Vilken dag

Riktigt jobbiig dag på jobbet idag kan ja säga skura trapphus med maskin, en jävla dammsugare som väger multum och med  hur lång kraftig slang som helst sen torka, skrubba, lister mm. Hade dessutom medarbetarsamtal idag med utvärdering av 2011.

Kom i bra tid till dagis och de var dessutom ute så bara in o hämta väskan och sedan en påklädd lillkille. När vi kom hem började ja med maten och satte bulldegen på första jäsningen. Kul att baka tillsammans med Elis blev även en till sats med mockarutor idag. Han är så duktig på bakning min son iallafall med tanke på att han bara är 2 år. Efter bakning blev det ett snabbbad eller typ 20 min han brukar vara i 1 timme när han själv bestämmer.

Nu ska jag göra matlåda och frukost sen sova.


Fick hem

Fick hem en film och andra säsongen av solsidan.. Får se om jag väntar på älsklingen eller om ja börjar titta utan honom.


Helgen

I fredagskväll var Elis här hade det lite mysigt=) han var hos Gustaf under lördags dagen så det blev en liten tur till ankan för min del och sen hem fixa och äta med Elis som kom tillbaka vid 17.30. Blev melodifestivalen på kvällen för mig kul att titta men det var inget bra alls. Idag har dagen varit ganska lugn hemma, fixa lite med saaben också som ska besiktas på onsdag. Elis tog ett långt bad på kvälllen och ja passade på att duscha nu laddas för en ny vecka en på jobbet.

Lördagsmys


Ikano

Blev en tur till ikano med Gabbi på kvällen idag. Käkade på linds bakad potatis med currykykling. Blev lite shopping också. Hittade en tröja, ett tält och lite förvaring till Elis samt lite blommor till lillens rum. Kollade även in bokrean lite mmen hittade inget roligt. Men det var en trevlig kväll. Skönt att komma hemifrån lite.


Förskolan

Idag är min lilla älskling tillbaka på förskolan verkade som han längtat dit och både personalen och barnen välkomnade honom vilket känns bra. Tror de ska ha lite försenat födelsedagsfirande för honom idag också. Det var jag som tog beslutet igår om att gustaf skulle hämta Elis ett svårt beslut då jag egentligen vill vara med honom hela tiden. Han har varit så mammig nu när han var sjuk sitta i knät och mysa och vara så nära mig som möjligt. Men eftersom det inte skulle bli svårt för honom han har ju varit här 1,5 vecka så var väl det bästa att han fick lite tid tillsammans med gustaf. Och dagis kanske var ett bra beslut då han är frisk nu förutom lite snuva och hosta. Skulle nog bli svårt att lämna honom kl 6 på måndag om han inte varit där innan tror jag.

Dagen då känns ensamt och tråkigt utan lillkillen men ska träffa Gabbi när hon slutat jobba ska bli väldigt trevligt. Nu ska jag försöka äta lite hostan är värre idag och förskylningen också men vad ska man göra åt det. Känns som jag aldrig kommer bli frisk
igen.


Ont

Aj idag har jag kraftiga magsmärtor igen, hatar den biverkningen av den nya medicinen som jag måste äta för att ha fria luftvägar. Har blivit förskyld igen så medicinen känns extra viktig nu tyvärr. Vet inte vad jag ska göra riktigt. De sa att smärtorna borde försvinna efter 3 veckor kan man stå ut?

Elis är hemma med mig skönt att slippa vara ensam. Men just nu sover killen lite skönt tror att han behövde det så hans virus.

Blir lite beverly hills på tv nu sen ska ja väl kolla lite räkningar tror jag.


Elis kalas

Igår hade vi kalas för Elis dock var det många sjuka men min bror ooch mor och far kom för lite fika och mys. Elis fick en jättefin duplobil med en zebra från zoo. Så han blev jätteglad. Blåste upp lite ballonger vilket var populärt också. Och sen att få blåsa ut ljuset på sin tårta det gillade han skarpt.

Han är fortfarande lite febrig coch sover väldigt dåligt på natten så det är därför inlägget blev kort.

Bilder från kalaset

Försöker blåsa ut ljuset

Tårtan


Pysselfredag

Igår kom Gabbi hit en sväng på förmiddagen, vi  skulle fixa tårta till lillemans kalas. Riktigt kul hade vi och en fin tårta blev det. Tyvärr så blev många av de som skulle komma på kalaset sjuka men vi firar idag ändå så får vi göra en ny tårta till ett kalas för elis och ville lite längre fram också..

Blev lite fika med Gabbi också och elis fick presenter en jättesöt duplobil och en bok=) Tack igen!!!

Nu ska vi göra iordning lite inför kalaset lite städning skulle vara på sin plats...


Tårtfixarna

Ingen födelsedagstårta utan grädde


Provat något nytt

Nu har vi tagit bort den ena sidan till Elis säng. Kändes som det var dags för det eftersom han har klättrat ur sin säng hemma hos Gustaf några gånger.. Elis var så nyfiken på det och skulle hjälpa till och skruva lite. Tycker det gick bra och han har sovit bra utan att ramla ur den. Han kommer dock upp till mig på natten men det är lite mysigt att ha sällskap på natten iallafall när han somnar och inte sitter o skricker i mitt öra. Det är väl ingen höjdare när han försöker sparka ihjäl mig heller..

Mammas sovande hjärta


Elis födelsedag!!

Idag fyller min lilla älskling 2 år det har firats lite här hemma och lite mer blir det på lördag när hela familjen kommer.

Blev lite paketöppning i sängen på morgonen han fick lite ritsaker, lastbil samt ett memory. Han fick så himla mycket julklappar så tycker det är bättre att sätta in pengar på hans sparkonto istället.

På eftermiddagen kom mamma och pappa och fika lite så han blev firad. Han somnade redan strax efter sju i  min säng gissar på att även han har någon infektion kvar i kroppen.

Själv är jag inte bra än hoppas både jag och lilleman blir friska snart.

Bilder från dagen


Redan lördag

Förstår inte hur fort en vecka går egentligen..
 Måndag wabbade jag med Elis, han hade mått illa under helgen.

 Tisdag var jag på jobbet men det funkade inte att jobba så det fick blev vårdcentralen lite ny medicin och försöka kurera mig, sökte tidigt denna gång för att inte bli så himla dålig men gick ner mig iallafall vart rätt mycket sämre o sov från tiskväll till torsdag förmiddag har knappt något minne från dessa dagar mer än att älsklingen var rädd eftersom andmingen var väldigt konstig på mig. Torsdag var jag annars uppe en del =)
Blev lite god pizza på kvällen samt att jag hämtade min vänner dvdbox som kommit tidigare under veckan.

Fredag mamma o pappa handlade lite åt oss eftersom ingen hade möjlighet o ork till det. Älskling fick sin del av det hela så han sov bort nästan hela dagen.Elis var förbi en sväng med G var upptagen så det vart filmmys i mammas famn. Älskar de få stunder när han vill krypa upp i famen. Känns som han är så stor annars men när han sitter där blir man påmind om att han inte är jättestor ändå=)

Men idag är båda bätttre får e vad vi ska hitta på Elis kommer framåt kvällen. Nu lite lördagsmys.


DVD BOXEN SOM JAG LÄNGE TÄNKT KÖPA ÄR NU MIN


Ny vecka

En vecka tillsammans med min underbara älskling, blev sjukskriven idag pga astma igen men skönt att vi har tid tillsammans=) Dock är det väldigt tomt efter elis nu när han varit här i 1,5 vecka men han kommer igen på söndag längtar. Blir att förbereda inför hans födelsedag och köpa present till honom. Ska försöka vila så mkt som möjligt också.

Min gullunge


Sjuk son och äslklingen här

Igår åkte ja och Elis till Järna och hämtade Jonas. Både jag och Elis tyckte det var jättekul. Allt gick bra och det blev en mycket trevlig lördag, käka lite pizza och tvtittande.

Dagen börjades med underbar sovmorgon och när Elis vaknade mådde han illa o kräktetes. Mor o far kom över på en fika också o då kräktes han ännu mer. Så imorgon blir det vabb med honom. Hoppas mina lungor kan bli bättre också, det är svårt med andningen i kylan.

Uppdaterar mer under veckan.


RSS 2.0