Tänker

Idag är åter en halvseg dag gillar inte när det småregnar ute blä. Men ängnar mina arbetstimmar åt att tänka på livet mm. Vad vill ja göra. jobba med... Är det värt pengarna på att studera. Kommer det funka med Elis, har ja huvud till det, Kommer ja avsätta den tiden till det som krävs kommer ja lyckas vill ja ha studieskulder mm... Ska man plugga nu när man vantrivs på jobbet eller vänta tills Elis blir större typ skolålder. Men ja kan tänka mig att läsa vill lära mig något helt annat.. Måste fundera lite på det också.. Men så kom ju floristtankarna tillbaka när ja fick en beställning att göra igår men utbilda sig inom något som det är svårt att få jobb inom eftersom det är fullt..


Ska väl försöka

Ska ge mig på ett försök att skriva ett inlägg på datorn. Just nu är jag i allmänhet rätt trött på folk. Det är så jävla många som ska ha inväningar mot mig och hur jag väljer att leva MITT liv. Man ska inte göra si inte göra så onch man får absolut inte tänka.... blä.. Som sagt trött på allmänheten men från och med imorgon ska jag fullständigt skita i folk. Köra på det som är jag och ELIS!!!!! Älskade underbara barn ja ska göra allt för dig i livet!!!!!!!!!!!

Jan. 26, 2013

Känner mig lite trött idag när man inte gör något speciellt skulle behöva göra massor typ städa förrådet gå igenom kläder o kasta samt rensa i allmänhet. O massa annat oxå. plus att det skulle vara skönt o diska o städa ordentligt o måla klart i köket.


torsdag

En liten kille som saknade mamma kom idag! Hade tänkt göra en del men detta blev mkt bättre!!!


inte sova

kan inte sova tänker mycket o är så förkyld så ja får dåligt med luft.. skulle behöva de 5,5 timmarna innan kl ringer men men. mysigt att ligga o titta på mitt älskade barn som sover gott iaf:) har inte tid att vara sjuk så hoppas skiten försvinner lika fort som det kom.


Dålig på att uppdatera

Det var ett tag sen ja skrev men just nu rullar allt på mkt jobb, långt ifrån älsklingen men Elis är hemma o har varit hos mig en helg extra vilket är underbart:) Fixar o donar lite hemma också skönt när man får ordning o till Elis fyller ska allt vara perfekt!! Har lite planer. Fick dessutom bli en ny hårfärg vilket är kul med förändring får se om ja klipper mig också. Får se hur lång tid det tar innan ja skriver nästa gång.

Känns väldigt ovant måste ja säga.

Min fina orkide som blommar om så fint.

Utlovad bild



O vad gott med kiwidoft i hallen underbart med lite vårfärger!!!

Trevligheter

Igår var vi iväg på trevligheter med partylite till Örebro. Fick fina kiwiljus kommer bild på det senare:) Hade som sagt en trevlig kväll med mina kollegor. Idag har det varit jobb o det blir det imorgon oxå i kombination av lite städning.

Barnfrivecka

Den här veckan har varit lugn lite förändringar på jobbet. En sväng till mor o far på måndagen på tisdagen träffa ja Sandra o vi gick på Ikea o ikano. Köpte lite på Ikea men det får ni se sen. Idag handla ja lite kattmat på vägen hem, annars har hela kvällen spenderats i sängen. Imorgon blir det Örebro på kvällen med partylite. Nu ska ja vänta på tvättmaskinen sen sova.

Såhär kan det se ut på jobbet efter nyår.

Elis fick följa med till garaget på jobbet vilken lycka.

Trött

Seg morgon ska inta lite frukost nu. Kroppen är inte i den nästa konditionen nu men vad gör det.. Jobbet plågar mig men jag har iallafall min älskade son denna vecka idag blir det fixa lite hemma o imorgon är det tyvärr jobb igen. Dags att göra lite nytta.

Nytt år

Blev en kort summering av förra året igår men Elis ville inte att jag skulle sitta vid datorn. Missa massa positivt o negativt men vad gör det när man får mysa med Elis. Idag blev det jobb mycket städning efter nyår full fart kan man säga. Nu ska vi fortsätta kolla pippi sen sova. 2 dagar kvar att jobba denna vecka o en lugn helg framför oss.




Summering av 2012

Förra året gjorde jag en sumering av 2011 på nyårsafton men i år får det bli på nyårsdagen istället hasr inte funnits någon tid till det innan.
Januari fira gabbi som fyllde 25 med fest hemma hos henne trevligt. Pappa fyllde 65 och blev pensionär.
Februari Elis fyllde 2 år o Ville blev 3 år. Firade dessutom en underbar alla hjärtans dag med Jonas. Den 10 februari förlovade vi oss.
Mars Amanda fyllde år.
April Linus fyllde 7 år och efter sommaren skulle det bli dags att börja skolan.. Började jobba i vidingsjö och fick massa nya jobbarkompisar och en underbar vän utanför med.
Maj Älsklingen var några veckor i linköping =)
Juni Underbara veckor i hälsingland med bröllop midsommarfirande och besök på järvzoo..
Juli fullt med jobb och britt flyttade hem till oss. Edward blev 2 år denna månad.
Augusti åter semester veckor i hälsingland tillsammans med älsklingen. Dessutom besök på underbara kolmården tillsammans med gabbi och daniel och elis,
Sep Mamma fyllde 60 Älsklingen fyllde 29 och Ann-katrin fyllde 33 så många födelsedagar denna månad.
Oktober Stockholm tillsammans med familjen ochbälsklingen bror fyllde år..
November denna månad blev jag 25 år firades med vänner.
December Fest med vänner lucia på dagis, mycket jobb och stress tidig jul med familjen och riktig jul tillsammans med älsklingen i hälsingland. Dessutom mys med vänner som man bara träffar ett par gånger per år. och mys på nyår med vänner.
Önskar alla vänner ett gott nytt 2013

Uppdatering av killens julklappar!!

kommer lite bilder på julklapparna!!








RSS 2.0