Saknar

Saknar mina två älsklingar otroligt mycket just nu. Men denna vecka skall bli full av städning och träning så jag inte behöver tänka så mkt. Nu blir det beverly hills.


Stockholm

Blev en tur till stockholm igår för att fira bror som fylde 35 år. Blev väldigt god mat och fika. Elis tyckte det var superkul att busa med deras 4 katter och ville även vara i Veronicas rum. Dock var hon inte lika förtjust i det som han var men det gick bra ändå. Är dock väldigt imponerad över att jag lyckades med att köra så bra í stockholm det var trots allt väldigt mycket trafik. På vägen hem fick vi stanna på mc donalds och äta lite för det hade blivit för sent för lilleman med kvällsmat annars, utanför mcd stod en brandbil som elis blev väldigt  intresserad av och sen kom brandmännen och åkte iväg gissa om Elis vinkade och överlycklig blev han när de vinkade tillbaka, undra om han drömde om det sen=)


Fredag!!!

Blev lite shopping idag på ikano med mamma och elis idag hitta lite blev även en tur till apoteket. Blev även en tur till net on net köpte en GPS=) Blev även mat på mcd idag.
Blev lite glad idag fick blommor när jag handla mat
.


Within temptation

Var en underbar kväll igår tack Gabbi och Daniel för att ni fick mig att skratta så mycket, det var verkligen vad jag behövde just nu=) Konserten var också jättebra körde många av de gamla låtarna som bla stand my ground.. En possitiv överaskning!!! Vi åkte från linköping vid kl 16 stannade i nyköping och käkade och när vi väl var framme var det en stund innan konserten började så vi passa på att kolla lite på tröjor blev faktiskt en som fick följa med hem. Stannade i nyköping även på vägen hem så var hemma straxt före 2. Blev lite god sömn innan jag åkte till mor för att hämta Elis.

Bilder från kvällen.


Vårdcentral

Fick bli besök på vårdcentralen idag med elis, han fick hostmedicin mot hosta och slem men eftersom febern släppt slapp han antibiotika iallafall. Skönt det doktorn tyckte inte han skulle tillbaka till dagis denna vecka så det blir att vara hemma. Hoppas han blir frisk snart iaf. Tycker så synd om  honom!! Nu ska ja försöka sova lite. Trött


feber

Nu var det dags för nästa vabb med Elis, de ringde vid 14.20 och sa att han hade 40.3 i feber då var det verkligen bara att släppa allt och åka. Han låg och vila och skakade när ja kom. Väl hemma och dags och kolla tempen hade han 41.3 panodildags, då mådde han inte speciellt bra kan man säga. Kolla tempen ganska många gånger och kontaktade vårdcentralen. Nu på kvällen hade han lite över 39, och lite feberkramp tyvärr, men han sover i min säng men gissar på att ja inte kommer sova så mkt i natt. Återkommer senare.


Mysdag med Elis

Blev en mysig dag tillsammans med Elis idag, mycket kramar och lek=) Känns underbart att han är tillbaka.. Blev även promenad samt en tur på bobycar ute på förmiddagen innan tacon vid 17. Hann också med ett söndagsbad innan han skulle sova för natten. Bäst att sova tidigt idag eftersom vi ska till Sofi med familj efter jobbet/förskolan imorgon så det blir att sova senare imorgon men jag hoppas det ska gå bra ändå på tisdag, dessutom är det kortvecka den gär veckan sluta 14 på torsdag och ledig fredag=)

Gabbi och jag var på Ikano i torsdag och hittade dessa fina höst/vinterskor till Elis, han var så himla söt när han provade dem förut efter badet..


Söndag

Nu är Elis tillbaka och livet börjar igen=)

Har haft besök av Ann-katrin och Edward de åkte hem efter lunch. Nu sover Elis o jag kollar lite tv och dator. Blir att fixa en del för veckan senare under dagen. Blir även tacokväll för oss mums.
Återkommer när jag har mer att skrriva.


Helg

Gårdagen var extremt lugn, handlade, åkte förbi mor och far samt lite tv innan jag somnade tidigt.

Dagen då åkte in till stan för att tatuera mig, blev bra. På eftermiddagen kom Ann-katrin och Edward så jag gjorde potatisgratäng och fläskfile som vi åt, efter det blev det film.
Imorgon kommer min lilla älskling tillbaka.

Tatueringen


En halv veckas uppdatering

Måndagen blev det träning, dock skadade jag knät, det  beror på sjukdomen tror jag men knät stod som ett v. Var jävligt tufft att jobba med det på tisdagen men skam den som ger sig. Det är verkligen inte min stil, och om jag skulle gjort det från början skulle det varit ganska kört för mig nu. Efter jobbet blev det fika med Sandra på ikano. Dagen har erbjudit jobb, möte, handlat, nu ska jag lägga in tvätt sen hämta mina vinterdäck och laga min jacka innan ja ska sova tidigt.

Saknar och älskar Elis så otroligt mycket.


Lördag

Blev extremt lugnt på förmiddagen, efter det en tur till ikano med Elis, tänkte kolla på overall men hittade inte någon speciell. dock blev det en pyjamas till honom. Blev även nya underkläder för mig=) Efter det blev det en tur till mor och far för att kolla lite på saker från förådet.. Nu blir det bevan, efter det musik och bok


Kallt ute

I natt var det riktigt kallt ute minusgrader frost på gräset och träden såg inte för pigga ut..
Elis har dock varit mycket piggare idag än igår men snoret rinner på honom nästan hela tiden.

 Tog två promenader idag skönt att bara gå omkring lite när man inte har någon tid att passa. Lagade även lite fredagsmysmat till oss=) Har dessutom lekt en hel del med alla hans leksaker..

Igår när jag sprang ner till affären för att hämta min telesladd från comhem, såg jag att det kommit en ny bok med Camilla Läckberg så den var jag tyvungen att köpa så nu är de närmsta dagarna räddade iaf, ska försöka spara lite på boken för jag håller på att se Beverly hills säsong 5 nu mycket bra har verkligen fastnat i den serien.

Utanför balkongen i morse

Min nya bok


ny färg

Blev hemmadag med Elis idag och även imorgon. Har passat på att byta gardiner i vardagsrummet idag, blev lila=) Har verkligen spårat in mig på den färgen.. Blir dyrt när jag tröttnat och måste köpa allt nytt.. Färgade även håret fick bli svart trivs verkligen i den färgen dock förstår jag inte varför jag alltid vill ha den färgen på höst/vinter man ser ju bleckare ut i den men men..
Nu blir det ett avsnitt beverly hills innan jag ska sova.

nya färgen


Hemma

Har varit hemma och tagit hand om Elis idag myst, han hade  lite feber på kvällen så det blir hemma imorgon också. Monterade iallafall hans fotölj, där han verkar trivas annars händer inte mycket.


Sjukling

Då var det dags igen Elis har feber, har kräkts några gånger och har snuva. Pappa hämta honom på förskolan och efter att jag kom hem har vi bara myst.


Måndag

Fått tillbaka Elis idag så skönt att ha honom blev en lugn kväll tittat på bärgarn och lekt, har varit fruktandsvärt rastlös sedan Elis somnade dock finns inte mycket att göra och inte mycket jag har lust att göra heller.

Saknar Jonas så mycket, känner mig verkligen som en halv person utan honom. Hoppas han blir bättre snart så vi kan ses.



Mina älsklingar


Dagen

Förmiddagen tillbringades hemma innan jag åkte in till tornby för att hitta ett par raggsockor och en regnhatt tilll Elis. Blev mössa och halsduk till honom också. Efter det blev det mat hos mor och far.

Passade på att hämta mina partylite saker hos Gabbi också så nu doftar det gott hemma hos mig.

Åkte även ut till Elis och Gustaf för att hämta mina vinterdäck, fick passa på att bada Elis eftersom han av någon konstig anledning hade mjukost i hela håret. Han satt i badet en ganska bra stund vilket han inte brukar göra när han är där så något possetivt var det också=)

Nu på kvällen har jag fixat matlådan, sett 3 avsnitt beverly hills samt pratat med älsklingen som jag saknar så mycket.

Dessa plus lite votiv och teljus hämtades hos Gabbi.


Norrköping

Blev en tur till Norrköping idag åkte redan vid 11 med tåget, fick sällskap av Elin på tåget så det var riktigt trevligt=) När vi var framme träffade vi även Anna. Blev en tur i hageby innan vi åkte in till stan för att äta på poseidon, mycket gott med grillspett blev även lite fika.

När de åkt hem träffade jag Ann-katrin, Gabbe och Edward blev mer shopping och efter det fika hemma hos dem. Lite bus med Edward och massor av kramar från honom. Jättemysigt hade jag trevlig pratstund ed syster.

 Var hemma runt 20.45 har blivit lite film och dator annars lugnt.

Bilder från dagen


Bilder

Tänkte lägga upp lite utav mina favoritbilder!!


Bilder från Elis första år väldigt stor skillnad blir det han växer så himla fort.


Lite av varje

Onsdagen tillbringades i tannefors på enhetsmöte alltid kul med den energin som de personerna har=)
Torsdagen blev det ett givvande föräldramöte på förskolan alltid kul att se vad som händer i Elis vardag.
Idag har jag bara varit hemma lite tvätt några avsnitt beverly hills samt sova i soffan somnade redan vis 17.30
Morgondagen blir att åka till norrköping ska träffa anna och elin samt syster med familj. Resten av helgen blir träning, byta gardiner och städa ska försöka kolla jobb och utbildning också.


Vill så gärna gå ner i vikt också så måste sätta upp ett mål för det, en planering kan säga att jag ätit allt annat än bra denna vecka men det blir atomatiskt bättre nästa vecka eftersom Elis är tilllbaka då=)


Stan

Blev en tur till stan efter jobbet först skulle Elis klippa håret och efter att Gustaf hämtat honom blev det shopping tillsammans med Sandra hittade ett par svarta byxor till mig och 2 par byxor och 2 t-shirts till Elis=) Blev även en fika på espresso house. Nu ska jag sova jobb imorgon.


Stakars älsklingen

Tycker så synd om älsklingen som brytit benet på jobbet idag. Hoppas att det blir bättre snart iaf. Annars har dagen varit ganska strulig på jobbet, punktering, många  telefonsamtal samt en hel del att göra. Efter jobbet fick jag vara med elis en stund iaf. Efter det blev det simning. Nu blir det så lugnt som möjligt.

Badar hos mormor och morfar


Helgen!!

Har haft en jättebra helg. Fredagsmys tillsammans med Elis blev tv och chips. Jonas kom lite senare så helgen tillbringades tillsammans med honom och Elis. Lördagen tillbringades i berg, kolla in kanalen och åt glass, blev även rundtur i Linköping med valla och gamla linköping. Firade även Ankan som fyllde år blev god mat och fika=) Efter det blev det lite film. Dagen har tillbringats i lekparken, blev även en tur till net on net och mor och far.

Mina favorit grabbar


En helg med båda mina älsklingar!!

Blir en lugn helg tillsammans med stor och liten älskling!!! Vädret är rätt trist men något hittar vi på=)


RSS 2.0