Äntligen

Äntligen kommer iallafall en bild från våran tur till Valla


Valla

Blev en underbar dag på valla med Elis och Gabbi kollade på djuren Elis fick leka i lekparken där han även hittade en liten tjej som han pussade på=) Såg jättegulligt ut. Blev även glass att mumsa på i solen innan vi åkte hem till Gabbi och myste på hennes balkong, Elis tyckte dock att det var roligast att förstöra planteringarna som innan vi kom var jättefina samt vattna. Blev även en liten tur till Ikano skulle kolla skor till lilleman, samt köpa ett par byxor till honom men kom hem med en t-shirt också=) Och en liten tur till biltema skulle köpa cykelhjälm till elis och hörselsnäckor till mig vill kunna lyssna på radio på tåget. Hämta även korten som jag framkallat så bra bilder blir att sätta in i albumet så fort jag får tid över. Nu sitter jag här med popcorn och cola men ska straxt sova. Blir upp tidigt imorgon och plugga.
Det funkar inte att lägga in bilder nu men lovar bilder så fort det går.


Träning

Dagen har varit innehållsrik hemmamys på dagen med tacos. Fixat lite med lillemans leksaker och fixat lite annat. Efter det blev det en tur till stan hittade inget speciellt men kollade runt lite framkallade kort och efter det blev simning skönt det var ett tag sen. Nu sitter jag och kollar gamla kort men ska plugga straxt.


En trevlig dag

Haft en bra dag idag bra väder och ute i vädret samt vi var och handla lite mat..
Efter det ett besök av underbara amanda


En torsdag på stan

Vart en sväng på stan igår köpte lite presenter och även ett par byxor till mig och en ny topp blir att ha byxorna på mig idag tror jag. Blev även lite fika på espresso house och njuta av solen en stund iaf. Efter det var det bara att åka ut till city gross för att handla mat blev rätt mycket mat och det var väldigt många som handlade så det tog väldigt lång tid. Blev en god grillkväll efter det med lite cider till.

Idag ska vi till mamma och pappa fira påsk med syskonen ska vara där kl 14 ska handla några saker som jag glömde igår innan så vi åker väl om ca 1 timme. Efter det ska vi till Gs familj på påskafika. Nehe nu ska jag och Elis ta en dusch.

GLAD PÅSK!!!


Tisdagen

Vi kom iväg nästan som vi skulle iaf, typ 30 min sena blev vi men det min tidsmarginal som jag hade räknat fram hann vi ändå gått och väl!!! Elis simmade runt riktigt duktigt i sina puffar och så sjöng vi massa med sånger. Nästa vecka ville fröken att vi skulle testa äventyrsbasängen eller barnlandet också =) Ska beställa såna armpuffar själv till sommaren tänkte jag för någonstans ska vi väl försöka bada iaf i tinnis och valkebo. Efter det blev det en tur till öb med mamma skulle köpa lite förvaringskartonger samt att elis fick en miniskottkärra med sandsaker och vattenkanna i. Köpte även en stor chipspåse till påsken. Sen vart det handla mat och åka hem och passa på att vara ute en stund. Höll även på ute när elis somnat. Idag ska jag jag försöka tvätta lite om det är fint väder så man kan hänga ute annars får det bli imorgon och städa idag istället.
Dags att börja nu när kaffet är uppdrucket.


Sommardäcken på

Nu är sommardäcken äntligen på vi har varit hemma fre-mån så idag känns det skönt att åka iväg blir babysim. Får se om tid finns för träning själv också känner mig frisk nu. =) Ska eventuellt köpa lite presenter också. Och en sväng förbi mina föräldrar men hoppas på att komma hem skapligt idag, jo en annan sak göras också handla mat inte det roligaste direkt men det måste man ibland. Har fått kärlek för miss li igen hennes låtar är underbara. Nu ska jag leka lite med lilleman innan gröten kl 8 sen ut och jobba i trädgården. och bära in ved efter det hoppas vi är påväg in till stan kl 10 iaf. Babysimmet börjar 11 men jag hattar att stressa. Kram


Lita inte på någon

Lite inte på någon annan en dig själv och dina barn om de är under 15. Man blir bara besviken hela tiden... Det är så jobbigt när allt ska vara så himla svårt hela tiden. Nu är det ny vecka en vecka jag ser fram emot mycket plugg måste den innehålla helst mer än vad jag både hinner och orkar. Imorgon är det simhallen som gäller samt att jag ska köpa present till Linus som fyllt 6 år men det är en risk att ta med Elis till en leksaksaffär han blir jätteglad ropar titta och vill ha varenda sak. Ska även träffa Amanda denna vecka något jag vet både jag och Elis längtat efter. På fredag ska vi äta påskmat hemma hos mamma och pappa båda mina systrar kommer och deras barn vi får hoppas på fint väder för då kan det även lekas i lekparken som är utanför deras hus. Ska också försöka hinna träna en del denna vecka blir nog promenader om det intne blir för jobbigt med astman och allergin det brukar vara det som begränsar mig ute, och en del gym också känner även för att simma men vi får se vad som händer. Ha det bra i det fina vårvädret

Sjukstugan

Elis och Gustaf har varit sjuka under året men jag har klarat mig men den här gången var det min tur har haft feber ont i halsen och i öronen. Har aldig haft så ont i öronen som nu kändes som att någon tog en borrmaskin och borrade i mina öron. Nu är det bättre men känner av halsen och är förskyld. Har varit dålig sen i fredagskväll så det verkar gå över snabbt iaf. Hade besök av gustafs bror på fredagskvällen då vi åt taco smaskigt. Igåt var pappa här han köpte isglass och tog hand om Elis för det orkade inte jag själv. Gustaf har jobbar långdagar hela helgen. Annars händer inte mycket, har försökt sova en del.


Sjukstugan

Elis och Gustaf har varit sjuka under året men jag har klarat mig men den här gången var det min tur har haft feber ont i halsen och i öronen. Har aldig haft så ont i öronen som nu kändes som att någon tog en borrmaskin och borrade i mina öron. Nu är det bättre men känner av halsen och är förskyld. Har varit dålig sen i fredagskväll så det verkar gå över snabbt iaf. Hade besök av gustafs bror på fredagskvällen då vi åt taco smaskigt. Igåt var pappa här han köpte isglass och tog hand om Elis för det orkade inte jag själv. Gustaf har jobbar långdagar hela helgen. Annars händer inte mycket, har försökt sova en del.


Fixardag!!

Har blivit massa fix idag tvättat, torkat, vikt så nu finns det rejält med kläder igen har dessutom gått igenom kläderna i min garderob sorterat och fixat där. Imorgon blir det Elis kläder ska plocka bort det som är urvuxet och gå igenom vad som finns. Har även städat och fixat lite hemma. Samt en tur till stan för att köpa en ny vårjacka!!!
Ska nog unna sig en stund i soffan nu innan det är dags för en timme med skolböckerna sen är nog denna kväll slut iaf för mig.


14 månader

Idag blir lillkillen 14 månader Grattis älskling!!!
Igår körde jag step för första gången på flera år roligt skön och snabb träningsform. Har tänkt göra något åt vikten samt att jag vill sluta äta min medicin så då är träningen viktig. Men att träna kl 20 var kanske inte direkt min grej men men det passade ju övriga familjen. Vet inte vad vi ska göra idag kanske blir stan men vi får väl se. Hitta en jack ja jag vill ha när vi var där i tisdags. Måste även plugga nehe bästa att fortsätta.

Jag tillsammans med min älskling


En rolig dag

Gårdagen var bra var på kyrkogården men Elis och mor och far planterade blommor på graven fint blev det med pense i lila. Efter det blev det en tur till öb köpte nya block och pennor samt body butter med jordgubbsdoft.. Och så åt vi glass också gissa om Elis tyckte det var gott!! Idag blev det en lång pratstund med syster på förmiddagen och efter det in till stan kolla runt i massa affärer och hitta hur mycket som helst som jag vill ha men det blev bara en ny väska en topp och lite smått och gott. Efter det var det babysim Elis simmade själv med armpuffar han var så duktig i vattnet lilla fisken. Nu blev det ett kort besök hos föräldarna för att låna skrivaren och fika det är ju på vägen hem. Ikväll ska jag skriva tenta och nu blir det kvällsmat för lillkillen.


Ett gammalt plaskkort


Söndag

Är på riktigt bra humör idag fick sova tills jag vaknade själv samt han äta frukost och dricka kaffe själv tillsammans med corren!! Fixade liete tvätt och så och nu ska jag starx åka och träna pappa är på promenad med elis, ska ta lite kaffe först sen blir det gym ca 1 timme iaf beronde på hur mycket folk det är. Gårdagskvällen var jag själv gustaf var ute med jobbet skönt att välja program själv och sova tidigt

Här kommer lite bilder

Elis gungar i lekparken

Bus i datarummet är kul!!


Dekleration

Pappa var här igår han ville kolla till Elis som är sjuk och Elis blev jätteglad när morfar kom på besök ville inte släppa honom överhuvetaget, han fick knappt åka hem igen. Han tog med sig posten in och i den var deklerationen så de var en trevlig överaskning första gången jag ska få tillbaka istället för att betala =) Eftersom Elis fortfarande har feber ville de på sjukvårdsupplysningen att vi skulle komma till jourcentrum idag vi har tid 14.30 skönt att se vad det kan vara med min lilla älskling. Idag är det fint väder men väntar med promenad till lillkillen är frisk det blåser lite idag med. Ska väl börja förbereda åkandet nu.


Elis första jul


Host host

Jag har haft hosta pga av astma och så vidare ett tag nu. Det hostas en del på nätterna tvärr. Nu har även lilla älsklingen börjat hosta pga sin förskylning tycker så synd om lilla elis. Hoppas hostmedicinen hjälper honom. Idag är det fredag men händer inte mycket för det plugg, promenad och lite god mat och cider ikväll. Imorgon blir det träning på morgonen och efter det köpa present till linus och sedan fira linus och fika hemma hos syster allt om bara Elis är frisk.



Bild i repris


Host host

Jag har haft hosta pga av astma och så vidare ett tag nu. Det hostas en del på nätterna tvärr. Nu har även lilla älsklingen börjat hosta pga sin förskylning tycker så synd om lilla elis. Hoppas hostmedicinen hjälper honom. Idag är det fredag men händer inte mycket för det plugg, promenad och lite god mat och cider ikväll. Imorgon blir det träning på morgonen och efter det köpa present till linus och sedan fira linus och fika hemma hos syster allt om bara Elis är frisk.



Bild i repris


Rolig grej

Hittade denna roliga grej på stationen i Linköping



Perfekt för alla som reser på kvällen och dessutom kan man välja om man ville betala med sedel eller mobilen. Jag prova mobilen det funka fick ut en lite minichipspåse som jag mumsade pendeltåget. Nu ska jag plugga och om ca 1,5- 2h ska Elis sova så vi hinner leka lite innan bolibompa=)


Fantastiska dagar

Är hemma efter fantastiska dagar i skåne tillsammans med maria. Var mycket plugg, men det blev även träning mycket snack och mys samt mycket god mat. Det var verkligen lärorika dagar. Hemma pluggar jag när jag hinner men det är så mkt i luften nu samt elis är sjuk. Men hoppas jag lyckas få iho det iaf. Imorgon är tanken att det ska bli träning men vi får se vad som hinns med. Idag ska jag även hinna tvätta lite. Men man blir på lite bättre humör iallafall av solen utanför fönstret. Mina vänner ni får ursäkta mig att jag är rätt osocial just nu men det ska bli bättre jag lovar.

Tänkte bjuda på lite bilder det säger mer än text


Fina vårblommor utanför marias hus


Maria och jag


Min älskling som jag är hemma hos igen!


Måndag och ny vecka

Kom ner till skåne vid ca 21.30 igår och maria var snäll som möte mig på stationen och det fick bli lite burger king innan bussen kom. Idag har jag haft föreläsningar hela dagen vissa var riktigt givandeon. Imorgon ska vi t och kolla olika begravningsplatser runt om i malmö vilket kan var mycket intressant. Men ska verkligen jobba hårdare med skolan när jag kommer hem tänkte snart skriva den första tentan. Saknar Elis massor när jag är här och nu har dessutom min älskling 40 graders feber igen.. Tycker så synd om honom men hoppas på att det är tänderna som gör det. På kvällen körde dessutom jag och Maria kick o box på medley riktigt kul och jobbigt nu tänkte vi mysa lite innan det är dags att sova.

Skåne

Då var det dags att bege sig till skolan i ett par dagar. Tar tåget denna gång så jag åker kl 19. Skönt att få mysa med Elis några extra timmar. Fy det verkligen spöregnar ute.. Vad har vi gjort idag då inte mycket städning och packning och ett par tvättmaskiner.
Tänkte bjuda på ett par bilder det var ett tag sen

1 min älskade Elis
2 Elis och Britt leker
3 Elis på sitt 1 års kalas


Lördag

Då var det helg igen det går verkligen fort denna helg händer inte mycket pluggar samt tvättar och ska packa både min och elis väska. Åker ner till skåne igen imorgon men denna gång blir det tåg på kvällen=)
Skolböckerna ropar återkommer senare


En gråmulen dag

Blir bara deprimerad när vädret är så här. Vill ha sol istället men den verkar vara långt borta. Känner mig inte på topp sen innan men soliga dagar brukar få mig på bättre humör. Igår blev det en sväng till city gross för att köpa kaffe som jag glömt att köpa samt ett par jättefina kuddar till soffan i lila. Idag händer inte mycket mer än lek och hemma mys känner inte för promenad i detta väder men ska bära in ved i eftermiddag när elis sover mellis. Tänkte dra igång en tvätt okså samt sätta mig med skolan och även läsa bok under kvällen just nu läser jag anhörig av katerina janouch=) En berörande bok passar mig. Nehe nu blir det lek med traktorena en stund..

Kram kram


RSS 2.0