Vad har hänt

Vad har hänt sen sist då. Söndagen var rätt lugn vilket var skönt sov länge efter bröllopet. På måndagen jobbade älsklingen så då var det bara Elis iallafall mellan 9-15. Vi var bara hemma o städa och fixa lite eftersom vädret var dåligt..På seneftermiddagen kom Jonas föräldrar förbi och vi käka lite tårta. Igår bestämde vi oss för att göra stan hittade halsband och örhängen, och en burk som man har tårtor i.=) Köpte även jord så nu kan vi plantera syrenplantorna vi köpte i söndags. Ska plantera de lite senare samt klippa gräset. Hoppas jag hinner innan älsklingen kommer hem.. Nu på förmiddagen har jag och Elis tvättat lite samt bakat blev mockarutor och chokladbollstårta..

Midsommardagen

Idag var vi på bröllop, ett par vänner till Jonas skulle gifta sig. Kan säga att jag var ganska nervös innan eftersom Elis skulle följa med men han var hur duktig som helst i kyrkan=) På festen gick det också bra visst han hade mycket spring i benen men det fanns som tur andra barn att leka med, o huvudsaken är att han har det bra. Mycket god mat och tårta blev det och det var ett jättefint brudpar. Visst jag var nog rätt blyg när jag träffade Js kompisar men överlag gick det bra tycker jag. Vi kom hem ganska skaplig med tanke på Elis. Och ja har typ sovit en timme och efter det vaknade jag helt klarvaken och kan inte somna om. Vet inte riktigt vad jag ska göra till resten av familjen vaknar om ca 5 timmar om jag inte somnar.. Kanske en promenad då vi får se.

Midsommarrafton

Oj vad denna dag gick fort,, Först handla lite sen hem o baka lite fika fixa till sig och färga håret. Efter det tog vi med lite fika och åkte till midsommarfirande vid lövlunda skolan. Midsommarstång o häst o vagn åkning för mina killar. På eftermiddagen blev det mat, grill och jordgubbar hos Js föräldrar mycket trevligt. Blev även bjudna på smörgåstårta innan vi åkte hem. Nu blir det lite film innan man ska ladda inför morgondagen...

Utkast: Jun. 22, 2012


Järvzoo

Dagen har tillbringats på järvzoo alltid kul att titta på lite djur och det verkade som att även Elis uppskatade det mycket, han älskar ju att vara ute så det var praktiskt att gå runt där. En fin anlägning. Blev lite mat och fika också vilket var gott efter alla backar.

Nu ikväll har vi bara varit hemma och grillat lite gott. Blev även lite cider till det men det var länge sen man drack om man säger så.







1 En törstig Elis
2 En glad Elis
3 Björnar
4 Älg
5 Elis och Jonas mumsar matsäck


Gårdagen

Kommer lite bilder från gårdagen




Buspalatset

Blev en härlig eftermiddag på buspalatset idag tror hela familjen tyckte det var lika kul. Efter det fick det bli pizza på restaurang.

och nu på kvällen mys i trädgården och när elis somna läsa lite bok

kommer bilder imorgon då mobilen inte ville samarbeta just nu.


Shopping!!

Blev en mysig tur i fina Bollnäs idag, blev lite shopping och ett besök på Max. Blev lite titt på leksaker vilket lilleman tykte var riktigt kul. Va även o kollade på lite häckplantor på mobackes ett fint trädgårdsenter.

Blev även ett besök hos David uppe i Arbrå alltid kul att snacka lite då det inte blir så himla ofta.


Bjuder på lite bilder



Semester

Nu har vi äntligen kommit till den efterlängtssde semestern eller den första semester denna sommar eftersom jag har uppdelat i två persioder=)

Skönt att komma bort från vardagen och även helt underbart att inte behöva tänka på tiderna, sovmorgon är det bästa som finns och jag vet att denna semester kommer innehålla många roliga aktiviteter...

Intog hälsingland igår skönt att komma till lugnet en stund. Nu ska jag och miln underbara lilla familj bara vara tillsammans och njuta i varandras sällskap!!!
¨
Är dessutom väldigt tacksam att jag har en son som älskar att åka bil och se sig om det underlättar och efter ett besök på mcd på vägen var hans humör mer än på topp..


Jaha

Då har man haft kontakt med läkare på reumatolen idag och de tycker medicinen är fel eller att man kanske skulle behöva göra något åt det för att benen är ganska dåliga nu men får se vad de säger när doktorn ringer tillbaka till mig.

var även o kolla blodtrycket en extra gång o det var ännu högre denna gång så nu blir det behandling för det också...

Blev trimning och gräsklipp på jobbet idag. Men nu är det bara två dagar kvar att jobba sen semester=) Kan verkligen säga att jag längtar.

Nehe försöka hålla ögonen öppna några sidor till sen sova


Så fin ros


Dagen

Full fart på jobbet städning och trimning.

Efter jobbet var det dagisavslutning och efter det lite shopping lillleman behövde lite kläder.


Bjuder på lite bilder istället för text


Lilleman fikar

Lite nyinköpt


Kroppen

Min kropp säger verkligen ifrån när det är sådant väder som det är nu.. Ont i lederna till max så kroppen behöver nog en välbehövlig semester.. Kanske kan bli lite bättre igen....

Efter att Elis hade vaknat blev det en tur till ikea tänkte köpa fallskydd till sängen det blev jättebra dock fungerade det inte så bra idag men det går väl bättre senare hoppas jag.


Imorgon är det full fart så ska strax lägga mig för att läsa några sidor. Städning alla trapphus, trimmning o fakturor på jobbet förhoppningsvis hinns något ogräs med också. Efter jobbet blir det marknadsundersökning apoteket ev handla och efter det hem och fortsätta med storstädningen av kök samt tvätt..

Hoppas denna vecka går sjukt fort för på söndag åker vi upp till älsklingen!!!!



Såhär blev det med sängen bra att börja med innan man byter till stor säng, han har ramlat ur några gånger innan vi köpte den vita plankan men hoppas den hjälper.


Längtar

Måste säga att jag verkligen längtar ut på landet nu man får inte samma avkoppling i en lägenhet som i ett hus och trädgård känns viktigt om man har barn,..

Vi var och kollade på ett hus utanför västerlösa idag och Elis stortrivdes i trädgården där så det märks att det skulle göra honom väldigt gott iallafall så man får väl inte planera för att bo i lägenheten för länge diirekt.. Måste börja spara tilll handpenningen fall man inte hittar ett till uthyres man vill bo i..

Förra helgen kolla ja på ett i berga mellan linköping och vikingstad.

Vill hålla mig omkring vikingstad för att det ska vara praktiskt med förskolan=)

Nu tänkte jag stääda lite medans liten sover..


Mysigt


Orkiderna



En bra lördag

Blev ordentlig sovmorgon idag viilket det verkar som att både jag o Elis verkar gilla o må bra av efter en vecka.

Blev lite småpyssel hemma på förmiddagen innan lunch hos mor och far o efter det åka vi till syster o familj för lite mys. Pappa fick köra märktes att han tyckte det var väldigt kul=) Blev även gymmet ikväll så skönt och välbehövligt har saknat det.

Imorgon blir det förmodligen bara att vara hemma. Ska bli skönt det också..

Kommer jobba mycket denna vecka så det är skönt med hemmamys på söndagen.

Mina älskade orkider blommar ordentligt nu


5 arbetsdagar

Nu är det bara 5 arbetsdaga kvar till semestern och jag märker även på Elis att han tycker att det ska bli jätteskönt.. Trivs jättebra med förskolan men, tidiga mornar mycket lek tar noog även på den bäste skönt då även att han ska få vara ledig i två perioder. V. 25 o 26 med mig o Jonas först sen v.30 med G o Mikaela och sen ledig v.31-33 med mig igen. Gissar att han är hemma mer med G vid Jul..

I helgen tänkte jag att vi ska sommarstäda lägenheten lite storstädning med andra ord. Elis o ja kan göra tillsammans för att göra det sista i veckan eller nästa lördag. Tänkte även försöka ta bort lite leksaker som liten har vuxit ifrån.

Blir en tur till norrköping under em också länge sen sist.


Torsdag

Känns egentligen som det är måndag fast torsdag... Skönt var det iaf att vara ledig igår. Blev gräsklippning för hela slanten idag men skönt att det är färdigt med stor maskin innan regn..

Efter jobbet fick vi trevligt besök av gabbi med gott fika och mycket snack blev det=)

Nu ska jag fortsätta läsa min bok=) Innan det är dags att sova.


Lekdag!!

Har haft en mysig dag med lillskrott vi tog en underbar sovmorgon älskar att sova länge på förmiddagen!!! 

Blev en tur till ikano behövde en ny mascara samt kolla runt i affären blev även glass gott tyckte lilleman..

Sen mat hos päronen och så tillbringade ja o elis en stund i lekparken...


Snus eller inte

Sitter och funderar på om jag ska sluta snusa alternativt dra ner på det. Har några vänner som tycker att jag borde sluta men nu har ja iaf funderat en stund iaf...

Det ja kom fram till är att dra ner på det iallafall så får vi se hur det går... Man är en vanemänniska den ska ju vara där o dessutom är det lättare att göra saker när man har en inne..


9 dagar

Nu är det bara 9 arbetsdagar kvar till min första semester=) Dock ganska många timmar på dessa dagar men ändå... Ska bli så skönt att vara ledig ser extremt mycket fram emot det...
 
Blir att plugga lite på semestern antar jag också..

Bakade detta bröd igår och idag blev lite mörka trots att de var inne 5 min mindre än receptet.


Utlovade bild

Utlovade även en bild på balkongen, inte balkongväder nu direkt jättekallt ute hoppas sommaren blir varmare..


Lördagkväll

Förstår inte riktigt vart veckorna tar vägen, har massor att göra hemma o på jobbet men orkar inte ta tag i det hemma heller riktigt.. Men ikväll fick ja för mig att jag skulle baka iaf blev lite matbröd får se hur det blir dock har aldrig gjort dem förut.

Skönt att bara vara hemma ibland iallafall.. Sovmorgonen idag varr välbehövlig.

Imorgon kommer Elis igen ska bli jättteskönt saknat mitt lilla hjärta..


Träffa sandra i början av veckan annars finns det inte speciellt mycket att skriva..


RSS 2.0