semester

har nog för en gångs skull kommit på vad ja vill, vad som är viktigt:) Elis kommer självklart först han ska få en kalas uppväxt. sen är det förhållandet med Jonas som måste utvecklas och förhoppningsvis bo tillsammans vart efter. Gustaf ska inte få förstöra för oss o styra vårat liv. okej att han styrt mig men när det påverkar relationen blir ja förbanad. kontakten med mina gamla vänner med känns viktigt.. och att få ha kvar britt. spara pengar.. samt läsa klart naturkunskapen med iaf VG i betyg. Och sen ta lastbilkortet iaf till maj nästa år. Vill dessutom köpa en häst:) Nu ska ja se framåt. kul också att träffa så många nu när man är ledig o kul o leka med ankan o Edward med. men det ändå som känns sådär är att ja längtar igäl mig efter Jonas<3<3<3<3<3<3<3






Gränna & Visingsö

Blev en semestertripp till Visingsö igår trevligt och mysigt. Blev en lång dag men trevligt var det iaf:) Idag har vi badat o plaskat o haft det trevlig hemma. lite mer röd nu men det är det värt.










Jul. 14, 2013

Så fin text från bröllopet, en text man skulle tänka mer på i livet. var inte rädd ja går bredvid dig. här i min famn kan du våga tro. sänk dina murar ja ger dig ro. för att ja älskar dig så som du är och vill ge dig allting ja har. låt mig få bära dig när du är svag, för du betyder allt för mig. var inte rädd ja går bredvid dig. nu är ja din o nu kan ja andas. här blir ja kvar, för här vill ja stanna. se på oss nu, livet är vårt. ser du den framtid som vi, vi kommer få. för att jag älskar dig, så som du är o ja vill ge dig allt ja har o låt mig få bära dig när du är svag, för du betyder allting för mig. ja ja ska älska dig så som du är o ja vill ge dig allt ja har. så låt mig få bära dig när hoppet sviker. du betyder allt för mig. var inte rädd ja står bredvid dig. för du betyder allt för mig.

Jul. 14, 2013

Det var verkligen en fin dag igår och ja mår så bra efter det:)


Bröllopsdagen!!!

Igår var det äntligen dags för bröllopet mellan Sara & Mattias en underbar dag med över 30 graders värme, men jättefint var det o underbart allt. Men mycket jobb var det innan. Alla blommor som skulle göras för denna speciella dag!!!! Kommer mycket bilder finns det & kommer här..


























Tankar

Usch det är så mkt tankar nu. Man har allt man vill men ändå inte kan nog inte förklara men en del av mig är lycklig. Men en annan är inte riktigt det vill prova något nytt men vad? Vem är ja egentligen? Men det är sommar o fullt med jobb o bara o njuta av det.

trött

Är ganska trött för tillfället pluggat mycket och mycket på jobbet. i helgen ska Elis till Gustaf så köket o plugg ska prioriteras. och umgås med Edward imorgon kväll. trevligt!!!! trevlig helg


Lördag

Fullspäckad lördag Lilleman, jobb, sommarvisning hos Gittan hem dryck o utgång med syster. igår blev det massa hemma o tvätt av bil innan ja hämta Elis:)










RSS 2.0