Mindre än 12 timmar

Nu är det äntligen mindre än 12 timmar kvar innan jag ska till banken och hämta nyklarna till min och Elis lägenhet, har verkligen längtat. Och tyvärr mått fruktansvärt dåligt den senaste tiden i detta hus. Ska bli underbart att komma bort, men gissar att det blir fruktansvärt svårt att somna. Det är mycket att göra imorgon timmarna lär behövas. Ska måla om i köket, flytta möbler, packa det sista,handla mat samt försöka bygga ihop möblerna.. Tror Gabbi får bygga är inte min favoritgrej då jag har noll i tålamod... Men imorgon börjar livet igen har kännt mig som en död fisk den senaste tiden. Borde packa och betala räkningar har glömt att beställa internet så det kan vara bra att göra det ikväll om nordea uppdaterat alternativt tidigt imorgon.
Kram


Nya frisyrer

Blev en tur på stan med mamma och Elis idag hittade lite byxor till Elis som han behövde, han fick även besöka frisören. Efter det fick även jag klippa mig och det blev en tur till tornby för att köpa micro samt lite saker till lägenheten på ikea. Nu blir det en kaffe med föräldrarna innan vi ska åka hem. Dags att fortsatta packa nu när pappa fixat kartonger åt mig.

Kommer lite bilder på våra nya frisyrer också




1 och 2 på min nya
3 och 4 på Elis dock blev nummer 3 väldigt suddig,
 eftersom han inte ville vara med


Helgen

Hade en underbar lördag hos syster när vi firade lilla Edward!!! Mycket trevligt med gott fika och mycket lek för de små killarna. Blev även god mat hos mor och far efter det.
Söndagen var en riktig slappardag packade lite inför flytten men annars hände inte mycket alls.
Här kommer lite bilder från Edwards 1 års kalas!


De fina tårtorna som syster hade gjort.

Henke, jag och Elis fikar.


SEMESTERBILDER

Här kommer lite bilder från den fina semestern Elis och jag hade i Malmö.

Elis i folketspark

Elis och manda åker karusell


Jag i alnarpsparken

På tåget hem

 


Alnarp

Blev ett besök i alnarpsparken idag kul att se parken sommartid också=) myste och åt pannkakor där trevligt. Blev även en glass efter det. Nu har jag precis lagt Elis och väntar på att Amanda ska komma hem och vi göra middag. Och så lir det nog lite film också.

Folkets park

Gårdagen tillbringsdes i folketspark blev att åka lite karuseller, spela på chokladhjul och på gossedjur. Jättemysigt att gå rumt i den fina parken. Blev även lite god mat på restaurang för att avsluta dagen. Dagen ska tillbringas i alnarpsparken vi har med mat och ska titta på de fina blommorna. Dags att göra sig klar för att åka iväg.

Semester

Igår åkte jag och Elis på semester till malmö. Underbart skönt att komma bort och kan säga att jag verkligen behöver det. Har redan hunnit med en hel del åt god mat igår när vi kom handla mat och ett besök på systemet. Köpte lite öl och cider och vin som vi drack under kvällen när vi käka popcorn och såg harry potter=) Har inte sett dem men de var bättre än jag trodde=) Idag blir det folkparken efter att elis vakna får se om vi går in till stan också känner lite för en piersing. Återkommer när jag har mer att berätta.

Shopping

Blev lite shopping igen igår har lovat mig själv att hålla i pengarna men nu var det ju nödvändiga saker jag köpte och till ett bra pris =)
Fick bli lila tapet till min nya lägenhet. Samt några burkar vit färg som bla ska målas i köket.
Köpte även en ny bilstol fick bli ännu en acta graco den var prissänkt 800 kr så jag tyckte det var värt att köpa en ny. Vill inte dela bilstol med G för det känns onödigt att behöva flytta den varje vecka dessutom vill jag ha så lite som möjligt med honom att göra..
Ska bli skönt att komma bort, hoppas på att resten av 2011 iaf blir betydligt bättre.
Nu är det 15 dagar kvar tills jag får nykeln till mitt nya liv.


Bostadsrätt

Har köpt en bostadsrätt i vikingstad =) Den 29e juli får jag nyklarna känns underbart. Då blir det att måla och tapetsera lite. Men tror garanterat att jag och Elis kommer trivas där och det är så nära till hans dagis. Kommer flytta in där den 31 juli tror jag om allt går som planerat =) Den 1 augusti är det dags för inskolning på förskolan och den 15 augusti börjar jag jobba. Kan erskänna att jag börjar må bättre nu.

Dags att förtsätta ja återkommer mer


RSS 2.0