Förra helgen

Förra helgen gjorde jag en ny tatuering!!


Astma, pollen och förskyld

Denna vecka har jag haft jättesvårt att andas igen men ingen hjälp får man och medicinen hjälper inte som den ska. Trist som bara den tycker jag. Vårdcentralen hade stängt läkarna svarade inte på sina telefontider. Och även fast man lämnade sitt nr tidigt ringde de upp sent o då fanns inga tider. Fick även bli ett besök på akuten utan större hjälp för pappa och ja tröttnade på att väänta. Så får mikstra lite själv med doseringen av medicin och hoppas på det bästa..

Som tur är har jag haft besök av älsklingen som har hjälpt mig med Elis skulle varit väldigt tufft och trots besvär har jag bara varit hemma en dag. Tack vara snälla arbetskompisar.. =)

Igår vart det grill hemma hos mor och far såå himla gott det har man längtat efter. Nu tänkte jag att vi skulle se vad denna soliga dag har att erbjuda.


jobb och möten

Har haft en bra dag idag inte jätte mycket att göra och efter det blev det möte. Fick tom sluta tidigare idag=)

Efter det blev det en sväng till tatueraren och lämna min bild. Sen åkte ja till öb och till bolaget. Efter det blev det enhetsmöte med partylite. Kul att träffa gruppen igen. Gittan bjöd även på tårta.

Annars har det varit lugnt saknar dock Elis. Saknar lekparksbesök som jag och lilleman gjorde igår..


16e april

Då har det äntligen blivit den 16 april och jag har börjat jobba i Vidingsjö. Kul arbetsplats och skönt att vara glad när man går hem från jobbet även fast Elis är hos G. Känns så underbart att vara på ett ytterområde och underbara jobbarkompisar lite synd att Linda som jag jobbar närmast bara är säsongare dock.  Har även simmat idag skönt kommer bli mycket träning framöver då ja eventuellt funderar på att anmäla mig till tjejvättern. Har ingen kondition idag men om jag ska cykla 10 mil om mindre än 2 månader så måste ja sätta fart.

Bäst att gå till säng nu innan gittarrmannen börjar.

Det har redan slagit ut i Linköping


Ont

Usch har ont i kroppen idag känner mig krasslig har verkligen inte lust att bli sjuk nu när man ska börja på ett nytt ställle hade ont i huvudet igår och har det idag också.. Fryser och nyser hela tiden okar ingenting. Dessutom har jag ont i ryggen efter att vi bar kylskåpet i torsdag.. Som sagt känner mig inte alls bra ska prova att ta lite tabletter och sätta mig i soffan en stund o titta på skärgårdsdoktorn Elis ligger redan i soffan och sover..

Kolla på gamla kort från när Elis föddes förut vad fort det har gått..


Några av mina favoriter


Sista dagen

Igår gjorde jag sista dagen på jobbet i motala. Känns både bra och dåligt, kommer väl sakna att jobba tillsammans i stor grupp. Vi är lite färre på nya arbetsplatsen men så skönt att jobba inne i stan. Sovmorgon kan man kalla det.. Fick föresten en jättefin blomma av dem på jobbet.. O så bjöd ja ju på tårta..

Nu ska jag fortsätta baka frukostbrödet..

Ledsen att bilden är åt fel håll men bilden kommer från mobilen kameran är hos Jonas

Blomman jag fick=)


Kvällen!!!

Blev en trevlig kväll tillsammans med lillkillen. Först taco det var underbart gott.. Efter det gjorde vi tårta som jag ska ha med på min sista arbetsdag i motala. Och kvällen avslutades med ett stort bad för lillkillen.

Kommer en bild på tårtan


Regnväder

Usch vilket regnväder det har varit idag inget kul att jobba i öveerhuvudtaget men som tur var  det mest städning ja ängnade mig åt imorgon ska jag damma tänkte jag o börja ta bort mossa på entretak om det inte vräcker ner. Skönt att det bara är 3 dagar kvar att jobba i motala dock, ska bjuda på lite fika på fredag tror ja.

Har jobbat ensam idag så jag har haft lite tid att tänka på.. Skönt att hinna fundera lite tycker ja ibland iaf. Funderar på om jag och älsklingen ska hitta på något när han blir bra. Funderar också på hur jag ska renovera lägenheten känns som jag vill göra det.. Funderar mycket på vad jag vill jobba med sen också.

Nu tänkte jag duscha sen sova eller titta på film.


Fort helgen går

Förstår inte att helgen går så fort, spelar ingen roll att det var fler dagar gick fort ändå.. Imorgon är det bara på att jobba igen, de sista 4 dagarna i motla. Ska bli jätteskönt att jobba i stan istället.. Annars blir det bara lugnt denna vecka.

Kommer en bild på Elis nya tröja


Påsk

Har en riktigt underbar påsk tillsammans med älsklingen och Elis. Åkte upp i torsdags efter jobbet skönt att åka så Elis kan sova i bilen. Han somnade när vi var ungefär i uppsala alltså vid 20 tiden o så var det bara att lägga honom när vi kom fram=) extremt glad och tacksam att man har en så lätt son.. Skönt att vara ledig 4 dagar det firades med att fixa naglarna.

Gårdagen började med sovmorgon vilket jag känner att jag verkligen behövde, mys frukost och en allmänt lugn och skön dag. På kvällen kom Jonas föräldrar och bjöd oss på jättegod mat. Elis blev även bortskämd med ett stort påskägg med bla en jättesöt tröja i kommer bild på den senare.

Idag blev det en god brunch och ett besök till bollnäs och även lite handling. Kanske blir lite film ikväll vi får se samt att jag måste fortsätta kolla efter utbildningar.

Glad påsk!!

Påskägget från Kerstin och Bo

Mina naglar


Fullt upp

Igår blev det  en tur på Ikano  efter jobbet tillsammans med Gabbi skulle köpa en bokhylla till Jonas på ikea men som sagt först ikano. Gabbi skulle kolla på present men det blev även inköp av påskägg. En tur på bolaget blev det också=) Köpte en flaska vin till helgen. Passade på att avnjuta ikeas jordgubbscheescake innan vi kollade runt lite en sockerkaksform 2 krukor och lite ljus fick också följa med hem.

Nu har jag tittat på sjukhuset efter att ja kom hem efter jobb, träning samt att ja hämtat Elis på dagis. När jag ändå lämnade elis i  Gustafs butik passade jag på att köpa en blomma till mor och far samt en orkide till Jonas föräldrar alltid trevligt med en liten present till påsk. Nu ska jag mumsa i mig en räkmacka och efter det blir det dammsuga duscha och packa för imorgon efrter jobbet åker vi till älsklingen. Har även hunnit med att hämta min matta som kom idag kommer bild senare.
Nu måste jag fortsätta behöver sova några extra timmar i natt.

Den underbara fikan
Påskägget


RSS 2.0