Förnyelse

Har gjort om lite hemma de senaste dagarna, soffan har fått ny plats vilket gör att Elis fått mycket mer fri yta att leka på, det verkar uppskattas. I fredags var vi på ikea blev en del inköpt ett lektält en gunghäst, len boll och andra leksaker. Men köpte även gardinstänger och gardiner till vardagsrummet. Så ska bli grönt där och i sovrummet får det bli barbapapa till elis. Har även fixat skoförvaring och andra saker till hemmet. Kommer bilder vid ett senare tillfälle.  Men nu ska jag köra stenhårt på skolan den sista veckan..


Plugg, plugg och åter plugg

Håller på med projektarbetet idag hoppas på att det ska var klart senast på onsdag.. Sen ska kollas igenom allt med tentorna igen innan allt ska lämnas in nästa vecka. Elis tycker det är lite tråkigt att mamma pluggar men han är väldens dukktigaste.. Får se vad vi hittar på idag då? Nu ska jag snart kolla om lilleman vill ta en förmiddagslur.. Återkommer nog mer när skolan slutar känner mig osocial men men.


Äntligen

Det har varit jättesvårt att komma in på blogg.se de senaste dagarna därav inget inlägg. Veckan har varit rätt så bra måndagen var pappa barnvakt jag var på besök på begravningsbyrån för projektarbetet och en lite tur på stan köpte nya tröjor till elis. Tisdagen blev det babysim denna gång var mamma med och tog kort jättekul att ha han var så duktig kommer bild senare men orkar inte nu. Onsdag handla mat. Och idag har vi bara varit hemma. Imorgon blir det nog en tur till päronen så jag kan hålla på med skolarbete vid en vettig dator samt att jag ska till ikea och handla lite småsaker som kan behövas. Nu ska jag hänga tvätt samt kasta i de byxorna jag har på mig.
God natt

Söndag igen

Då var det söndag igen gillar inte helgen direkt men det är bara att göra det bästa. Sätta huvudet i skolböckerna snacka skit med vänner och le. Imorgpn blir det fullt upp så ska förbereda det idag. Gissar på att hela veckan blir tuff men gillar när det händer saker. Nu ska jag lyssna på min favoritlåt, träna lite, ta ur tvätten samt sätta mobilen på laddning den ropar efter ström. När min älskling vaknar blir det en tur till affären måste handla mat.. Ha en bra söndag och ladda för veckan


Dags för ett inlägg

Internet och blogg.se har strulat så det har varit svårt att få till ett inlägg, den senaste tiden men nu fungerade det =)
Annars har det inte hänt så mycket pluggat varit ute i solen och myst med Elis. Igår var vi och badade i simhallen riktigt mysigt blev både babysim samt även en bra stund i barnäventyret där det var populärt att åka vattenruschkana. Han är så duktig min son och älskar vattnet.
Idag kommer Gabriella på besök så det ska bli mycket trevligt alltid kul med besök.
Ha det bra i solen.


Hemma

Hemma efter intensiva, långa roliga och jobbiga dagar i skolan. Fått massor gjort vilket är mycket kul. Har även hunnit träffa mina underbara vänner som bor där=) Nu är man tillbaka till vardagen igen men ska verkligen lägga mycket tid på att plugga nu. Nehe nu kanske man ska ta dagens första kaffekopp och fortsätta arbeta innan det ska göras kvällsmat som idag blir fiskpinnar och mos.


Malmö

Vilken underbar dag jag haft grupparbetet i skolan gick bra, efter det in till malmö och fika med manda det blev även inköp av en hood tröja från stadium. kul att träffa henne när jag ändå är här=) Sedan mötte jag på maria så det var trevligt. Men nu blir det sängen, ska vara tidigt i skolan imorgon.

Dags igen

Då var det dags igen att sätta sig i skolbänken imorgon är det grupparbete och på tisdag exkursion i Danmark. Åtkte ner med tåget redan kl 13 idag så jag var framme sen hos Maria redan kl 16. Tåget kom in tidigare så springa snabbt till pressbyrån o köpa busskort och sedan till busshållsplatsen, hade ca 1 min marginal. Tur annars hade jag fått vänta ca 1 timme. Så vi har redan handlat ätit taco tillsammans med marias pojkvän och efter han åkte myst med chips och film. Nu blir det lite tjejsnack innan sängen. Skolan börjar först kl 9=)

RSS 2.0