Stress

Varit en del stress sen ja kom hem från älsklingen. Ganska dåligt väglag så var hemma vid 0.30 o började jobba vid 7. Jobb för fullt sen en sväng till media markt problem med telefonen. tog lång tid där dock. fredag jobb från 6-18.30. sen köptes lite godis o somnade ganska tidigt. o på lördag morgon kom elis tillbaka åkte till lisa o träffa henne o Maria o efter det till syster o tog hand om edward lite så han fick sällskap. o idag har det också varit fullt upp shopping o jul hos sofi med familj. o efter det middag med Amanda nu lite tv o film.




Julvecka

Elis var sjuk sön-ons och vi hade semester tors & fredag. vi handla julklappar o Elis fick öppna sina presenter så han hade tid o leka med dem:) på lördag fira vi med familjen med mat o julklappar. söndagen var lugn hemma o föräldrar o Henke kom ut. Efter att Elis åkte till sin pappa åkte Henke, ja o britt. Släppte av bror hemma hos sig o åkte till Jonas. på julafton var det mys hemma byte julklappar o efter det blev det traditionellt julfirande med Jonas familj.















Mys o mkt julklappar

julstress o sjukdomar

Lite piggare är mitt hjärta nu. men finns saker kvar att göra till jul. köpa några klappar på torsdag, om trollet är bättre.

Hinner inte tänka

Förra veckan var det jobb jobb köpte julklappar på ons o torsdag o lucia på dagis med mitt lilla troll på torsdagen med o på fredag var det julbord, ville inte gå på det men det var obligatoriskt. innan julbordet strula bilen så denna hhelg har ja haft två bilar som inte funkar o fick lånebil nu funkar bilen igen så vi kan åka. men efter jobbet kom Elis som är magsjuk så nu ät det vabb mån o tis.. bra laddning inför jul eller så inte..

Oj vad länge sen ja skrev.

Har verkligen varit fullt upp hockey avsked av Roy o massa annat o den här veckan har det bara varit jobb jobb. Har kört snö 4 dagar.. Men nu i helgen har vi iallafall hunnit lite av det vi skulle. Köpt kattträd till britt o idag har vi köpt massa kläder till Elis så nu hoppas ja att han inte fryser i vinter:) Bjuder på lite bilder istället för massa text.

nya kattträdet

en kille på häst

klät julgrannen




adventsfika i sängen

adventljusstaken o en juldeklaration som ja gjorde igår.




RSS 2.0