Ledvärk

Denna vecka har varit så jobbig haft värk och knappt orkat jobba allt har varit tugnt knappt orkat bära en kastrull eller stekpanna. Vet inte om det är en reaktion på medicin. Dessutom så trött har aldrig varit så trött föruut somnar när som bara.. Nehe sovdags

Tankar i livet

Igår var vi på allergicentrum med Elis för att göra pricktest han reagera på histamin ett allergiframkallande ämne, men de kunde inte se vad han reagerade på. testade för katt, gräs, björk mm. Han fick dock en underbar läkare, den som hittade min reumatism för 11 år sen. Har verkligen förtroende för den läkaren (jag är ganska skeppisk annars eftersom de ja haft de senaste åren inte haft koll gett fel mediciner oså) Eftersom elis är byggstenen i mitt liv vill jag att han ska ha det bästa o nu blir det fortsatt koll med honom så man är lite tryggare.
 
Idag var det min tur att besöka sjukhuset. Lederna min kropp har efter all kortison blivit imun mot detta läkemedel plus att det inte är en långsiktig lösning. Så från imorgon o framåt ska jag behandlas med cellgifter istället, tyvärr väldigt stora biverkningar på denna typ av medicin. Och har svårt att smälta detta eftersom man låter så sjuk. Kan säga att jag tyckte det var extremt svårt att hämta medicinen eftersom jag förknippar den så starkt med cancer. Och om du behöver behandlas med den medicinen löper man större risk att utveckla cancer så nu sitter jag och tänker på vad som är viktigt i mitt liv och vad ja vill göra.
 
Elis, Jonas familj och vänner är viktiga. Men även resor, jobb, utbildning, hockey, min egen träning, musik, läsa. Finns nog mkt mer men inte som jag kommer på nu..

Örebro

Hade en mycket trevlig lördag i örebro tillsammans med malin., Kul att se henne då vi inte setts på ca 2 år, Har ju hänt rätt mkt med elis sen han var 4 månader till nu 2.5 år.. Blev lite shopping, mat och äventyrsgolf och jättemysig fika.
Dagen har varit lugn och imorgon börjar jobbet..
Duktig på minigolf
En av de roliga hindren på banan
Malin o elis

Semestervecka nr 3

Denna vecka har det varit fullt upp måndagen var vi i affären en sväng. Tis vi hos Es farmor och fika lite och prata lite en trevlig dag, skönt att vara ute lite.. Ondag var det jobb 13-18 Torsdag jobb 9-12 och idag jobb 12-18. så lite extra blev=) Blev även ett besök på jobbet igår, elis fick åka traktor lite det var poppis..

Hälsingland

Förra onsdagen åkte jag till Jonas trevligt att komma bort och det gick jättebra med britt också=) Blev lite marknad o lassekonsert. Annars mest lugnt och lite trädgårdsskötsel.

Vad händer nu

Vad händer nu egentligen ingenting alls var hos syster och hälsade på i söndags, kul att träffa Ville och Elis fick någon i sin ålder att leka med=)
 
I måndags var vi en liten sväng på stan och käka glass på bosses glassbar tillsammans med Maria, Lisa, Hanna och Lovisa. Trevligt trots regn!! Blev även tur på ikea där några småsaker till lägenheten inköptes. Innan det köpte dessutom jag  elis o pappa mammas födelsedagspresent skönt att få det klart. Nu är det bara älsklingens present att  komma på..
 
Igår kom ja på att jag var tyvungen att köpa en ny klotång till britt den andra är borta konstigt nog hon på affären sa att den skulle vara jättebra men britt hatade den=(
 
Idag händer inte mkt fick symaskinen förut så ska försöka få ordniing på gardinerna och aktivera killen
 
SAKNAR MIN ÄLSKLING SÅ MYCKET. ÄLSKAR DIG JONAS
 

Bilder från älskade kolmården

Vi hade en jättebra dag på kolmården med mycket fina djur, linbana, trevligt sällskap och god mat. Kan lugnt säga att Elis var trött i bilen på väg hem. Och sov gott på natten också=)
 
 

Kolmården

I fredags var vi på kolmården tillsammans med Gabbi och Daniel en mkt trevlig dag, Elis tyckte det var riktigt roligt också. Många trötta djur fick vi se under den dagen. Kom typ 11.30 och var hemma efter 19 så efter det var min underbara son rätt trött. Igår kom mamma och pappa hem från semestern vilket uppskattades av Elis han tyckte det var trevligt att få sällskap till maten.. Idag har vi besökt syster och ville vi blev bjudna på mat mums när någon annan lagar. Mycket lek blev det för killarna också de leker så himla bra tillsammans det är ju bara ett år mellan dem. =) Blev en kvällspromenad med Ebba också runt kinda kanal, tyvärr hade vi lite otur med vädret på vägen hem så vi blev ordentligt blöta alla 5. På vägen hem blev det en tur till päronen för kvällsmat. Blev lite sen sänggång idag också för lilleman men när han sover, blir det riktigt ordentligt.
 
Är glad över att det är 2 veckors semester kvar vet inte riktigt vad jag ska göra denna vecka men kommer säkert på något vart efter. Troligtvis göra det sista i halllen om pappa kan tänka mig att hjälpa till med det och eventuellt börja med vardagsrummet och sovrummet men det beror väl på hur mkt jag orkar är inte direkt duktig på att renovera..
Nu ska jag fortsätta med boken jag läser..

Semester

Usch har redan snart haft en hel veckas semester o det bara är två kvar.. Just nu är det mkt mys med Britt o Elis,det var ordentligt städat hemma i början av veckan men nu är det saker överallt så röjning blir till eftermiddagen.
Vad har gjorts då i fredags åkte jag till älsklingen lördagen var vi hemma på dagen och efter det crusing i bollnäs men det var rätt segt. Söndagen bleev det en tur till söderhamn för att köpa en traktor till elis det blev populärt=) Och en fika tillsammans med Jonas mamma innan vi åkte o badade första gången i år. Kom hem på måndagen hämta Elis sen hem och äta lite innan det blev storfika hos hans farmor. Tisdag vvar det besök ¨på jobbet o elis åkte lite traktor o efter det klippning av gräs hos mor o far. Igår var vii i valla och myste och på kvällen var det dags för det årliga att se LHC gå på is.
 
Kommer bilder senare.

RSS 2.0