Väder

Usch vilket tråkigt väder det har varit idag.. Kollade på termometern vid 10 och då var det -1 men det stod att det skulle kännas som -10. O när vi gick ut blåste det så kallt var det..

Pratade en stund med syster det var länge sen, alltid roligt. Efter det kom mamma och pappa på besök en stund o vi fikade lite..

Blev även tur för att köpa lite blommor och mat, så dagen gick ganska snabbt. Kvällarna är lite småsega bara. Men mån, tis o onsdag tänkte jag träna. Och imorgon blir det promenad och lunch hos mor och far.

Har våren försvunnit ute får man göra vårfint inne.


Dator tid

Elis ligger och sover lite så jag passa på att gööra allt nödvändigt på datorn inte det roligaste men behövs ibland. Kollade runt bland lite utbildningar som startar till hösten samt betalade de sista räkningarna. Ska plocka ordning lite innan lillkillen vaknar också och eventuellt torka lite golv känner för det då är det väl bra att göra det.

Vet inte om jag ska köpa lite blommor till balkongen i eftermiddag eller om jag ska vänta lite. Hittade en supersnygg ros som jag gillade. Men vi får väl se.

Ska en tur till mor och far ikväll på mat så antar att vi åker lite tidigare så Elis kan få vara lite i lekparken också,han har ju varit sjuk hela veckan men idag har han inte feber iaf. Men snuvig hosta och tröttare än vanligt och vill bli buren hela tiden. Men åka bil gillar han ju så det passar ju bra att vi gör det.

Ska väl kolla lite film ikväll också har blivit mycket serier ett tag nu.

Bäst att fortsätta


Vet inte riktigt vad man ska skriva

Svårt att komma på vad man ska skriva nu mera. Händer för tillfället inte speciellt mycket vilket är ganska skönt. Pollenallergin har kommit tillbaka Elis är fortfarande sjuk men vi ska försöka ta en tur till city gross, efter mat o eventuellt sömn. Får se om det blir jobb imorgon beror väl på hur trött och medtagen Elis är efter veckan.

Saknar min underbara älskling otroligt mycket men förhoppningsvis är det bara en vecka kvar innan vi ses..


Sjukstuga

Elis blev sjuk och fick feber i söndags. Han har haft feber sedan dess så denna vecka har varit extremt lugn fixat lite i lägenheten..

Fick hem lite filmer som jag beställt.



En bra och dålig helg

I fredags var jag och tränade efter jobbet ett roligt kampsportspass fick det bli efter det handla och tvätta bilen. Var barnledig så då är det bäst att passa på. Blev även en tur till biltema.

Igår blev det sovmorgon underbart efter det byta till sommardäck på bilen efter det fick ja tillbaka Elis så det blev det en sväng till ikea och maxi. Handlade lite förvaring så nu ska det bli ordning på lägenhet och föråd. Köpte även så jag kan fixa bland Elis urvuxna kläder. Efter det hem och lördagsmysa lite.

Idag blev det simhallen med Elis på förmiddagen och efter det hem till mor och far på mato våfflor. När vi kom hem hade dock liten feber så antar att det blir vabb imorgon.

Detta var väl det som hänt nu ska jag fortsätta titta på tv och riktigt snart sova.


uppdatering!!

Var visst länge sen jag bloggade sist, har haft en underbar vecka tillsammans med elis=) Blev lite träning igår och kollade på en lägenhet igår vet inte om ja är intresserad eller inte ska fundera lite iaf..

Har dessutom glömt att skriva att jag ska börja jobba inne i stan den 16e april.

kommer mer uppdatering vart efter.

Kommer en vårbild


Detta fina kort förgyllde min vecka<3


Långhelg

Tog semester igår så det fick bli en mysig långhelg. Fick lite besök av mor och far igår och efter det begav vi oss till stockholm för besök hos david och nathalie. Nu är vi uppe hos Jonas och ska väl hitta på något för dagen. Ikväll kommer Jonas föräldrar på mat det ska bli trevligt.

Trevlig helg


Vecka

Har haft en trevlig vecka tillsammans med mina grabbar måndagen blev det ikano tisdagen blev det lugnt hemma.

 På onsdagen kom Gabbi och vi käkade lite vilket var trevligt.

Gårdagen var också lugn och idag ha ja semester underbart med sovmorgon och räkmackefrukost=) Blev lite mysig cykeltur i det fina vädret.


Veckan i bilder
 


Uppdatering

Vilken underbar lördag det har varit, fint väder och en bra dag tillsammans med älsklingen. Idag är det 6 månader tillsammans och en månad som förlovade. Det firades med lite mat på det stället vi åt på tillsammans den dagen vi blev tillsammans.

Imorgon bär det av ner till Elis som sover över hos mormor och morfar i natt=)


Bild

Tänkte bjuda på en söt bild


Kalas nr 2

Hade lite födelsedagskalas för Elis och Ville idag eftersom de var sjuka sist vi skulle ha det. Men idag kunde båda systrarna komma. Elis fick en tröja, film, keboard och lego. Mycket nöjd med sina presenter blev han.

Blev lite fika och tårta och väldigt mycket lekt för pojkarna.

Nu har ja fixat allt för morgondagen så nu ska jag bara borsta mina tänder sen sova. Förstår inte vad trött jag är.


Dagens tårta


Helg

Vad underbart det är att det är helg igen. Vaknade vid 8 idag men det har verkligen varit fullt upp idag. Frukostmys o ett avsnitt av solsidan efter det började jag tvätta fick bli fyra maskiner som jag har på tork i tvättstugan nu.

Började göra tårtan till kalaset också ska göra klart derkorationen imorgon. Efter det blev det ett besök på stan köpte present till ville och vantar till elis. Var även och åt på mcd innan vi gick till badhuset och badade lite elis tyckte det var otroligt roligt idag, så det blir det snart det igen.

Påvägen hem åkte vi till britt och tittade till henne lite.

Nu sover elis jag kollar melodifestivalen ska städa lite innan jag somnar snart, kan knappt hålla uppe ögonen.




RSS 2.0