Dålig på att skriva

Men det händer inte mycket mer än vanligt.. Jo en hemskt irriterande sak MIN DISKMASKIN HAR GÅTT SÖNDER!

Håller nog på att bli sjuk också, Gustaf har snittat mig, han är dunder förskyld. Superkul att han var tyvungen att åka till sina päron när de är sjuka..

Internetbanken funkar inte heller.

Men annars är väl livet lite hur som upp som en sol ner som en pannkaka.

Nu ska jag äta lunch potatisgratäng med skinka mums


Oj

Vad fort veckan har gått hinner inte alls så mycket som man tänker sig. Men har satt upp mål för idag också, så vi får se vart jag landar.

Detta är lite som ska göras
Dammsuga
Plocka in tvätt
Tvätta
Laga mat
Se reprisen av biggest looser
Hänga tvätt
Packa
Torka golven

Nehe det är väl bäst att ta fram snabbeldraken medans Elis sover..


Kvinnor och shopping

Igår var jag, Elis och mamma i Norrköping och hälsade på Ann-Katrin och Edward mycket trevligt och mysigt var det. =)

På hemvägen kom jag på att Elis behöver badbyxor till babysimmet så det kollade vi på babyproffsen, var visst lite annat som följde med hem också =)

Och idag har jag tränat och Elis varit på babysim. Har även handlat mat och lite strumpor till Elis..

Nu blir det tacokväll innan jag ska ge Elis välling och han sova för natten.



Badbyxorna, ett par skor, matlådor, filt och lite leksaker



Även detta en morgonrock och en pyjamas följde med från babyproffsen.


Gårdagen

Började dagen med att rösta efter en lång mysig frukost tillsammans med mina älsklingar!!!
Handling på maxi mat födelsedagspresent och så blev även lite tröjor till lilla gubben. Fira systers sambo som fyllde år och där bjöds det på fika och tårta. Efter kalaset blev det inspektion av tapeter på huset och sedan hem..



Elis nya bodysar


Helg!!

Då var det helg igen, men med riktigt trist väder. Elis har tagit en förmiddagslur men jag ska straxt bjuda honom på lunch. Vile passa på att kolla runt lite på nätet..

Vart lite dålig på att uppdatera
 Torsdag

Var i Vadstena och hämtade delar till trappen. Efter det åkte vi till stan där vi tvättade Elis filt hos mor och far, lämnade även lite saker till G och kolla in tapeterna i huset.

Fredag

Hemma med Gustaf under förmiddagen åt mat tillsammans, jag gjorde hemmagjord klyftpotatis och fetaostfyllda färsbiffar med beasås mums. Åkte in till stan veckohandlade och mamma och pappa tog med Elis hem till sig från mataffären. Själv åkte jag och TRÄNADE underbart skönt att få röra på sig lite mycket folk vid den tiden bara. Väl hemma blev det taco.


Dagen

Lugn morgon med lång frukost underbart. Blev lite städande och 2 tvättmaskiner innan Gabbi kom och vi åt lunch. Hon hade också med sig goda vinnerbröd och kex mums. Blev även massa snack.

Efter att Gabbi åkt blev det bad för Elis som somnade efter en flaska välling. Nu har jag även hunnit steka och äta pannkakor, åt samtidigt som jag gräddade så gott. Fick även en stund på motionscykel så det har varit en jättebra dag!!!

Bilder från dagen


Min älskade katt Britt


Elis och jag


Lek i en kartong


Höst

Blev tidigt upp idag, ville äta frukost tillsammans med Gustaf. Jobbigt att det ska vara så mörkt både på morgonen och på kvällen, igår var det mörkt redan kl 20.15. Inget fel med hösten kan tycka om årstiden men då vill jag ha sol på dagarna så man kan få lite ljus. Kanske blir en promenad idag också, mysigt med alla löv i skogen.

Vid lunchtid kommer Gabbi kul att träffa henne, var ett tag sedan nu så det blir väl att sitta och snacka lite.
Funderar på om jag ska gå o vila en stund det är så mysigt med mitt tjocka täcke. Ska plocka ordning lite här hemma också efter det

Kommer också en bild på de nya badleksakerna som jag tänkte använda när Elis badar ikväll!!!



             7 månaders presenten

Grattis Elis

Grattis idag är min älskade Elis 7 månader..

Tyvärr är han fortfarande förskyld så det blev inget babysim och jag tror inte det blir barngruppen imorgon heller.

Men själv simmade jag en helt underbar träningsform man kan relaxa och träna samtidigt och efter man varit duktig kan man unna sig att sitta i bubbelpoolen och basta!!! Köpte även med mig en 7 månaders present 2 badleksaker, som vi skall använda imorgon.

När jag träna fick Elis vara hos farmor kul för henne att vara lite med Elis också.

Nu blir det sporten och efter det skall vi sova är riktigt trött nu.

...

Blev en betydligt längre promenad idag en vad det var tänkte från början=) Vi gick lite mer än 1 timme skönt mitt på dagen. Hösten kan vara ganska fin när man kan vara ute och njuta och det är sol. Påväg hem gick vi förbi ett hus där det bor ett äldre par som brukar ha öppen trädgård, damen som bor där bjöd in oss och vi gick omkring och titta en bra stund. Det är väldigt kul eftersom man själv har trädgårdsintresse, har inte haft tid eller möjlighet att se innan. Väldigt ambitös dam lite över 70 år som sått alla sina trädgårdsväxter från frö.

Efter maten kom mamma och pappa ut på en fika och pappa hjälpte mig att klippa gräset. Och på kvällen blev det att titta på biggest loser otäckt att någon kan väga över 200 kg.

Nu blir det att göra matlåda och kanske motionscykla en stund innan sovdags..

Promenad idag

Blir nog en 30-40 minuters promenad innan lunch tror jag=) Elis är frisk idag ingen feber men han är lite snuvig..
Skönt att komma ut mitt på dagen tycker jag. Elis behöver väl också frisk luft.

Igår hade Elis svårt att sova på kvällen, då Gustaf kom hem tidigt. Det blev mycket mys och lek...



                    Elis står för sig själv för första gången

På bättringsväg

Nu känns det som Elis börjar bli lite bättre har fortfarande 38,4 men han kan skratta lite inte bara gråta och jag slipper bära honom hela tiden. Han har t.o.m ätit lunch idag...

Kanske måste en snabbis till affären, har inget kaffe o lite annat är slut.

 

Bilder på min lilla sjukling idag, man blir på bättre humör av sömn.


Sjuker

Då är sonen sjuker igen tyvärr, denna gång förskyld, hosta och feber. Kan tänka mig att det blir så nu när han träffat andra barn denna vecka igen. Han har självklart träffat andra barn innan men bara syskon och kompisars barn nu över sommaren. Det var ju blandade åldrar både på babysimmet och barngruppen. Vi har mest tagit det lugnt idag och jag hoppas kunna sova tidigt, men det är svårt när man blir lite nervös över sonen.

Som sagt det händer inte så mkt kul annars heller. Men nu hoppas vi verkligen på att Elis blir frisk så han kan gå på babysim på tisdag annars blir han nog väldigt besviken.. Min lille badare.


Träning

Tränat idag underbart har lite träningsvärk nu...

Blev också mat inhandlat och lite lek för Elis hos mormor o morfar.

Nu tvmys med min stora älskling..



Elis på promenad i Borensberg


Åka vagn

Blir nog att åka vagn idag också, det gillades stort igår, hoppas det blåser mindre idag bara...

Elis tog förmiddagssömn idag, så nu ska vi straxt äta. Blir ugnspannkaka för mig och pasta med ostsås till grabben. Blir även lite lek en stund. Tänkte att vi ska åka till Borensberg och handla lite sen samt hämta ett packet med böcker till Elis. Blir nog en promenad där också kul att se något annat än det vi ser när vi går här.
Kombinationen lät bra kanske ska leta reda på biblan också för vi fick en bok från bvc.

Framåt kvällen är det nog dags för en ny tvättmaskin och packa vidare, pappa ska köra flyttkartonger imorgon så det vore bra om han fick med så mycket som möjligt..



        Lilleman njuter av att vara i trädgården på sitt nya hem.



                   Jag vill också hjälpa till att bygga

Öppen förskola

Idag var vi på öppna förskolan i fornåsa, mycket trevligt var iaf 4 st i Elis ålder =) Lite musik och lek och efter det fika. Skön start på dagen. Efter det blev det inhandling av kattmat och sedan hem och äta lunch.

Blev mycket lek på dagen hemma också och vid 17 tiden en promenad, möte två tjejer i 8-10 års åldern som tyckte Elis var jättesöt.

Nu ska jag göra klart maten fläskfile med klyftisar och bea.. Min stora älskling är på ingång!!!!



                                Gammal bild i repris

En underbar dag

Fick i Elis välling för första gången på morgonen. Och efter det var det dags att åka till stan för att gå på babysim. Det gick bra trots första gången, han blev som en fisk i vattnet =) så duktig så.. Träffade även Sandra en tjej från föräldragruppen och hennes lille Edwin där. Kul att möta någon man känner igen.

Mamma kom och hämta Elis efter att vi var klara och jag stannade kvar och simmade innan jag hämta mamma och Elis för en shoppingtur och mcd besök. Köpte lite nya kläder till Elis det går verkligen åt hur mycket som helst.

Här kommer lite bilder


           Mammas lilla älskling innan sovdags


                 Ny jacka, halsduk och mössa fick det bli


                         Även byxor och bodysar



Blä

Funka inte som jag ville ni får se på Elis istället =)

Kväll

Elis sover och jag väntar på Gustaf som straxt kommer från jobbet.. Då ska vi käka taco och mysa framför tvn, om man inte somnar. Men gör kaffe också som tur är.

Packat idag med kommer längre fram för var dag som går =)

Nu sitter jag och kollar h&m på nätet behöver nya kläder min lille son.

Funderar på detta bla

<p style="text-align:center;"><a href="http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=BARN_BAPO_TOPS&modelnum=766701&originalmodelnum=766701&type=product"><img src="http://files.hm.com/media/products/865/DM865_76670_76004_51_0316.jpg" border="0"/><BR><span style="font-size:12px;font-family:Arial, sans-serif;">Visit hm.com</span></a></p>


Packar

Just nu sitter jag vid datorn var inget bra på tvn så... Kollade på kristallen galan förut helt okej var det..

Dagen då har packat, tvättat och tagit hand om mitt barn och min lilla katt.. Hyresvärden tittade förbi och undrade hur länge vi ville ha huset kvar..

Köpte även en pizza på kvällen som jag mumsat i mig en halv av..

ONSDAG O TORSDAG

                                     GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN 2010-09-01

Var bara födelsedagsfirande på onsdagen och en tur till ikano för att köpa presenter till lille Edward..

Torsdagen blev lugn var hos mamma o pappa för att Edward och A-k var här och Elis ville mysa lite

                                       UTLOVADE ÄVEN EN BILD PÅ TATUERINGEN


Ännu fler bilder


                               Sitter och myser på sängen




                       Nya pyjamasen i babysittern



                                           Myspys

                   Uppdaterar lite bilder på min lilla älskling!!!

Bild



                       Tyckte det var ett tag sen jag bjöd på en bild

RSS 2.0