Vab

Då var det dags för vab igen. Denna gång är det feber som härgar tyvärr. igår hade han en bit över 40grader så då har man ju riktigt dåligt samvete.. men idag känns han bättre igen men fortfarande hög feber. men orkar iaf leka lite. se om vi orkar ta tag i tvätten också. Astman är lite kass idag men det är bara hoppas det blir bättre snart.

Helg

Gud vad skönt det är med helg och min underbara pojke är här. Vi har gjort villes 4 års tårta blev helt okej. Så om några timmar är det dags att åka på kalas.. Ska bli kul att se Elis gå på sitt första barnkalas. Har beställt lite vårkläder till killen idag.
 
Blandannat denna kommer bli hur snyggt som helst.

Feb. 22, 2013

Oj vaknade lite tidigt idag. Har svårt att somna om vakna vid 2. Dagen då jobb hämta Elis göra tårta mysa sova o sen sovmorgon imorgon är det helg!!! nu lite kaffe..

Jobbili jobb

Åter full fart med jobb. Längtar efter att få vara ledig o umgås med mina älsklingar men men.. Annars har det varit mkt med kalas o fix o don. På Elis födelsedag var hans farmor o farfar o Gustaf här. o på lördagen var min familj här. Försökt uträtta lite ärenden denna vecka o på lördag ska vi fira ville som fyller 4 år. 3 arbetsdagar kvar plus utvecklingssamtal denna vecka på jobbet. Ja vill ha vår nu.

vårbukett

mitt troll

Sjuk

Jaha då var det min tur att vara sjuk då.. Spydde igår på natten. Dom tur är har ja inte gjort det mer efter det men inte heller ätit så... Åt lite idag o fått behålla men man är ju så matt efter det. Nu har dock Elis somnat lite får se hur länge tänkte väcka honom snart annars lär det ju bli problem ikväll också skulle behöva handla men vill inte gå ut.

saltkråkan mys

Ensam vecka

Då var det dags för en ensamvecka igen efter att Elis har varit här i 11 dagar. Känns sådär men det måste funka har städat lite i lägenheten efter jobbet. Kollat runt bland utbildningar mm.
 
Imorgon är det jobb o hoppas på att vi inte måste ploga snö iaf.. Får se vad dagen har att erbjuda mer.
 
På onsdag ska Elis och ja träffa Gabbi, ska ha grabben även på torsdag så vi får se om det blir fler dagar...
 
Har ju rätt mkt att fixa inför hans 3 års kalas nästa vecka..

Feb. 02, 2013

Idag firas fars födelsedag så det blev att göra den men det går bra när man har en kille som hjälper till. Så lite kalas på det:) Ikväll ska det röjas!!!




RSS 2.0