Klart

Nu har jag fått upp fotografiet som jag talade om tidigare i veckan över sängen. Så nu kan man nog sova mycket bättre=)


2011

Då var det väl dags att summera 2011, kan bli ett långt inlägg då året bjudit på mycket saker både possitivt och negativt.

Januari var en ganska lugn månad mycket jobb och mycket snö för min del. Elis fick en chans att lära känna sin pappa. Min pappa fyllde även denna månad.

Februari Sista månaden på jobbet var en hel del snö denna månad också. Den 14 fyllde min älskade son 1 år, en stor dag då jag och Gabbi firade honom. Familjerna firade honom på helgen innan. Även Ville fyllde denna månad men han blev 2. Börjar plugga på universitet denna mmånad.

Mars Hemma med lilleman igen. Underbart äntligen tid för kompisar och familjen igen. Blev en del besök på jobbet. Krogbesök med Gabbi för första gången på flera år. Bryter med G efter 6 år och börjar leta bostad för huset var aldrig som ett hem för mig.

April Firar påsk som vanligt utan att familjerna visste något och hoppas på att ingen ser att livet är skit. Linus fyllde 6 år.

Maj Sommarmånad, firade gabbe som fyllde år, konfirmation, en dag extra i skåne för att passa på att träffa mina underbara vänner där. Extremt mycket skolarbete denna månad, med två tentor och intervju på begravningsbyrån. Det var även hon på begravningsbyrån som fick mig att förstå att jag är en mycket bättre mamma än att ha en fasad. Bestämde mig då att jag kan vara själv hundra pocent med Elis om hans far inte vill träffa honom. Hade även mor med på babysimmet så nu har vi det dokumenterat att lillen kunnde vara ensam i vattnet.

Juni 3e lämnades skolarbetet in underbart, lisas fest i norrköping och fick en påflugen karl efter mig, många läkarbesök denna månad, första föräldramötet på förskolan, titta på lägenhet samt skrev på papper för lägenheten. Första och ändå doppet ute med sandra i berg. Midsommarfirande med mor och far samt elis i berg. Extremt mycket jordgubbar denna månad=)

Juli Sandra, Maria och Malin fyllde år. Den 10 förändrades mitt liv då jag för första gången började prata med Jonas. Kärlek vid första ordet. Efter det pratdes det mellan 2-4 timmar varje dag=) Var på banken, 1 vecka med Amanda i skåne. Edward fyllde 1 år och Elis och jag flyttade till Vikingstad.

Augusti Inskolning på förskolan, fotografering på modellfabriken, valla, började jobba, och mina första 4 dagar utan Elis.

September Jonas, mamma, och ankan fyllde år. Träffade Jonas för första gången och singellivet avslutades=) ullared och en dag semester från jobbet. Träffade min älskling en gång till. Första månaden med Elis varannan vecka det var tugnt och jag hade deffentivt inte klarat det om det inte var för Jonas.

Oktober En helg med Jonas=) Middag med Anna o Elin. Ny tatuering, Within temptation i sthlm med Gabbi och Daniel. Livet förändras när älskling skadas på jobbet. Fira bror som fyllde 35.

November Jag 24 år, utvecklingssamtal för Elis, läkarbesök, semester, och julmarknad i gamla linköping detta år var vädret plus 12 grader och regn.

December Problem med astma efter en lunginflamation denna månad jobbade jag enbart 2 dagar. Luciafirande på förskolan, Syster fyllde 35. Pulkaåking med Maria. Jul hos Ann-katrin och Gabbe. Samt minijul hos Jonas. Mycket shopping av elektronik blev det denna månad och jag byte mobil eller shopping överhuvudtaget, kan säga att jag sprungit med många påsar. Tråkigt nog skadade sig älsklingen igen men förhoppning om att det ska bli bättre snart gör väl att vi hoppas på ett bättre år nästa år!!!

Gott nytt år!!!!!


småfix

Blev att handla lite på stan när jag ändå hämtade edwards skor.. Blev lite till nya mobilen och besök på systembolaget. Fick med mig några roliga drycker där ifrån=)
Denna roliga sort fick följa med


Ny telefon

Var och hämtade ut min nya telefon på ica förut, vilken bra telefon bästa köpet i telefonväg någonsin =)

Ska in till stan och köpa lite tillbehör till den och hämta ett par skor till lille Edward=) Får se vad som händer annars inte mycket antar jag, kanske ska komma på vad jag ska göra imorgon..Krogen kanske??

Min älskade telefon


Diskussioner

Hade massa diskussioner med min älskling igår, känns skönt att kunna diskutera hur  man känner. Det är väl någotman verkligen behöver göra. Dock får jag ofta dåligt samvete efteråt, och denna gång bör jag väl ha det också.. Men som sagt jag är verkligen lycklig för att jag har Jonas i mitt liv. Han har verkligen lagat mitt liv, känner mig hel för första gången på många år. Och har aldrig varit så kär i hela mitt liv. Känns underbart att ha en person som gillar en och accepterar en för den personen som man är.
<3


Edward

Blev en tur till norrköping idag för att träffa edward och ankan. Mycket trevligt blev även en tur i hc.  Trevligt att se ett annat köpcentrum än ikano ibland. Ville även titta efter ett par skor för presentkortet från jonas och det hittade jag, så nu får sandra som var nyfiken på vad jag fick veta vad... Blev även mat och att titta på filmen från julafton med dem.. Nu blir det tv och snacks en stund.

Kommer en bild på julklappen från min älskling


Dagen

Har inte gått i många knop direkt, sjukt trött igen.. mer medicin bara, men så är livet, vill inte tänka på hur många sorter jag kommmer ha när jag blir gammal eller vill man ens bli gammal.

Har iaf tvättat, köpt ramar, haft bankmöte, ätit pizza hjälpt far och spelat spel. Har även hämtat paket med böcker=) Imorgon blir det promenad med stavarna o se om det funkar.

Nu ska jag fixa ramarna sen sova kommer bild på det imorgon. Men idag bjuder jag på bild på min boksamling=)


Överaskad

Blev överaskad av min älskling idag. Han skickade superfina blommor till mig, blev jätteglad. <3


Shoppingdag

Blev en dag full av shopping lite till bilen så den fungerar bättre. Fick lite hjälp med att undersöka felet idag så det känns skönt. Åkandes igen utan problem=)

Elis åkte även tillbaka till G idag och jag klarar inte av att vara hemma och glo efter ett byte så det var bara att åka. Tog med pappa till net on net där vi/han verkligen handlade. Farsgubben fick med sig ett nytt datorpaket, en ny mobil, färgpatroner mm. Även jag fick med mig lite en skrivare och en hårfön=)

Alltid kul att shoppa lite elektronikprylar.. Vart extremt sugen på en ny tv också men kanske ska hålla i pengarna. Ska fundera lite till iallafall.

Sen blev det mat med mor och far och jag fick även med mig en ny byrå till Elis därifrån, så nu har han en större och hel byrå igen när han kommer tillbaka hem igen.

Saknar mina älsklingar så himla mycket. Det gör nästan ont att sakna de man älskar så mkt.
Byrån på Elis rum

Min skrivare


Annandagen

Fick tillbaka Elis imorse han fick följa med på rean köpte en ny väska, samt hjälpte pappa med ville och linus julklappar.. Sen hem till föräldrarna träffa henke sen kom sofi med fam  och efter a-k med fam, blev mat och fika tur att det blev annat än julmat=) Efter det delades julklapparna ut. Elis fick en traktor, pussel och en dammsugare, dammsugaren var mycket populär..

Elis med dammsugaren


Fortsättning

Blev lite handling idag köpte en duk och lite till Elis förstår inte hur myket saker man hittar till liten. Köpte även lite mat också.. Har även hjälp föräldrarna inför morgondagen, vi blir 8 vuxna och 4 barn så det behövss förberedas lite. När jag kom hem blev det storstädning av Elis rum hoppas han gillar förändringarna på sitt rum min lilla myskille. Nu är det bara 12 timmar kvar innan jag får tillbaka honom iaf för 24 timmar. Tänkte passa på att läsa lite bok nu=)


1o 2 Nymöblerat rum
3 Flöjten han fick av Maria i julklapp


Juldagen

Elis åkte för ett tag sen till sin pappa det blev extremt tomt kan jag säga och tyst. Nu blir det att försöka ta det lite lugnt måste det för att bli frisk. Men ska åka till mor och far för att bygga om deras hörnsoffa och åka till tornby för att hjälpa pappa att köpa julklapparna till sina barnbarn.

Har även lite projekt här hemma ska rensa bort alla leksaker som Elis växt ur. Samt möblera lite, dessutom byta ut hans byrå, den han har är lite trasig. Ska även städa lite tänkte jag förstår inte gör inget annat...

Både Elis och jag hade varit snälla här kommer lite bilder på våra fina julklappar




Jul

Har haft en bra julafton idag, Elis vart mycket nöjd med sina paket kommer uppdatering om det imorgon. Bjuder på lite julbilder..



julafton

Då var det julafton 2011, förstår inte vart det här året har tagit vägen men fort har det gått.
Lilleman ligger och sover antar att han drömmer om alla sina julklappar och fler blir det under dagen.. Själv har jag inte kommit i säng än kan ändå  inte sova så det är bättre att sitta här med bra musik. Antar mor o far kommer ganska skapligt eftersom vi ska vara hos Ankan kl 13. Ska göra lite extra julgodis innan vi åker äta lite frukost och mysa med Elis. Kastade i en färg i håret förut och har nu valt kläder till oss båda och fixat naglarna så det behöver jag inte tänka på. Ska försöka plocka färdigt det sista innan Elis vaknar också. Nehe fixa lite alt läsa eller sova...

Önskar alla en underbar julafton utan stress och de som åker får köra försiktigt.


23e december

Var tvungen att åka ner till tornby idag för att köpa kläder till morgondagen blev att  köpa lite annat också och en tur till ikea..
Dessa julklappar köpte jag till mig.



Ett steg närmare min dröm om motorcykel en kylskåosmagnet.
Och en ny kamera den andra har gått sönder.


Pulkaåkning

Kan tyvärr inte sova medicinen man får andas in på  återbesöken är så stark. Plus att jag tänker en del men kom på att jag kunde bjuda på bilderna från pulkaåkningen... Har kollat lite på sex and the city, så nu tänkte jag kolla in julkalendern en gång till innan jag ska försöka sova igen..


Två dagar

Gårdagen var full av projekt, städning laga mat mm. Fick även julbesök av bästa Maria. Kul att hon hade möjlighet att hälsa på fick god choklad av henne och elis fick en fin flöjt=) kommer bild senare. Köpte en pulka till elis i måndags och vem passade inte bätttre att ta premiärturen med om inte maria eller ia som Elis kallade henne. Efter det var det dags att bege sig till syster för födelsedagsfika grabbarna hade så kul tillsammans och gissa om förvåning när jultomten kom på besök för att kolla om killarna varit snälla. Elis blev bara lite rädd för tomten men mest nyfiken. Blev sent hem för lilleman men som tur sovmorgon idag.

Dagen har väl istället varit mindre bra. Vaknade hela natten med eksem som klia o när ja gick upp var munnen svullen har inte ätit något speciellt för att det ska bli så men konstigt var det, seg och ont överallt har jag haft idag. Blev vårdcentralen på em. Sjukskrivningen förlängd och mer medicin och dessutom starkare sådan. Har inte ont i huvudet men det är som ett tryck på huvudet, som är extremt obehagligt känns som huvudet ramlar av axlarna snart. Hoppas på bättring. Fick dessutom telefonsamtal från Jonas mor om att älsklingen brutit benet igen så nu blir det gips igen=(
Hoppas på mindre konflikter denna gång dock. Måste även säga att han har en helt fantastisk och trevlig mor iallafall..

Älskar dig Jonas <3


Julgodis

Har blivit  en del julgodis gjort denna vecka och igår var mor och far här för provsmakning de hade ingen lust att vara hemma när de var från riksbyggen och målade hemma hos dem. Blev även lite rester till kvällsmat, Elis äter alltid lite mer när man är fler antar de beror på att han är van från dagis..

Det julgodis som jag gjort är rischoklad, chokladknäck, pralin med jordgubbsmak, polkachoklad och hallonkola. Lite kul när man håller på även om jag inte tycker det är jättegott själv men alltid kul att bjuda på när man får besök. Får se om jag hinner med lite lussekatter imorgon kanske.

Blev lite handling av mat igen igår kväll och passade på att köpa en pulka till Elis får se när man kan använda den, det var en stor så han kan ha den i många år..

Ska även städa lite idag tänkte jag sa till Elis att han skulle städa sitt rum igår, men gissa vad han gjorde när mormor kom.. Jo tog med henne in till rummet och började leka med sina saker så hon fick städa. Måste säga att det var ett smart drag. Synd att ja inte kan charma henne på samma sätt så hon skulle städa resten av lägenheten också. Har lite att jobba på den punkten tror jag.

Nu ska jag dricka upp kaffet innan det är dags att göra något vettigt, men gött att bara sitta här med kaffe och julmusik. Sanna Nielsen har så fin röst!!!


Dagen

Saknar min älskling väldigt mycket, det var otroligt tugnt att åka igår.. Känner mig hemma där på något sätt som jag aldrig har känt någonannanstans, förstår att det beror på att det finns så mycket kärlek mellan oss. Han är verkligen den person som tillsammans med Elis gör mitt liv till det bästa man någonsin kan ha=)

Idag har jag och Elis gjort lite julgodis och lekt massor, han fick dessutom öppna ett par paket idag, det blev han superlycklig över.


Perfekt kombination nallen fick han av Jonas och vagen av mig, gissa om han sprang runt med den. Trodde nästan att nallen skulle bli yr i huvudet.. Men det var bara att fortsätta springa och när det var dags att sova skulle nallen vara närmast.


Minijul

Hade en mysig minijul tillsammans med Jonas i lördags. Hade lite julklappsutdelning, jag vart superglad för min julklapp och Jonas verkade nöjd med sina julklappar också=) Annars har helgen varit lugn och mysig. Åkte hem igår och det var nog bra för det verkar vara sämre väder idag. Idag har den lilla älsklingen kommit  tillbbaka hem också han är snuvig så han får vara hemma och kurera sig istället.. Får hoppas på att han kan tänka sig att hjälpa till att julstäda lite och även pynta och baka. Har en del saker inplanerat för veckan också men vi får se hur han mår..


Äntligen

Äntligen är jag uppe hos älsklingen igen.. Mysigt att kunna fira lite för tidig jul tillsammans=) och väldigt mysigt att ha möjlighet att bara vara tillsammans igen.. Kan säga att jag har längtat otroligt mycket.. Får se om man får se lite snö imorgon också.. De har lovat en del men man vet ju aldrig med snö, skulle vara skönt med uppehåll när man kör..


Lucia

Har slagit in julklappar och städat idag. Efter det blev det lucia på förskolan innan vi åkte hem och åt köttbullar och makaroner. Mysigt att fika med Elis på förskolan.. Fint med luciatåget också..

Min mystomte leker med sina leksaker...


Julklappshandling!!

Blev läkarbesök på förmiddagen blev sjukskriven pågrund av jag inte kan syresätta mig själv ordentligt... Efter åkte jag till mor och åt mat.. Sen hem och duscha och fixa iordning mig lite och åka in och hämta Gabbi för att handla lite julklappar blev även lite mat, vi var på fräcka fröken och käkade bakad potatis med currykykling mumsigt värre..  Hittade ganska många julklappar så nu är det bara några kvar.. Blir att slå in lite imorgon.. Blev även ett par nya skor till mig och ett par till Elis=) Blev några mer saker till mig....

Ledsen

Ledsen det förra inläget blev lite konstigt, men blogg.se strular på min dator


Sjuk

Har inte haft så mkt att skriva här eftersom ja är sjuk men har orkat ha Elis hemma som  tyr är älskar min lilla son så himla mycket och det är så underbart att få tillbringa tid tillsammans med honom. Idag gick vi iaf till affären och på vägen hem köpte vi pizza, var väldigt länge sen så det var faktiskt gott..  Men det var knappt så jag orkadde gå frakm och tillbaka.

Fick även ett underbart samtal från bästa Maria, det var underbart att snacka lite med henne.

t att få snacka lite skit

dags för uppdatering

Hade en mycket trevlig torsdag med tomtenatta i stan och mat mmed Gabbi=)

Igår o idag bars kartonger.. Mor o far ska flytta.
Fick tillbaka mitt underbara barn idag så det blev en bra lördag..

Kommer en bild från dagen.

Elis hjälper till med disken


RSS 2.0