Valborg

Idag är det valborg skönt imorgon är vi lediga. Igår kom ja in på naturkunskap b, så nu ska ja läsa den kursen under maj månad :-) ikväll ska vi till Camilla o Mange o ha det lite trevligt. Trevlig valborg.

Minnen

Satt vid datorn o kollade på gamla kort ikväll. Det är väl typ vid datorn man fastnar när man har egentid eller vad man kallar det , Elis somnade tidigt iallafall. Vad kroppen har förändrats måste verkligen göra nåt åt det igen.. Trött på att ha ont på jobbet räcker med att rygg o nacke tar stryck. Men förstår inte hur tiden ska räcka till. Det är jobb, matlagning, tvätt, städ o däremellan försöka plugga träffa vänner o familj. Men snart är det försommar, det gillar ja iaf. bild från sommaren 2007

Detta är nog 15 kg sen eller något väger iof 2 kg mindre än innan ja blev gravid med Elis, men mer än så är väldigt svårt att få till i mitt liv. Vet att Jonas älskar min vikt o mitt utseende men ja tycker det kan bli mkt bättre iaf.. Så nu blir det en fundering på vad som kan göras o sen sätta fart.

Helg

Nu är det äntligen helg massa projekt har ja dock ikväll ska ja simma o städa bilen o imorgon kommer Elis då blir det bullbak o simhallen. O på kvällen är det fest ska hinna med storstäd hemma, tvättstuga o renovering oxå. Men dessa 63 timmar är efterlängtade!!!

Inland känns det kul ibland inte.

Blä blir lite trött på allt omkring mkt på jobbet.. mkt som händer o mycket man inte vet. men skönt med helg iallafall, mkt inplanerat dock städning av lägenhet badhuset o fira Linus o ev ett besök hos farmor. uppdaterar snart igen


Jahopp

Vet inte vad jag ska säga längre orkar inte med mer känns det som.. Tyvärr saknar Jonas otroligt mkt men snart ska vi ses mer är planen i alla fall men fram tills dess då... Jävla arbetsmarknad.. Skulle inget hellre än att flytta upp till Hälsingland orkar inte med Linköping... Kanske får ta ett snack med Gustaf alla fyra liksom eller fem om man räknar med Elis. =) min skatt hoppas han vet att det är tack vare honom man står ut med jobb och vardag...Vet dock inte om man ska vänta tills deras bebis fötts o se hur mkt tid och plats Elis faktiskt får då. Visst vår och sommar älskar ja mitt jobb och underbara människor bor i husen.. men personalen har de hämtat visa från rymden eller.. ska söka skola imorgon.. har massor att göra så man kan inte sova igen super bra alltså eller inte. men nu är det i alla fall bestämt för viktminskning för både mig o j =) målet för mig är iaf 12 kilo och för j 20, ni kommer få följa jakten här på bloggen.. med kost och motion är tanken i alla fall.. hoppas på att bli en gladare och piggare mamma till Elis efter det i alla fall. Hoppas på att orka mer när kroppen väger mindre.. nehe kanske ska räkna lite får nu o sova ca 4,5h.

vet inte vad

vet inte riktig vad som hänt- mår ja fortfarande bra efter förra helgen kanske. dock är det jobbigt med att j fortfarande har jour. men just nu är det mycket på jobbet oxå o många utbildningar o så. men nu ska ja städa lite.

Helg

Nu är det helg igen, skönt att bara jobba 3 dagar. Det är kul att jobba men det finns viktigare saker. Idag tvättas det. Mycket som ja vill få gjort sen kan våren komma. Men nu lite Emil i Lönneberga.

RSS 2.0