älskar

måste säga att ja verkligen älskar fredagskvällar.. igår hade ja o e det så bra o idag var vi på födelsedagskalas o en sväng till mor o far:-) imorgon blir det rens bland elis leksaker.

mitt allt<3

o en bild på mig

Studier, semester tid med mina älsklingar

Tiden går lite för fort ibland tycker jag och jag har mycket jobb framför mig. Både på jobbet och med studierna men man måste prioritera kärleken också så att alla vi tre tillsammans mår bra=) vet att ja kanske tar för lite för mkt saker ibland.. men jag vill så mycket o ja hatar att misslyckas med det jag gör.. projektet just nu är ju att läsa klart naturkunskap b kommer troligtvis inte hinna tills siste maj men vad gör man allt blir inte som man har tänkt mig... sen blir det fortsätta med studier tror ja, som det känns nu i alla fall..

Trevlig ledighet.

Grymt skönt det är med helg älskar verkligen o få tid med Elis. Igår var vi bara hemma o myste käka mat som killen uppskatta o även efterrätt o lite fredagsmys.. Sen sov man gott efter denna vecka.. Trött idag blev det mkt tvätt ska hinna med o städa med ikväll. Men idag åkte Elis o ja till Mjölby på lastbilsmässa så roligt hade både ja o Elis. Nu blir det grill:-)








RSS 2.0