Studiedag

Idag var det studiedag på förskolan, så v har varit och badat gissa om Elis tyckte det var kul med vågorna i stora bassängen... 2 dagar kvar att jobba nu. Känner mig så nere nu, har värk i lederna hela tiden känns skitjobbigt på jobbet då. Känns som att jag skulle behöva byta jobb för att inte bli sjukskriven.. Men vad ska man göra. Plugga, söka annat man vet vad man har men inte vad man får. Skulle man plugga får man mindre pengar, känns som man behöver minst det man tjänar idag. Får rådfråga med läkaren men som det är nu kan jag inte fortsätta speciellt inte med tanke på att vintern är ännu kallare och då blir sjukdomen ännu värre. Nehe bäst att sova.

Längtar efter min älskling


Elis är tillbaka hos mig!!!

Nu är min älskade son tillbaka=) Känns underbart. Annars är det bara jobb som gäller idag och imorgon. Köpte lösnaglar i ullared så jag var tyvungen att sätta dit dem idag.

Såhär blev resultatet



Ullared

Blev en trevlig dag på ullared tillsammans med gabbi, daniel, mamma och gunilla. Åkte från mig typ kvart över sex. Så efter två pausar var vi framme vid 9.30 det var ingen kö varken in eller ut eller till restaurangen vilket var väldigt praktiskt. Shoppade lite först sen mat bestående av kyklingspett och klyftpotatis. Blev även cheesecake till efterätt. Åkte därifrån runt 14.30 så vid 17.30 var vi hemma igen tog ganska lång tid att packa upp allt.

Har även målat en andra gång i köket det ser redan bättre ut än innan men vet inte om jag är nöjd men men.
Kommer lite bilder på det jag fyndade också.


Mest blev det förstås till Elis


Norrköping och köksrenovering

Igår efter jobbet åkte jag till norrköping för middag och skitsnack med Maria och Lisa med respektive=) En mycket trevlig kväll, med många snack och diskussioner om när alla skämt ut sig på fyllan. Vi ses tyvärr på tok för sällan.

Dagen har bjudit på mycket hårt arbete först sätta upp vägghyllor, och fixa lite med prydnadssaker. Blev även tvätt och städning samt att jag har målat köket första gången nu. Hoppas det blev bra men känns inte riktigt så.

Snart är det väl dags att sova eftersom vi åker tidigt till Ullared imorgon vilket ska bli jättekul har aldrig varit där förut.



 1 Köket innan
2 Jag som slipar köket
3 Köket efter första stryckningen


Hunnit en hel del

Först blev det jobb och efter det träning körde easy line, och efter det blev det att sola en stund=) När jag var färdig där blev det en tur till ikano och köpte en tröja ovh ett par skor till Elis. Hann även med ikea och köpte lite hyllor, kuddar, och ramar. Fick även med några tunga påsar mat. Nu sitter jag här och ska betala mina räkningar.

Bilder på det jag handlat.


Träning

Är i full gång med träningen nu vilket känns underbart skönt=) Hur dåligt man än mår så känns allt bra igen efter ett träningspass. Annars händer det inte speciellt mycket. Jobb, träning och lite tv serier ska försöka träffa lisa och maria i veckan också om tid ges. Var hos Gabbi igår och fick god mat och fika samt hade ett ljusparty, längtar tills sakerna kommer. Liten kort uppdatering om nuläget.

Bjuder på en bild på mig och min underbara älskling också!!


Lördag

Blev en lugn lördag först morgonmys i soffan med elis efter att han vaknade 9.30=) Sen blev det att titta till britt lite och vara med henne innan vi åkte till ikea där var det mycket som följde med hem. Bla leksaker till Elis en fotölj till Elis samt vägghyllor=) Blev lugn kväll framför tvn innan Elis somnade och efter det kom Smultron (Maria) så då blev det kladdkakemuffins, glass och te. Nu blir det fortsatt soffhäng och tedrickande innan man ska sova.


Lugn helg

Blir en lugn helg och tänker försöka renovera klart köket under helgen.. =)


Lugn torsdag

Blev en väldigt lugn torsdag efter jobbet. Soffmys framför tvn samt fixat lite här hemma. Men nu ska jag göra det sista sen sova.
Längtar även otroligt mycket efter Jonas hoppas vi ses snart<3


Grattis älskling

Idag är Elis hela 19 månader förstår inte vart tiden har tagit vägen,han var ju liten nyss liksom. Men det blir bara roligare nu när han är äldre, men ibland kan man sakna tiden när han var liten också. Stunderna när man var på babysim, och babysång var underbara tillsammans med honom. Ska försöka börja med en ny aktivitet med honom i vår. Annars rullar allt på och imorgon är det jobb som gäller.


På bättringsvägen

Nu är Elis helt feberfri igen dock har han väldigt mycket snuva. Men imorgon ska jag följa med honom till förskolan eftersom det var så länge sedan han var där. Hoppas han kommer in i det ordentligt direkt. Dagen har varit väldigt lugn, men jag saknar min älskling otroligt mycket, känns så tomt utan honom. Nu ska jag göra iordning det sista så man kan sova efter det.


Vabbdag

Har varit hemma med Elis idag mor och far kom över en sväng också samt har fixat lite i lägenheten. Febern är borta men han är trött samt snuvig nu så vi ska vara hemma imorgon också. Är ganska trött efter helgen så det blir väldigt lugnt just nu, tv samt läsa lite.. Har inte hänt något spännande idag så det finns inte mycket att skriva.


Norr över

Precis hemkommen från en underbar helg hemma hos Jonas. Åkte upp igår och på kvällen blev det god mat samt livet tittande på film. Dagen har i allmänhet varit ganska lugn. Men man kan just nu säga att jag saknar både saknar stor och liten älskling just nu.  Har varit hur bra som helst i helgen=) Imorgon kommer Elis tillbaka så det blir att vara hemma och vabba med honom och se om det blir förskola på tisdag istället. Nu blir det att sova en stund.


Underbara fredag

Känns otroligt skönt att det är helg igen. Blev att träffa Elis lite extra idag, mamma och pappa var barnvakt så det var bäst att passa på att träffa honom. Vart även en tur till ikano för att köpa present och en bilar 2 planch till Elis.

Nu är jag hemma igen och tar det lite lugnt vilket är skönt. Blir en dusch snart och ladda inför morgondagen. Blir en tatuering på förmiddagen och åka och träffa Jonas på eftermiddagen. Känns underbart=)


Höstplaner

Känns som det kommer bli en toppenhöst under 2011. Kan behövas det nu när året har varit så rörigt som det har varit. Tycker hösten är en trevlig månad om man inte jobbar, man får köpa nya tröjor i fina färger eller bara krypa upp i soffan med en bra bok eller filmkväll.

Dettta är lite av vad hösten har att erbjuda en resa till ullared, tatuering, höstfest, helg tillsammans med jonas och konsert.

Längtar redan, nu blir det ett avsnitt sex and the city innan det är dags att sova.

   En bild från förra hösten på lilla älsklingen som jag saknar så

Elis och jag myste i köket.


Trött

Har varit iväg och firat mammas födelsedag idag. Blev lite god smörgåstårta mums, var även trevligt att träffa systrarna och deras söner idag.  Fram på eftermiddagen kvällen blev elis förskylld och fick lite feber men nu sover han bättre än tidigare ikväll. Ska försöka fixa mina arbetskläder också innan det är dags att sova blev jättetrltt helt plötsligt får se om man orkar ett avsnitt av beverly hills innan man slocknar men antagligen inte.


Varför

Varför kan man inte få vara på bra humör för, jobbet gick bra men blev som vanligt irriterad efteråt, förstår inte varför jag inte kan få mina skolsaker som jag verkligen behöver. Skulle bara vilja få sakerna samt mina foton frpn datorn så jag slipper prata något mer med honom. Nu ska jag göra min lilla älsklings frukost. Hoppas på att allt löser sig snart orkar inte kämpa för småsaker..

Skulle verkligen vara kul att göra något funderar på en resa är lite sugen på witin temptationkonserten också. Sen hoppas jag även på ett besök i ullared=)


RSS 2.0