Vårkänslor

Nu börjar man få vårkänslor när det är soligt och varmt på dagarna men nätterna är fortfarande väldigt kalla. Det har inte hänt så mkt sen sist besikta och var på jobbet i måndags på dagen med Elis och i Norrköping och hade ljusparty på kvällen. Igår var det babysim och besök hos Elis farmor och kattungarna. Idag har jag haft tvättdag 3 maskiner fick det bli får se om jag kör det vita idag eller imorgon beror på platsen. Mamma och Pappa var ute på lunch också och ett besök på city gross för veckans inköp av mat. Nu blir det lite lek och musik innan vällingen vid 19.30. Sen blir det att plugga lite och läsa bok har fastnat för det igen.


Helgen

Har haft en underbar helg bättre än på länge=) Bilen blev färdig under lördagen så pappa körde mig så jag kunde hämta den. Blev även en fika med mor och far och snabb handling av mat på maxi.
Efter det åt vi mat hemma fick bli tacos och jag gjorde mig iordning skönt att duscha och fixa sig sjölv när Elis sov. Hann också med att sminka mig lite mer än vanligt. Tog på mig lite nya kläder och åkte hem till Gabriella var där runt 20 tror jag. Blev lite cider gott och vi åkte ner till stan efter 23.30. Mycket folk med tanke på lönehelg. Tyvärr var det fullt på Harrys så det fick bli platå istället kö där också och folk som trängde sig men väl inne blev det dans fram till 02 de stängde en timme tidigare eftersom det blev sommartid. Så vi cyklade hem till Gabbi igenm där jag fick stanna över natten blev lite att somna ganska snabbt kom i säng runt 04.30.Upp igen vid 10 för att Elis kom och G skulle jobba. Så efter det blev det söndagsmiddag hos mor och far. Pappa följde även med i bilen så jag kunde lämna tillbaka lite saker på biltema och han hade elis medans jag tvätta bilen vilken var välbehövligt. Passa på att springa in på ica också för att köpa mat till kvällen. Nu är vi hemma och Elis ska sova om en liten stund det är väl hög tid att ta på pyjamas. Sen hoppas jag att jag sovere vid 21. Ska till motala imorgon och besikta bilen samt äta middag med folk från jobbet. Innan det blir norrköping och partyliteparty på kvällen.


Fredag en dag för shopping

Har min bil på reperation denna veckan så vi fick gå upp tidigt och följa med Gustaf in till stan. Var först hos mamma och pappa där elis fick frukost och så innan vi gick på promenad vid kl 9 och ett besök i lekparken. Elis verkligen älskade att gunga. Efter det tog vi en buss ner till stan hade en del ärenden att uträtta.

Väl nere på stan blev det shopping i en del affärer, hittade ett par vårskor till elis samt ett par vinterskor till mig på rea. Elis skor var inte rea men han behövde ett par så det fick det bli. Samt att han fick lite tröjor och byxor en fiskehatt och en barbapap mössa. Det är alltid lika kul att shoppa. Köpte inget till mig förutom skorna och lite cider och vin till kvällen, då jag ska till gabriella och snacka lite skit ska bli kul och efter det blir det utgång!!!
Eftermiddagen fortsatte med besök på mcd elis åt hamburgare där för första gången.

Lämnade Elis hos mamma och pappa för att åka och gymma lite och efter det tillbaka och käka kyklingssallad medans de andra åt pizza.

Det var gårdagen idag blev det upp tidigt har städat och läst och ikväll blir det fest. Bäst att fortsätta med tvätten.


Godmorgon

Vet inte vad det är med mig känner mig trött, hängig, orkar ingenting och känner mig inte ens glad.. Det är mysigt att vara hemma med lilla Elis så vad kan det vara som gör det???

Har massa måsten som inte hinns med typ lägga in tvätt, tvätta, torka golv mm.

Blir en promenad idag också tänkte jag. Vill bara vänta och se om solen kan torka upp lite först otroligt geggigt ute. Men det är varmt och skönt iaf.

Måste sitta lite med skolan också hur man nu ska få tid över till det.

Nehe detta tråkiga inlägg avslutas med att jag tar en macka och ska kolla om lillkillen vaknat.


Blåst

Hjälp vad det har blåst mycket fick bli en jättekort promenad bara Elis tyckte det var otäck med vinden på sig. Vad har hänt i veckan då måndag hemma och hade lite saker för bla promenad och städ. Passar också på att läsa när han sover.

Tisdag åkte vi hemifrån ca 9 vi skulle först till vårdcentralen, sedan hälsa på jobbet efter det blev det en tur med babysim Elis simmade helt själv meed armpuffar. Han är så himla duktig efter det blev det frisören för min del dags att klippa lite. Och efter det lämna in bilen på reperation hoppas den är klar senast fredag men verkar inte gå snabbt den här gången. Jag villl bara hämta bilen så jag kan få åka och träna samt att jag skulle behöva åka förbi bolaget och handla till lördagen.

Onsdagen var ganska lugn. Hemmalek vi får se vad resten av veckan bjuder på.


Då var det måndag igen

Var och tränade igår jättekul och skönt träffade en tjej där som jag började snacka med och körde passet med. Så nu ska jag kolla upp vad det finns för roliga träningsmöjligheter i veckan. Har bestämt att jag ska göra någon form av träningsrelaterat varje dag. I grund och botten älskar jag träning men när tiden inte finns eller man måste försöka fixa barnvakt och tiderna krockar med sovtiderna tappar man orken. Men nu har jag bestämt jag vill må bra och det gör jag av träning, disiplin och bra tider. Speciellt känner jag skillnad när jag bestämt mig för att tänka på sömnen, har lagt mig tidigt 2 dagar nu lördag 20.45 och söndag 21.30 det märks hur glad man är då.

Dessutom har jag tagit mig för något som jag inte har gjort på länge läsa bok. Älskar att läsa och det är en bra bok som jag dessutom har svårt att släppa hade tänk spara den till tåget till skåne om 2 veckor men ville inte vänta. Blir helt fast när jag läser glömmer både tid och rum men så ska det vara.

Idag blir det bara hemmadag vad jag vet. Ska straxt dra på mig varma kläder och gå ut och tända en panna och bära in lite ved. Inte det roligaste med det måste göras. Ska ta tag i en del skolarbete också som väntar på mig.

Imorgon blir det att gå upp tidigt har en tid på vårdcentralen i Borensberg kl 10 och det ta ca 1h att åka och efter det funderar jag på att hälsa på jobbet, chefen ringde förra veckan och undrade om vi inte kunde titta förbi någon dag. Efter det blir det babysim och funderar på att klippa mig om det finns tid vill ju bli fin nu när man ska gå ut till helgen har inte varit ute sen juni 2009. Kanske kan få mamma att vilja gå lite i affärer också =)


Sol

Natten har varit sådär vaknat och hostat flera gånger och varit uppe och druckit te. Annrs är det bra med mig.

Idag har ja lite planerat ska göra mat åt Gustaf och hans pappa om ca 1h. Hänga lite tvätt samt plocka ordning i köket samt alla Elis leksaker som finns överallt.  Efter det ska vi promenera tänkte jag.
 Och ikväll ska jag äntligen träna ska kör kibox i sporthallen underbart skönt tycker jag dels att röra på sig och att äntligen få lite tid att vara ensam på.

Vilket underbart väder vi har nu sol och i veckan ska det bli varmt måste leta fram våårkläder.. 

Nehe maten kallar mig ut till köket


Fredagkväll en underbar kväll

Fredag igen det går så fort hinner inte fatta ens. Bakslag med snö också inte lite heller, tur man inte jobbar himla skönt att slippa skotta. Är otroligt shoppingsugen men det får nog vänta lite har tänkt spara istället för att slösa denna månad men gissar på att jag och maria shoppar på nova lund i början av april iaf. Ska skriva inköpslista tills dess. Eller om det blir en tur på stan eller ikano i veckan. Ska bli fint väder så man kanske ska ta stan på tis efter läkarbesök och babysím.

Dagen har inneburit mycket bus för mig och Elis lite städning och plockat och fixat en hel del. Skönt med sånna dagar men inte roligast.

Efter det fixade jag middag för mig och lilleman Gustaf är på hockey med en kompis vi tände ljus när vi åt det tyckte han om=) Blev även ett bad med alla badleksaker lite mys framför postkodmiljonären tillsammans med vällingen innan han slocknade ca 19.45.

Själv satte jag mig framför tvn och såg så ska det låta. Innan mjag tog hand om det sista i köket diska kastrullerna från maten, och bestämde mig för att baka kladdchokladmuffins i amrikanska muffinsformar som jag tänkte bjuda mamma och pappa på imorgon om de kommer. Alltid bra att ha något gott att bjuda på i frysen.
Ska diska det sista nu innan jag öppnar mig en eller ett par cider.


Dagen

Gick upp tidigt idag lite efter 6 och Elis vaknade kl 7.. Har gått runt nästan hela dagen med fruktansvärd huvudvärk men dagen gick okej iaf. Försökte leka med lilleman så gott det gick orkade inte springa efter honom hela tiden eftersom det bultade ungefär 100 gånger värre när man böjer sig så det fick bli stillasittande och försöka lära honom att man kör tågen på banan inte överallt utom banan. Tågabanan är från 1½ så vi har ett tag kvar att jobba. Det blev även lite gåträning. Hade iaf lite tur när Elis ville sova på förmiddagen så jag kunde dricka kaffe och vila mig blev ca 1 timmes pratstund med Gabbi också. Skulle ha tvättdag idag och tänkte promenera. Tvätten gick okej 3 maskiner iaf, har bara en vitt maskin kvar som jag får ta sen när det finns plats att hänga=) Gick helt okej men lilleman ville vara med i tvättstugan så han lekte med stöveltorken lyckades få på den imponerande. Sen fick han sitta i en tvättsäck. Det var inte slöhet att det inte blev promenad utan för att vägen är dålig efter att skogmakiner kört på den och det smällt efter det, lite jobbigt att köra vagnen idag men ska hitta en annan väg imorgon att gå... Och på eftermiddagen kommer pappa ska klippa honom. Nehe dags att sova är tröttt.


Vår

Nu tror jag snart att det är vår. Känns underbart.

Gårdagen var jag och Elis och träffade Emma och barnen i motala mycket trevligt och jag tror alla hade kul vi var på biblioteketets barnavdelning och de fick leka fritt. Elis och Jasmine som är 3 år verkade ha kul tillsammans. Även lilla Cornelius verkade ha kul med de andra. Efter det blev det fika på sjöbris vilket var gott. Båda var trötta när vi väl kom hem. Så det blev sägen tidigt efter lite tv tittande för mig.

Tisdagen började i simhallen där jag och Elis träffade Sandra och Edwin och badade en stund med dem innan det var dags att bege sig till en annan sandra för lunch och snack. Var länge sen sist så det är kul nu när man är hemma igen och hinner träffa alla kompisar igen. Men självklart är det svårt att anpassa sig till hemmalivet. På vägen hem åkte vi förbi mor och far för en kaffe trevligt det med. Somnade framför tvn förut så nu gör jag morgondagens middag och tänkte börja diska. Måste göras så man kan sova sen.

Imorgon har jag inget planerat mer än promenad förhoppningsvis i solen.


Inglägg

Det var ett tag sen jag hann skriva det är så mycket hela tiden tycker jag. Hinner inte hälften ens.

Vad har  hänt då Gustaf  & Elis har varit sjuka men jag klarade mig.

En hel del skolarbete har utförts skönt att komma igång ordentligt.

Är snuvig igen måste kolla upp det.. Kanske finns något att göra åt det om man har tur.

Idag ska vi till motala och träffa Emma och barnen.


Godmorgon

Sitter här med en kopp kaffe och försöker bli människa igen, kom från skåne kl 24 igår... Så lite trött är man.

Skolan var lyckad igår=) intressanta föreläsningar och en om sorg som verkligen berörde. Har även bestämt projektarbetet nu så det känns väldigt bra. På lunchen igår bjöd maria på underbar tacomåltid mums.

Efter skolan var jag verkligen i stor beslutsångest om jag skulle åka hem eller stanna till idag och åka hem på morgonen. Så vi satt och snacka lite och surfade och jag gick in på skopunkten och såg att de hade jättefina skor så vi bestämde oss för att åka till lund för att köpa skor hitta ett par var. Maria ett par turkosa blå och jag svarta så det kändes verkligen som när man gick på gymnasiet. Blev även en liten tur i gallerian kolla efter mumintröja till Elis men det fanns inte i hans storlek tyvärr.

Vi åt även på max innan jag bestämde mig för att köra straxt efter 20.

Men nu ska det pluggas och jobbas lite innan Elis vill leka med sin mamma som han saknat i 3 dagar.



Skåne

Befinner mig i underbara skåne igen!! Alltid lika kul att hälsa på maria=)Skolan var okej idag men känner att jag måste plugga en hel del hemma efter det. Nu är jag hemma igen så det blir att passa på att göra så mycket som möjligt  förra veckan var fullspäckad, bad, träffa vänner och syskon samt massa andra aktiviteter..
Nehe vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag verkligen har saknat mina vänner otroligt mycket och njuter av deras närhet.
Kvällen bjuder på middag med maria, emma och några andra av deras vänner ska bli trevligt. Tänkte också föreslå en promenad på stranden..
Veckan i övrigt blir väl lugn hemfärd och skola imorgon.
Onsdag hemma eller sångstund i vikingstad
Torsdag Besök i motala mer har jag inte planerat så jag återkommer.

RSS 2.0