Årets höjdpunkt

Lastbilsmässa på Mantorp o den andra för året::)) blir bara mer säker på valet. så kul ja o Elis har haft det. underbara helg!!!


Aug. 19, 2013

bo i ett byggkaos är kanske inget man rekommenderar. men nu gör vi det, och typ under denna höst. först ska Elis och ja göra klart köket. sen ska riksbyggen byta fönster dörrar mm. och så hade ja tänkt göra ordning på Elis rum:) men först köket och skolan som sagt. idag är det dags för jobb igen, känns sådär mkt som skulle gjorts. men inte har gjorts tyvärr. Elis är första dagen på Ior idag o det ska bli spännande o höra vad han säger om det sen. 3 timmar kvar till hämtning.

snart slut på ledigheten

jaha 3 veckor går fort. blä för fort endast 66 timmar kvar. blir lite städ i lägenheten idag ev något i köket. o PLUGGA tyvärr ikväll är det fest i brfen. veckan har varit lugn. bara en tur till Jönköping för och fixa telefonen o kolla båtar. blev en klippning för Elis också o en traktortur:) bilder på nyinköpta saker kommer sen.


Linköping

kom till Linköping igen i torsdags. dock känns det mer som hemma där uppe men känns bara o acceptera verklgheten. och
Elis skulle till sin pappa. men först åkte vi o besökte farmor o farfar. ja fixa naglarna och på fredagen vi o åkte kramer på gamla jobbet o sen till Sofi för lite ute mat. lördagen lämnades Elis ja vattna mm o sen utgång o mat med Gabbi. igår städades det på Elis rum mm. mor o far kom förbi. o idag hälsa ankan o Edward på:)















men saknar min fina så mkt. <3

Jaha

Haft en underbar sambovecka som gärna hade fått vara resten av mitt liv. men snart är verkligheten tillbaka. med plugg jobb dagis.. men 1& 1/2 vecka ledigt kvar då köket måste bli klart. visst man saknar vissa saker som man alltid har runt sig och använder ofta. men det har varit så underbart dessa dagar ändå:) glömde mina skolsaker hemma men det var rätt skönt skulle dock varit bra o plugga när Elis ändå sov men men. sommaren är väl till för att umgås med de man älskar!! har två så fina killar i mitt liv som ja inte skulle klara mig utan. <3<3 Elis & Jonas<3<3




Aug. 04, 2013

det känns rätt skönt o komma hem iallafall för ett litet tag känslan är så annorlunda när man är två. när man får lite kärlek o när man faktiskt vill ta sig för något. allt gick kalas i bilen mat i stora Väsby o glass i tönnebro. britt är så duktig min lilla gumma. i fredags åt vi på strand restaurangen o igår blev det lastbilshäng o 30 årsfest. trevliga tjejer o killar. nu håller grabbsen på med ved men kan tänka mig lite plask o nån god mat innan det blir kväller.






RSS 2.0