Apr. 27, 2014

Vet inte vart man ska börja hur man ska tänka hur man ska känna. Imorgon är det iaf jobb så hinner man inte tänka mer iaf.. Det är så fullt upp på jobbet man vet inte hur man ska hinna. Dessa lediga dagar är väl både bra och dåliga. Bra för Elis och på fre ska dessutom han o ville vara hemma hos morfar. Skönt för dem:) Igår gick vi dessutom o gjorde reklam för partylite o oss själva:) hoppas det ger resultat iaf. Sen till det som man funderar mest på mig o jonas, ingenting som ja vill sprida ut på Facebook då berörda som inte har det inte vet något osv. Ja gjorde slut för några veckor sen men han verkar inte respektera o förstå ja skulle inte heller vilja det om ja va han. vet inte om det går o lösa eller om nån annan på närmare håll har en liten del av mitt hjärta. kan ju inte vara par för Elis skull heller. men vet verkligen inte. vill inte såra. kan man va vän när man haft förhållande har ja redan sårat. hur mår han. vad tänker Elis??

de har varit en del av varandras liv i 2.5 år. Elis har sett jonas som pappa.
gjorde lite till min pärm igår måste komma på vad ja ska göra med den kunskapen.





Påsk

Det har varit så skönt med långledigt. Just nu sitter ja på balkongen med en cider i handen o myser av solen. Känns nästan som en sommarkväll. Elis är hos sin far hoppas han har det bra iaf:) Skönt med nån dag på per månad som man är ensam. Har städat hemmet lite grann iaf. Det är skönt o få göra det själv ibland. Igår blev det grillat. Och långfredagen spenderas hos mor o far med syskon o syskonbarn. De fick massor med godis av mor o far samt av morbror.. Blir även lite pyssel o ommöblering i Elis rum:) kanske kommer bilder på det senare.

lilla ville


Förstår inte

Förstår inte varför helgerna ska gå så himla fort. Hann ju med lite igår iof. Fix o trix hemma. Imorse vakna ja tidigt trodde att ja inte hade smörgåsar hemma så la mig igen för affären öppna inte förens 11. Pratat med vänner i telefonen. Handlat lite mat o namnsdagspresent till Elis. Och gått egenom lite papper idag samt dammsugit bilen. Sen ut på landet för att hämta Elis. Sen blev det kvällsmat med mor o far samt Elis..
Ska besikta lekplatser på jobbet i veckan så ja ska läsa på lite om det. Gick kursen 2008 eller 2009 o har inte besiktat på 4-5 år, ska bli kul iaf.
Herren tykte iaf om sin fina present..

Full fart

Det är full fart på jobbet nu både possitivt o negativt tyvärr. o mycket man vill göra på fritiden nu städas det här hemma så skönt ska strax hänga lite tvätt o sen bege mig till mor o far o prova kläder;) Blir o hitta på nåt ikväll tror ja men vet inte hundra. imorgon kommer Elis igen ja ska plugga lite. annars väldigt lugnt kan behöva det..

Blev även lite pyssel på förmiddagen, ett vit lackbord från ikea som det blev lite mer Elis över


Bläk

Är så trött på allt ibland kan kallas motgångar.. Funderar skarpt på o börja plugga nu har ju mina tre helt olika val o välja mellan. Yrkesförarutbildning CE kort, floristutbildning eller apotekstekniker. De två första är i Norrköping o då vet man ju inte om LKPG betalar utbildningen. Alt är o ta privat. Florist är dålig lön. O de sista måste bli klar med naturkunskap men så jävla svårt för det... Idag åkte sommarsulorna på o det blev en tvätt av bilen. Sen handla mat. Dagen va typ skit på jobbet hoppas morgondagen blir bättre.




RSS 2.0