Dags att skriva igen

Ett tag sedan sist tyvärr en månad kvar att jobba innan det blir fem månader hemma med Elis. Denna helg har Elis haft feber men är frisk nu och jag har varit förskyld. Men nu är Gustaf förskyld och har ont i ryggen så han och Elis har redan sovit en halvtimme.

Det händer en hel del denna vecka..
Träning inplanerad 2 dagar eventuellt träffa martina och efter det så åker jag till skåne för att träffa vänner på söndag.
Men nu tv tänkte se familjen annorlunda.


Rubriktorka

Måndagen blev det ikano med gabbi god mat trevligt sällskap och billig shopping. Hittade en ny väska och lite nya underkläder. Halva reapriset då är det kul att handla. Blev lite fynd för Gabbi ockdå=)

Tisdag mathandling samt besök på öb och köpte material till skolan.

Gårdagen var lugn och stillsam hemma med Elis.

Dagen då först jobb sedan hockey med jobbet. Käkade även i restaurangen så till det fick det bli ett par cider.

Imorgon blir det jobb och eventuell träning.


Snart en ny vecka

Hinner inte så mycket på helgen. Gustaf har jobbat så elis och jag fick besök av mor och far igår samt lite promenader. Men dagen har ingen höjdarväder så det blir lugnt och inne tror jag. Göra mat och kanske baka.

Veckan som har varit då. Inga speciella händelser jobb, träning och hemmakvällar.

Veckan som kommer är mer fart på Träffa gabbi imorgon, kul händer inte så ofta blir nog en hel del snack iaf.
Träning och hockey med jobbet på torsdag.


Helg

Snart är denna helg slut har inte direkt varit något lyssande väder, men skönt att vara ledig. Igår var jag och Elis hos mina föräldrar och åt mat och fikade lite.

Dagen har tillbringats hemma men ska in till stan och tvätta bilen och även träffa martina senare. Innan de blir en ny jobbvecka.


..

Har inte haft tid att skriva i bloggen på länge men ska försöka skriva mer nu. Det händer rätt mycket just nu, jobb övertid, snöröjning på helgerna. Dessutom partylite och så börjar skolan på måndag =) Älskar att ha så mycket att göra!! Sen har jag också familjen att träffa och umgås med.

Kram


RSS 2.0