Pappas födelsedag!!

Idag fyller pappa år Grattis!!!

Haft en bra helg med Jonas o Elis. En mycket trevlig helg. Jonas fixade en mysig middag i fredags han hade verkligen ansträngt sig o planerat=) Igår vart det mysig hemmadag mycket prat, lek och mys.. Har verkligen haft en trevlig helg.


Vikt

Har som sagt bestämt mig för att försöka gå ner i vikt. Egentligen är det inte svårt att göra det. Har gjort det en gång tidigare och då minskade ja 30kg. Vet ju vad jag tog bort då och lade till istället.

Det som togs bort från mitt liv var chips,ostbågar, godis, cola och glass. Egentligen inte jättesvårt att ta bort det. Det andra som är viktigt är mindre portioner. Och träna på de veckorna Elis bor hos g. Och promenader när han är här dessutom ska vi ha mer utelek nu när han kan springa så mycket, träna med barn alltså=)

Hoppas det funkkar...
-----


TRÄNA

Nu har jag börjat träna igen denna gång ska det hålla. Ska gå ner 15 kg. Och må bättre. Trönade igår tränade idag och så får vi se vilken dag det blir mer...

Nu ska det göras mat till morgondagen var och handla lite nyss, inget onyttigt följde med hem. Det känns bra.


Helgen

Har haft en mysig helg med Elis och som tur slapp jag jobba idag=)

I fredags kom mamma och pappa hit och åt lite mat. Bjöd på fläskfile o pomme.

Igår var vi mestadels hemma åt lunch sov middag åt mellis och efter det åkte vi till ikanohuset för att kolla in rean, först lindex hittade inget, de hade bara tjejkläder på barnrean.. Då fick det bli cubus istället, mycket mer för pojkar där. Fick med oss en ny vinterjacka som var kraftigt prissänkt, dessutom ett par termobyxor till nästa säsong. Fick bli en college o en tröja också. Hittade även två t-shirt och en tröja på maxi perfekt vi skulle ändå dit och handla lite och panta flaskor.. Dessutom hittade vi en perfekt present till älsklingen på ikano. Blev en snabbtur till mor och far.

Dagen har tillbringats hemma bara en snabbtur till affären.


En bild från dagen


Lördag

Lördadg idag skönt med sovmorgon hoppas på att snön fortsätter att inte komma ner vill så gärna vara med Elis imorgon också!!!

Saknar Jonas jävligt mycket men det känns bättre när Elis är hemma.

Vi ska ta oss en liten tur till ikanohuset nu samt mataffären tänkte jag=)

Elis imorse


Fredagkväll

Skönt med helg igen, ska mysa och göra saker tillsammans med Elis. Och så hoppas jag på att det inte kommer någon snö. Skullle vara skönt att slippa jobba. Kvällen har varit lugn med lite god mat.

Kommer en liten bild på bilen


Detta är en av mina favoritsaker med bilen. Underbart med bränsleförbrukningen=)


Baka

Gick otroligt bra att fåmed elis hem från förskolan idag=) Hämtad och åkandes kl 16.50 det är inte vanligt det. Blev en snabbtur till affären för att köpa det vi behövde till morgondagen, hem lite kvällsmat innan vi började baka, hade lovat att bjuda på fika på jobbet. Alltid kul att få hjälp av den lilla älsklingen när man ska göra något i köket.

Nu ska ja fixa lite i köket innan det är dags att sova..

Mammas älskling vispar grädde!!


Onsdag!!

Elis är tillbaka denna vecka så ja mår lite bättre=)

I måndags var Elis hos morfar och mormor för han var sjuk. Igår var det lugnt, hemmamys och god mat.

Idag gick jag hem vid 14 istället så skönt, lite extra tid med Elis och dessutom var vi och hämtade våran nya bil.

Kommer en bild senare.


Veckan

Veckan har gått ganska bra ändå mycket städning på jobbet men har funkat var ganska sugen på att jobba nu=)

Efter jobbe har det varit ganska lungt vilat, varit hos mor och far, handlat mat och i tisdags blev det fika med sandra.

Imorgon ska ja träffa Elis=)

Fikan


Tillbaka på jobbet

Tillbaka på jobbet efter sjukskrivningen gick sådär.. Får hoppas på bättre resultat.


Ensam

Sitter o slappar en stund i soffan ska väl strax gå o sova tänkte jag. Men det känns konstigt o tomt nu när man är ensam igen. Saknar både Elis och Jonas jättemycket, skulle så gärna vara uppe hos älsklingen och skulle så gärna ha Elis hemma. Imorgon ska ja tillbaka till jobbet igen efter 5 veckors sjukskrivning men det känns sådär är så jävla orolig över andningen tyvärr. Kan inte förstå det, hade massor att bära in förut så gick 4 gånger i trappen sjukt anfådd. Skulle behöva träna ska nog prova på lördag tror ja vågar inte efter  jobbet.. Hoppas det går att jobba iallafall...

Detta är kärlek för Elis


Lycklig

Är lycklig över beslutet att stanna en dag/natt till hos älsklingen.. Men imorgon måste vi tyvärr åka. Ska ta vara på varenda minut som är kvar.. Njuter i fulla drag.

Lilleman sover gott även här=)


Hälsingland

Livet känns så himla enkelt att leva nu när vi äntligen är tillsammans, har aldrig varit så här hel i hela mitt liv. Det värmer så i hela hjärtat när man ser Elis o Jonas leka tillsammans. Elis har varit på sitt bästa humör och trivts jättebra och det har även jag gjort. Tyvärr går tiden så himla fort när vi är tillsammmans önskar man skulle kunna stanna tiden. Imorgon ska vi åka ner igen och på måndag ska jag försöka börja jobba igen, en del av mig önskar att det inte funkar så jag kan åka tillbaka igen. Men man måste jobba ändå tyvärr. Dessutom är jag själv nästa vecka så det kommer vara många tårar på min kind. Kommer kännas som 250 svåra år utan min älskade Jonas <3

Skulle vilja få vara med båda mina älsklingar hela tiden!!!!


Onsdag

Dagen börjades med sovmorgon!!! Alltid skönt att passa på när man har möjlighet=) Annars har dagen varit lugn och en hel del lek med lilleman, traktorer och brandbilar är vad som gäller nu.. Kommer mer uppdatering senare..


Tillbaka på den bästa platsen i världen!!!


Rean

Var en sväng på  ikano  med Gabbi idag, hitta en klänning, kofta, klocka mm.
'Blev även lunch på fefferoni alltid trevligt, elis fick pannkakor det gillade han=)
Annars är det mest lugnt.


Nytt år!!

Kom nyss hem efter nyår hos mor och far. Fick för mig att 2012 ska vara ett rent år så nu har jag städat lägenheten.

Straxt kommer min älskade Elis hem=)


Gott nytt år!!!


RSS 2.0