Bergs slussar

Förmiddagen var seg både Elis och jag var trötta efter natten kolla tv ringde banken mm. Vid straxt före 11 ringde sandra och fråga om vi kunde åka till Berg. Kände att Elis behövde sova i sin säng men vi bestämde att ses där när han vaknat och ätit och så. Vi var väl framme runt 14  eller 14.30 tror jag. Badade solade och åt lite gott. Elis lekte även med sanden, gungade och kolla på alla båtar. En mysig dag. Dock märkte ja att jag bränt mig en del nu när jag var ute på kvällen men vad gör det tur det inte var Elis. Nu ska jag bara kolla det sista sen sóva.


En bild från helgen


Dagen

Dagen började på Blomsterlandet där vi köpte blommor efter det partylite möte hos Gittan med god glassstund=)
Efter det åkte vi till föräldrarna där vi fick mat och Elis badade i poolen. Kvällen blir lugn antar att jag tittar på allsången och försöker bestämma boende.

¨
Kommer lite bilderfrån dagen



Viktiga beslut!!

Livet är fullt av viktiga beslut just nu håller jag på att vela mellan vilken lägenhet jag ska välja en bostadsrätt på 65 kvm eller en hyrersrätt på 50. Har egentligen tackat ja till den hyreslägenheten men känner att för elis skulle kan de 15kvm vara bra att ha. Men vill inte såra hyresvärden som är privat.

Andra beslut är också om jag ska jobba kvar på mcd i höst försöka få någon helg i månaden. Sen funderar jag också på om jag ska söka andra jobb för att jobba i motala är ingen höjdare men vad vill jag jobba med då?

Funderar en del på skola också för att ha mer att tänka på..

Dagen då sovmorgon skönt dessutom vilar lilleman nu sen ska jag göra mat, handla mat tänkte också åka och plocka en liter jordgubbar för att göra jordgubbs och rabarberpaj till efterätt ikväll. Har precis satt in en potatisgratäng i ugnen så det dröjer en stund innan vi kan åka. Nu ska jag fortsätta lyssna på denna underbara skiva byta kläder se om Elis vaknat samt kolla vad man kan kasta i magen till lunch.


MIDSOMMAR

Har varit en lång och mysig midsommar som började med jordgubbsplockning. Efter det var det dags att göra tårta!!
När allt var klart åkte vi till berg, där det blev traktoråkning, fika, lite lotter och titta på när de dansade runt midsommarstången. Elis var på bra humör och gillde musiken. Nu ska vi fika med tårta mums bjuder på bilder från dagen.


I bilen påväg till berg


Mys i nya vagnen

mormor, morfar och Elis äter tårta


Dagen

Dagen har tillbringats tillsammans med Gabbi. Plockade upp henne vid 11 tiden och vi åkte in till stan kollade runt i affärer köpte lite nya kläder till Elis som för dagen inte var med. Blev även en vattenkokare och jordgubbsdelare en lunch på cafe gyllen och besök på systemet inför morgondagen dock mycket folk där men sitter just nu och avnjuter en av ciderna som jag köpte ny smak vildäpple fläder jättegod. Var även på appelskogsbil där vi provkörde en 307a en riktigt fin bil=) måste få drömma lite. Dagen avslutades med ikano jättetrevligt att komma ut och träffas och det är inte så ofta vi två gör något utan Elis.

Elis och jag mumsade i oss lite jordgubbar nu på kvällen innan han skulle sova trevligt med mysstund med min lilla kille.

Imorgon blir det midsommarfirande i berg tillsammans med mina föräldrar ska bli trevligt var några år sedan vi var där sist.

Glad midsommar


Dålig på att uppdatera

Har inte haft tid och ork för att uppdatera bloggen. Just nu känner jag mig ganska nere plus att jag har en del att stå i.. Försöker träffa mina vänner så mycket jag kan just nu för att få lite energi. Annars är typ botten nåd tyvärr.. Känns som att allt bara springer runt en. Hinner inget orkar inget ska väl kolla upp på vårdcentralen varför. skulle kunna sova 20 timmar per dygn men ändå vara lika trött.. Fattar inte. Har ganska mycket i huvudet också kan vara det. Detta var väl vad jag kom på nu. Ska göra mat nu potatismos och köttbullar mums. Hoppas humöret blir bättre med lite mat tjao

RSS 2.0