Dagen

Har haft ledig dag idag underbart att få tillbringa lite tid med elis. Först sovmorgon sen bvc. Efter det kom sandra på besök vilket var trevligt fika och mat blev det då. På eftermiddagen var jag en snabbsväng i stan tillsammans med gabbi, hade lite presenter att titta på samt köpa höstmössa till elis. Blev även klippning=) Imorgon är det dags att vara tillbaka på jobbet sen jobb på fredag innan det blir helg.


Lycklig igen!!

Denna vecka är Elis tillbaka hos mig igen. Känns underbart dessutom kortvecka på jobbet=) Ska till bvc samt träffa lite kompisar på onsdag, funderar även på att hinna med att klippa mig.. Har verkligen saknat honom när han var borta.

Känner mig lite extra lycklig just nu när jag får prata med världens underbaraste person. En person som verkligen har fått mitt liv att bli underbart igen.


Söndag igen

Förstår inte att helgerna går så fort gör inte något vättigt på den heller tyvärr, måste skärpa mig snart. Tycker att det är himla skönt att det är söndag idag eftersom Elis kommer tillbaka igen. Så knäckande att inte ha honom hela tiden. Man tänker på honom oroar sig för honom men man får inte träffa honom. Just nu letar jag efter fjärrkontrollen till min dvd den är totalt försvunnen förstår inte vart har kollat typ överrallt, det märkligaste är ju att den försvunnit när inte Elis är här.. Ska fortsätta städa och fixa ett par timmar innan jag börjar med lunchen. Vid 16 ska jag åka och hämta min älskling!!!

Elis, mamma och pappa i valla för några helger sen.

Roliga ställen att leka på finns det också där.


Pyssel

Älskar när man får hålla på att pyssla hemma, jättekul hålller på att fixa i Elis rum, samt renoverar köket=) Vart även en tur hem till mor och far för att äta lite god mat. Nu har jag målat möblerna en gång till samt städat stora delar av lägenheten..


Elis möbler efter första målningen.

En till bild på mig från modellfabriken


Varm dag

Det blev en riktigt varm dag idag, ganska jobbigt at jobba ute i men man ska inte klaga. Speciellt inte eftersom vi jobbar ute även på vintern och när det är regn och snö.

Dagen på jobbet gick okej mycket fakturering samt ógräs men bra blev det när det blev färdigt. Efter jobbet åkte jag in till stan för att besöka net on net, med mig därifrån blev det en mini pc, dammsugare, ccdspelare, digital fotoram samt 8 filmer=) Kan vara kul att ha lite filmer att titta på när hösten kommer.

Imorgon tänkte ja fortsätta renoveringen av lägenheten eller köket iallafall. Blir att gå upp tidigt tror jag. På söndag kommer äntligen min lilla älskling tillbaka=)

Håller på att fundera för fullt på hur man ska förstå hur andra personer tänker kan verkligen inte det, blir bara sårad hela tiden är verkligen i en period just nu när jag inte får ha en motgång utan att bryta ihop. Bröt ihop utanför mataffären igår, hoppas den perioden är över snart iaf.

Nu ska jag sova lite
.


Veckan

Har inte gänt mycket denna vecka är så trött när jag kommer hem från jobbet. Måndagen var lugn, tisdag besök av Gabbi plus att jag hade Elis hos mig blev mat och kladdkaka mums. Onsagen somnade jag reddan 17.30 så då hände det inte mycket. Och idag torsdag betala räkningar samt pizza med föräldrarna. Skönt att det är fredag imorgon iaf. Längtar tills helgen. Nu ska jag dra hemåt=)


Veckan som gått

Denna vecka har varit underbar för jag har Elis hos mig. Började att jobba i måndags vilket också har gått över förväntan. Varken jag eller Elis är morgonmänniskor men med mycket förberedelser har det gått bra. Nu är det skönt att det äntligen är helg så vi kan mysa ordentligt innan han ska till sin pappa på söndag. Har även blivit en del tv i veckan samt bakning och spackling av köket, känns skönt att äntligen börjat renovera. Ska ner till tornby och köpa mer spackel i kväll för det är slut.

Bjuder även på lite utlovade bilder från modellfabriken.



-----


Helgen

Sista helgen innan man ska tillbaka till jobbet, känns okej men väldigt mycket vemod. Igår blev det valla med minigolf och titta på djuren. Idag fika i norrköping hos Ankan och ett besök på modellfabriken, bilder kommer sernare. Nu ska vi hem och förbereda veckan. Återkommer när min dator är lagad.


Valla

Blev en lång sovmorgon och väldigt lugn förmidag för oss idag. Skönt att ta det lugnt efter lunch och fika åka vi till mobilia skulle till city gross och tanka upp bilen, men bestämde mig för att kolla på team sportia ocks¨å när jag såg skylten halva priset på allt..Blev ett par puma skor till mig och ett par addidas till Elis. Perfekt när man kan handla på rea. Efter det blev det en tur till Valla för att kolla på alla djur där och på hemväegen grillad fläskfile med potatisgratäng hos föräldrarna. Nu har lillkillen sovit ett par timmar och jag kollar film och käkar popcorn underbart att bara styra över sig själv just nu.. Tyvärr inte så lång tid kvar innan jag börjar jobba nu.


Söka jobb

Just nu är jag inne i en period där det känns väldigt jobbigt att ha så långt till jobbet, visst det kanske tar 45 minuter men det blir 1,5 varje dag plus 9 timmar på jobbet. Kommer aldrig få träffa mitt underbara barn. Kollade ams på morgonen så några jobb ska jag skicka till. Hoppas verkligen på att få ett annat jobb. Om det är någon som har en ide på vad jag kan göra så säg gärna till. Imorgon är Elis ledig från förskolan så jag hoppas vi kan hitta på något tillsammans=)


Norrköping

Det blev ett besök hos Ann-Katrin och Edward idag mysigt att leka med honom.. Kom på att jag inte träffat honom utan Elis så nu kunde jag koncentrera sig bara på honom. Blev även besök i Söderköping för att köpa i glass men det regna men lite glass blev det hallonsorbet och lion=). Blev även en tur till net on net för att köpa tangentbord och hemtelefon.


Träning

Har äntligen kommit igång med träningen vilket känns väldigt skönt eftersom jag mår så himla mycket bättre av att träna. Hoppas kunna sluta äta medicin också om jag tränar kontiueligt. Träningen är den bästa medicinen. Annars händer inte så mycket Elis går på förskolan och där funkar akllt utan problem, jag har försökt få ordning på det sista och det går väl helt okej. Trivs verkligen jättebra i min lägenhet, känns som Elis också gör det så nu är livet på topp igen. Finns en person som höjer min glädje i livet också=) Nästa vecka börjar jobbet igen känns både bra och dåligt. Visst längtar tillbaka efter ettr halvår hemma men det känns som all tid med Elis försvinner så egentligen kanske man skulle jobba mindre men vi får se om det går att ordna det senare. Gustaf ska ju vara hemma med Elis en del under vintern också så det är väl bara några månader han går heltid.

Här var han inte stor, konstigt att så mycket händer på ett år.


Söndag igen

Dagen har varit extremt lugn sovmorgon lite mat hos mamma och pappa samt fixat pappas dator. Nu ska jag hem bära in lite kartonger sdom jag fick meed leksaker från föerådet, har ett agnska stort fölråd själv så det blir bra. Skas städa montera hylla till badrummetv sen kommer min älskade Elis hem igen=) 

Bild på Elis i sitt nya rum


Bild på mig när Lisa och jag käkade glass i domkyrkoparken.


Lördag

Oj vad fort tiden går snart bara 1 vecka semester kvar, känns sådär. Visst vill jag börja jobba tjäna mina egna pengar, men att gå upp till heltid på en gång och dessutom pendla 10 mil fram och tillbaka varje dag känns ganska jobbigt. Men eftersom jag precis startata om med mitt nya liv har jag verkligen inte råd att börja plugga som jag skulle vilja göra egentligen, dessutom har jag flera olika saker jag skulle vilja läsa så man kanske skall vara helt säker först. Skåne känns inte som genomförbart men skulle vilja läsa trädgårdsinjengör inriktning design. Men av det som finns på närmare håll är undersköterska (eller barnmorska med det är minst 5 år) om jag skulle jobba på sjukhus skulle jag vilja jobba på en barnavdelning men då är det extra år också, annars är förskolelärare alt apotekstekniker mina andra intressen.

Det som händer idag är att lisa och jag ska till bosses och äta lite glass sen blir det visning av lägenheten. Ska även ta en filmkväll med syster och försöka kolla genom föräldrarnas föråd och se vad som ska till Elis rum. Har även bakat lite nu på förmiddagen. Ska sminka mig nu sen åka till stan.


Extra tid

Fick ha lite extra tid tillsammans med Elis idag iallafal, hämtade honom på förskolan kl 14 och Gustaf kommer och hämtar honom vid 18, sen är det 48 timmar utan honom vet inte vad jag ska ta mig för eller hur jag ska stå ut men det är bara att gilla läget antar jag. Ska ju klara mig en hel vecka sen, så bäst att träna. Funderar på om jag ska tvätta bilen ikväll sen får man se vad som händer.. Nu ska jag busa gärnet de sista minutrarna med älsklingen.


Konstig helg som kommer

Dagen på förskolan gick bra, han klarar sig gallant=) Dock kommer morgondagen bli jobbig, gustaf ska ha elis hela helgen så jag kommer vara ganska knäkt.. Men ska försöka hitta på saker med mina vänner, återkommer när jag vet vad det blir.. Men den här kvällen blir iaf lugn, ska försöka sova innan midnatt iaf=)


Skänningemarknad

Nyss hemkommen från marknaden, titta på det mesta tappade bort mamma och elis en sväng också, det tog väl drygt en timme innan de kom tilbaka. Blev även lite inköpt bla 5 t-shirts till Elis, muffinsformar och bullformar presentpapper, snöre mm. Elis fick dessutom en jättefin traktor med släpp av mormor.Men mycket trevligt vart det. Nu tänkte jag försöka planera veckan och helgen.


Första onsdagen i augusti

Vad konstigt att det redan är augusti, tiden bara springer iväg man hinner inte med att reagera. I måndags började vi skola in på dagis och idag är han där helt ensam min stora kille. De skulle ringa från förskolan när de ville att jag skullle komma tillbaka, kan lungt säga att man sitter här och vaktar telefonen.

När Elis slutar på förskolan blir det att bege sig till skänninge marknad för att se vad de har att erbjuda idag. Blir ja, gabbi, mamma och elis som åker=) Gabbi kommer nog lite tidigare för att hjälpa mig att sätta ihop möbler.

Kan lugnt säga att helgen kommer bli hur jobbig som helst, Elis ska vara första helgen hos G efter att vi separerade. Vill helst åka iväg över helgen men vet inte om jag vågar åka för långt. Vet inte hur han reagerar, han har inte träffat G så mycket och deffentivt inte varit så länge utan mamma mer en gång när jag var i skolan. Vad svårt det blir men kan säga att jag inte har mått så bra som jag gör just nu på väldigt många år...


Dagis

Denna vecka är det  dags för inskolning på dagis för lilleman, det går jättebra inga problem för honom, det värsta är väl för mig. Vi har varit där dagtid både han och jag. Men imorgon ska han nog vara där ensam några timmar vi får se hur det går.. Han kommer bra överens med både fröknar och barn och äter och leker hur bra som helst.


Flyttat och bästa helgen på länge

Nu är det flyttat och klart. Fick nyklarna vid klockan 11, efter det åkte vi till malmslätt och hämtade lite saker somjag lämnat  där. Sen var det bara att leka flyttgubbar hela dagen. Sen vill jag passa på att tackfa Gabbi och mina föräldrar för hjälpen. På lördagen fick jag hjälp med att hämta mina möbler, bla säng och soffa=) Söndagen fick jag besök av Ann-Katrin med familj vilket var helt underbart trevligt.

RSS 2.0