yrke. Resten av dagen ska jag fixa lite hemma...

Blommorna

Höstklädsel

myslördag

vilken mysig lördag det blev idag.. Först frukostmys med Elis, lite rensning av kläder en av garderoberna som laga jag några min kappa.. Efter det åkte jag till Norrköping o en tur på stan med syster o ett biobesök efter det. Fick äran att tillbringa lite tid med Edward.. Bra lördag!!


Vab

Har varit hemma o vabat med Elis igår o idag tråkigt att han får så hög feber men nu är vi typ på banan igen. Blev filmmys med honom på kvällen o lite god mat. Dessutom mycket sömn på dagen. Fick feber ja också i veckan, hoppas inte ja smittade Gabbi.. Nu skulle ja försöka sova men eftersom ja är mycket bättre har ja kommit in i att det inte går o sova blir mys med Britt så länge..


Veckan

just nu älskar ja det som inte rör jobbet i mitt liv var supermysigt möte med partylite igår ikväll ska ja till gabbi imorgon blir det partylite på fredag kommer elis o på lördag mys med syster.. önskar alla en trevlig vecka.

livet är skit

fan vad ledsen ja är på allt från den 1/11 kommer ja jobba i Berga istället. trist när vikingsjö är så bra o att jag bara varit där 6 månader. Men tror inte det gör någon skillnad o gå till facket tyvärr dags att leta annat jobb o utbildning. tar gärna emot tips på vad man kan göra istället...

Mycket

Det finns mkt man vill hinna med kolla kalendern o det är typ bara 5 eller 6 veckor kvar tills ja fyller då vill ja hunnit renovera stora delar av lägenheten innan samt att snart går vi på jour o då hinner ja inte träffa älsklingen spec mkt tyvärr.. panik igen över livet men det är bara att jobba o se glad ut..

Grillninng

Blev årets sista grillning igår:) riktigt gott o min stora kille klarade sig utan blöja hela kvällen. så stolt över honom.. denna lördag blir nog mest lugn. ska gå igenom kläder tror ja. har fullt upp i veckan också. nu ska vi njuta lite.


Bullbak

I tisdags blev det lite bullbak för mig o lilleman. Annars en lugn vecka..




Helg

Haft en supermysig helg med min älskade o gemensamma vänner. Blev god mat o tokiga äventyr som det brukar bli när vi ses. Det kanske är en vanlig helg för de flesta men tyvärr inte för oss.. Blev trädgårdspussel också. Skönt att komma hem till min älskade son. Tur ja har en vecka med honom:)




långhelg

blev lite längre helg denna helg eller ja gick från jobbet 2 timmar tidigare så nu är ja i hälsningland o snart dags o sova.. trött när det är fredag hoppas man kan komma upp tidigt imorgon istället.. så man får ut något av helgen.

föräldramöte

var iväg på förändramöte idag givande och skönt att höra hur han har det där och vad som händer där:) han har väldigt bra personal som tycker om honom o han tycker om.. 4 dagar kvar utan honom längtar. Tur att jag har britt iallafall...

min älskade son

min älskade katt

Norrköping

Blev en spontan tur till Norrköping igår, först träffa ann-katrin o Edward. Blev kort mys med dem:) Efter det möte ja på min älskade Jonas som egentligen skulle kört i dalarna hela veckan fick en spontankörning till Norrköping istället:) Gissa om ja blev glad.. Underbart att få träffa honom. Visade runt lite i stan o sen lite mat tillsammans:) Längtar dock mkt efter honom nu igen.


trött

funderar för fullt på vad ja vill göra florist är spikat om det inte krockar med jour.. skulle ju vilja starta eget på hobbynivå:) tror inte kroppen klarar det yrket 100%. vad vill ja mer då lokförare, lastbilschaufför är tankar från ja var mindre.. men det kanske räcker att Jonas kör... sen är ju medicin ett stort intresse också. usch tråkväder... saknar elis redan efter 2 tim vilken lång vecka det blir. ska troligtvis fixa hemma i veckan om tröttheten lägger sig.


RSS 2.0