pepparkaksbak

blev trevligt pepparkaksbak igår med Elis. kollade på fjällbackamorden när han somna o var i mantorp o handla. En bra söndag.

kul:)

min orkidé

önskelistan till tomten

Helg

Har haft födelsedagsfirande i helgen. I fredags på rätta dagen åt vi potatisgratäng o kykling o till efterätt chokladmousse o hallon. Hade tvättstugan och gjorde tårta. På lördagen förberede vi ska inför kalaset o vi 1330 kom våra gäster:) Då blev det mat o fika:) Idag ska vi nog baka lite o plocka ordning alla leksaker på Elis rum. Ska ev handla lite oxå. Kanske kommer uppdatering ikväll.

Fredagens efterätt.

Tårta med hallon, chokladmousse, citronformage, grädde & mörk choklad.

Mys i soffan

En av presenterna

Vänskap

Det finns så mkt falsk vänskap omkring en hela tiden bla på mitt jobb. Litar på folk som baktalar hela tiden. Det får en till att vilja bort så ska kolla på andra jobb mer intensivt nu. Hoppas man kan hitta nåt eller komma på vad man ska plugga till. Eftersom ja är en tänkare funderar ja mkt så ikväll bestämde ja mig för att baka den bästa avkopplingen. Fick bli chokladkaka.



Blev asgod!!!

Winnerbäck

Dagen har inneburit en hel del även om det känts som ja hunnit något alls. Börja baka på morgonen efter frukost. Blev lussebullar. och vid 12.30 åkte vi till ikea köpte lite förvaring kryddhållare mm. Blir alltid mer en man tror så. Och till Willys för inköp av mat. Blev hårfärg oxå så det tänkte ja börja morgondagen med. Söndagen kommer springa iväg så bäst o sova

Slutet på veckan

Nu är det slutet på veckan. I onsdags var det studiedag på förskolan så då var vi hemma hos Elis kompis Axel. Och idag fick vi vara hemma för feber på killen han hostar o snorar även så denna helg blir han nog här. Hade en del planerat men dt får vi skjuta på framtiden.

onsdag

ja då var det onsdag o snart torsdag. måste säga att det var riktigt skönt med en ledig dag mitt i veckan. så mkt som man annars inte hinner som man fått klart:) vakna typ som vanligt men bestämde mig efter att varit uppe en stund att ja skulle vila en stund till underbart o bara få lyssna på Elis underbara andetag. gick upp när Elis vakna o hade en mysig frukost. sen bar det iväg först till astmamottagningen. och sen till axel o hans familj. barnen lekte gott o maria lagade god lunch och ja fick hålla lilla Joel vilken ära ja som inte ens kommer ihåg nåt från när elis var liten. denna gång vågade ja iaf:) sen åkte vi hem vid 16. fixat lagat mat städat o ett bad för Elis fick kvällen erbjuda. o nu ska ja sova. kram

Blä

Usch det är mkt just nu. möten hit o dit full fart. ikväll var det årsmöte i brfen. alltid bra o veta vad som händer där man bor. lite mkt annat o tänka på oxå med elis o så. samt riktigt mkt i plugget o göra oxå som ja inte orkar. den 2/2-14 är den äntligen slut iaf. hoppas denna vecka blir lugn o mycket tid med Elis innan han ska till sin pappa i helgen.

funderar på om man ska hinna med en sväng till gekås oxå:) vill köpa julklapparna klart o det känns smidigt o få allt på samma ställe men vet inte om det hinns innan jouren drar igång.

Prylar

Vill ha så mkt detta är det senaste inköpet. blir o blogga från den fortsättningsvis



Nov. 08, 2013

Mkt jobb denna vecka o som tur inget möte. Handla lite mat o så på city gross igår o försökt vila. Helgen blir nog fullspäckad. Bla fars dag och plugg Varit kul på jobbet oxå:) Massa att göra gillar ja iaf.

Köpte nya vinterskor till Elis i tisdags oxå


Måndag

Vet inte varför förra inlägget vart konstigt. Dels ringde telefonen men sen vart det konstigt igen... Idag vart det jobb igen från 6-16. Vart lite långt pass. Men men vakna ändå kl 3 så det gjorde inte så mkt:) Handla lite mat sen hämta Elis åt kvällsmat o sen hamnade vi framför tvn med en skål fruktsallad:)) och det vi tittar på är pippis ballongfärd. Det som försvann från förra inlägget var filmen som tittades på i lördags.


Panik

Denna helg har ja ännu inte drabbats av panik för att Elis inte är hemma. Han åkte iof på förmiddagen idag istället för igår som tänkt först. Så igår efter jobbet blev det hämta Elis & in till stan för klippning. Handla några småsaker oxå. Idag var ja hos en vän på förmiddagen o en sväng till ikea. sen hem o koll

Nov. 02, 2013


Full fart

Det är verkligen nånting hela tiden som ska göras man hinner inget. Nu är det dessutom ny månad med tyvärr fyller man om några veckor. Men nu och fram till jul är det träning o bra kost som gäller 5-10kg måste väck. Så denna barnlediga helg ska innehålla träning. Kommer vara mkt tvätt oxå samt kök o allmän rensning samt stor rensning i förrådet.. Bara 2, 5h kvar innan helg.



Blev lite lek innan hemgång från förskolan igår:)

RSS 2.0