Ikano

Mysmorgon med lillkillen blev det idag alltid lika mysigt borde vara helg eller sovmorgon varje dag..

Bestämde oss för att vi skulle ta en sväng till ikano på eftermiddagen så det blev liite nya kläder till liten, sandaler, shorts, t-shirts, keps, tofflor solbrillor mm.

Själv köpte ja ett par örhängen o ny mp3. Sedan blev det mat på fefferoni deras kebab är riktigt god..

Var även på ikea och köpte lite till balkongen.


Kommer troligtvis bilder på balkongen o kläderna vid ett senare tillfälle.



Bosses glassbar

Igår blev det ett efterlängtat besök på bosses glassbar det blev 3 goda kulor detta besök fick det bli Choklad, blodapelsinsorbet och granatäpple blev även ett shopping besök i tornby för att  se om k-rauta hade något bra kvar det var nämligen 70% men vi hittade ingenting.


Idag har vi också varit lediga det var studiedag på förskolan, så vi hade sovmorgon och efter det blev det lite lek och bus. Har även tvättat o städat lite..
På eftermiddagen tyckte sofi att vi skulle komma på lite fika så till hovetorp fick vi åka=)  Alltid lika kul för Elis att leka med Ville..    
               
Imorgon är det dags för jobb igen men det är bara 5 veckor kvar att jobba innan jag går på 2 veckors underbar och efterlängtad semester!!!


Helg och ledigt

Har varit ledig sedan i torsdags så skönt och börjar inte  jobba förens på tisdag igen!!! I torsdags och igår var Elis hos oss. Torsdagen blev det ett besök i valla för att titta på djur dock sov Elis en bra stund så vi fick mysa med fika när han sov. Men han hann iallafall titta på tuppe (tupp) innan regnet kom. Igår var vi o handlade lite mat och även lite kläder till Elis och lite småsaker till Britt. Har även hunnit med att tvätta bilen=)

Nu ska vi iväg på lite grill hos mor och far innan lilleman kommer tillbaka till oss.
  


Semester

Då har vi äntligen kommit till min första mini semester!!! Skönt att vara ledig några dagar. Vet inte vad som ska göras och det är ganska skönt...


Händer

Trist att helgerna gårt så fort bara, men skönt att det är bara 3 dagar att jobba denna vecka och 4 veckan efter och snart närmar det sig semester.. Har ju väldigt tidig semester i år.

Händer inte så mkt just nu om man säger så.. Det är jobb och när man inte jobbar så är man bara trött eftersom medicinen är så stark och jag tagit den ett tag nu.

Blir att kontakta vårdcentralen för både mig och elis min medicin ssamt att vi misstänker att Elis fått pollenallergi..

Imorgon blir det träning ska simma tror ja eller crosstrainer vill verkligen komma igång igen mår så mkt bättre när jag tränar..

Måste jobba in timmar på jobbet också det är växtkraft ute nu.. Så tisdag och onsdag denna vecka ska jag börja redan kl 5.30 snacka om att man kommer vara död efter det..

Nu ska vi njuta av sommar och sol=)

Mitt charmtroll


Familjen utökas

Denna vecka har inneburit mycket jobb och efter det har jag mest varit trött och igår och idag somnade både ja och Elis redan kl 19=) Känns skönt att det är fredag redan imorgon. Får se vad som händer imorgon och i helgen..

Tänkte också passa på att berätta att familjen ska utökas Britt ska flytta in till oss igen. Kul att få tillbaka henne igen. Har varit ifrån henne ca 10 månader nu.. Kan säga att jag längtar efter henne.. Men ska försöka få ordning på vardagsrummet tapetsera och näta in balkongen innan vi hämtar henne...


Besök

Har haft en trevlig kväll tillsammans med Gabbi blev en gemensam kvällsmat bus tillsammans med Elis. När han somnade blev det lite fika och en massa snack. Alltid trevlig att snacka lite och kul med sällskap. Hade en jättetrevlig kväll=) Gabbi hade med sig så gott till fikat också.


Jobb jobb

Måndag igen och jobb trimmat och städat men det har varit skönt väder perfekt att jobba ute då. Var även och hämtade ett par nya arbetsskor=)

Efter det har vi bara tagit det lugnt hemma ja och elis eller det blev en kort tur på cykeln för honom också..


Inte så lätt att städa när det ser ut såhär i trapphuset


Balkongen

Var ett tag sen vi fixade till lite vårfint på balkongen nästa gång det är dags tänkte jag att vi skulle  köpa lite jordgubbsplantor ist. Får se vad det blir mer men det får vännta lite tills penserna har blommat över.. Älskar ju den lila färgen..

Har tvättat lite idag och fixat och donat.. Kul att göra det när man har lust..
Blev även att avnjuta kvällsmaten på balkongen i solen...
Imorgon väntas en full jobbvecka igen med massor att göra.


Helg

Skönt med helg men denna helg har väl inte hänt något spec inlinesåkning och städ men nu har Elis kommit tillbaka så morgondagen blir kul!!!!


Vecka

Haft en mysig vecka tillsammans med älsklingen. Och igår grillade vi här hemma. Imorgon är det jobb som gäller igen och hoppas på att astman blir bättre. Efter jobbbet ska jag träffa sandra. Annars en lugn vecka.

Valborgsmys

Det är så kul i lekparken


RSS 2.0