helg

Hade en trevlig middag igår bjöd Elis & Gabbi på trerätters::) Alltid kul o göra nåt extra och vad kul det är att laga mat om man gör det till någon. toast Skagen till förrätt, fläskfilé med klyftpotatis o tzatziki till huvudrätt & jordgubbar, melon o vaniljglass till efterrätt. blev film och en mysig kväll. älskar mitt liv.







Ikväll blir det Hamlet & dryck med storasyster men först jobb, plugg & partylite

helg

Ibland känns livet lite upp & ner. Pengar styr livet en hel del många funderingar över lag. Elis är så underbar. vet inte riktigt hur ja ska göra om det blir varannan vecka igen.. men försöker inte tänka på det. midsommar var trevligt värdefullt att umgås med Elis & Edward och att traktor & hästar glädje:-) men sakna älsklingen annars perfekt. Gårdagen var också bra fixa lite i köket. Och på kvällen träffa vi Amanda & Dan spela minigolf riktigt trevligt. Hoppas vi ses snart igen!!!



























Min helg i ord & bilder!!!!

Sommar

Helgen var relativt lugn bad på lördagen & på söndagen var vi hemma fixa tvätt mm på förmiddagen o ikano med Gabbi på eftermiddagen. Skönt faktiskt att hålla sig hemikring & på lördagen använde vi enbart cykel:-) Igår fick ja städlust så börja lite i hemmet egentligen gillar ja inte oordning men orken & tiden finns inte till jobb 100% Elis 90% oro över när han är här & inte här tar väl mer än just att vara mycket med honom älskart men kommer bli knäckt om det blir varannan vecka igen. Stör mig absolut inte på att G har en ny familj men hon accepterar inte Elis. G o hon vet inget om E. Intresserar sig väl inte. Tycker han pratar rätt bra för sin ålder men ändå hör de inte.. känns konstigt att han ska vara själv med dem o då fråga efter mig. Plugg tar mycket energi också o saknaden av Jonas. Idag var det avslutning på förskolan lite mycket att fixa o planera i föräldrargruppen skulle hjälpt till mer men Elis ville ha min uppmärksamhet o det fick han självklart. Får väl förklara mer sen för de andra. om man säger så här det börja 15 drop in fika till 16 då kanske man inte kommer 15.55 o tänker fika speciellt inte om man inte träffa barnet som man är där för igår.. Men förövrigt jättetrevligt. O Elis o ja fika gott tillsammans med Elis kompis Axel o hans familj. Efter det cykla vi o handla o E nämnde inte ens godis trots att ja kolla schampo mitt emot en stund däremot ville han ha nektarin:-) mim stora underbara älskling förlåt för allt du får vara med om. En annan grej ja faktiskt är glad o stolt över är en viktnedgång på ca 5 kilo på 1, 5 månad. Nu kör vi 5 till eller varför inte 9 kilo till så är ja nästan nöjd. :-) måste nog sova fast det inte går. Folk tror visst att ja kan ställa upp lösa deras problem åt dem, men tyvärr orkar ja inte det. iaf inte i längden.. men men så är det. <3Elis, Jonas & Britt<3

Fisken själv




Poolhäng

Tänkte passa på o glädjas åt att solen o värmen kommit:-) vi cykla bort till badet o hade några härliga timmar med online o hennes mamma:-) trevligt o se hur bra två dagislkompisar leker trots olika kön o ålder. men ja brände mig tyvärr:-) men Elis klarade dig:-)


ny färg

fick bli lite ny färg på håret idag.. inte så stor skillnad men känns bättre:)


innan

efter

En helg framför oss

Det står en härlig helg framför oss:) fint väder o trevligt sällskap Elis:) Har spenderat morgonen på balkongen med nybakad frukost och bra musik har även hunnit med lite tvätt som förhoppningsvis torkar snabbt. blir nog en snabbtur till ikano oxå.. kram

RSS 2.0